Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Misija: nemogoče 3

akcijski triler
Misija se prične 05:05:2006.
Na sporedu od: 4.5.2006, Kolosej Ljubljana
4.5.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
2h 6min / 126min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: J.J. Abrams, Bruce Geller, Alex Kurtzman in Roberto Orci
Režija: J.J. Abrams
Misija: nemogoče se še v tretje vrača na velika platna, tokrat s še bolj osupljivo akcijo, vredno 150 milijonov dolarjev. V glavni vlogi domiselnega in pogumnega agenta Ethana Hunta se vrača Tom Cruise (Vojna svetov, Stranski učinki, Poslednji samuraj), ki se mora spopasti z brezkompromisnim zločincem Owenom (Philip Seymour Hoffman, oskarjevec za glavno vlogo v filmu Capote). Ta želi izkoristiti Ethanovo ljubezen do Julie (Michelle Monaghan - Cmok cmok, bang bang, Gospod in gospa Smith), ki sploh ne ve, s kako nevarnim poklicem se ukvarja njen fant. Odločen, da ohrani svetovni mir in reši svojo ljubezen, Ethan zbere ekipo zvestih prijateljev in se z njimi poda na divjo in skoraj nemogočo nalogo, polno pasti, prevar in vratolomnih akcij.

Zgodba se po zgradbi in zasnovi vrača h koreninam serije, ki je navdihnila film - tesno povezana skupina agentov je zbrana okoli zanesljivega in drznega vodje, ki jih popelje skozi neverjetne akcije, polne napetih trenutkov in nepredvidljivih preobratov.

Tretji del uspešnice je režiral J. J. Abrams.

O produkciji

Že od samega začetka sta nosilca tega projekta, Cruise in Abrams, želela narediti film z globoko intimno zgodbo, ki se prepleta skozi izjemne akcijske prizore in ekstremne situacije. Zato sta se tokrat poglobila in zastavila nekaj vprašanj o samem Ethanu Huntu, ki doslej še nikoli niso bila zastavljena. Kako živiš sam s sabo, če delaš to, kar dela Ethan Hunt? Film, ki je nastal, ni film o vohunu, ampak o moškem, ki je vohun. O moškem, ki vzporedno živi dve življenji, ki se najpogosteje ne moreta uskladiti.

Ravno ti medosebni, intimni odnosi, ki jih prikazuje MI 3, so element, ki ta film razlikujejo od prejšnjih dveh. Pri tem pa ne mislimo le romantičnih odnosov. Tretji film je postavljen v čas, ko sta Ethan Hunt in Luther Stickell že dolga leta sodelavca in dobra prijatelja. Ta njun odnos je v filmu prikazan veliko bolj poglobljeno kot prej. Tretji ključni medosebni odnos pa zasledimo med glavnim junakom in glavnim zločincem v zgodbi.

O Ethanu Huntu

Ker je tokrat rdeča nit filma značaj glavnega junaka, ne pa zgolj akcija, so se morali scenaristi krepko poglobiti v njegovo zgodovino in raziskati, kaj ga žene, zakaj je tak kot je.

Doslej so bili glavni junaki tovrstnih akcijskih filmov v veliki meri odtujeni od vsakdanjega življenja, kot da se jih računi za elektriko, kupovanje mleka in kruha, srečevanje in spoznavanje sosedov in spletanje romantičnih vezi, ki bi lahko vodile v mirno družinsko življenje, prav nič ne tičejo. A večina ljudi se v svojem vsakdanu srečuje s tem. In se bori, da bi čim uspešneje uskladila delo in družinsko življenje. In se sprašuje, kako naj bo uspešna v delu, ki ga ima rada, hkrati pa ne zanemarja žene oziroma moža in otrok. Tokrat se v tovrstnih dilemah znajde glavni junak MI 3. Le da so njegove okoliščine pripeljane do skrajnosti.

Da pa bi avtorji lahko prikazali ta del Huntovega življenja, so ga morali najprej umakniti iz neposredne nevarnosti in aktivnega dela. Na začetku filma tako srečamo Hunta, ki se je kot agent že upokojil in zdaj uri mlade bodoče agente. S tem pa si tudi odpira možnosti za normalno, vsaj približno umirjeno družinsko življenje. A če za zločince velja, da "enkrat baraba - večno baraba", nekaj podobnega velja tudi za tajne agente. Nikoli se dokončno ne poslovijo od svojega dela.

O nasprotniku

Tokrat so se pisci še posebej potrudili, da so ustvarili nasprotnika, ki je vreden Ethana Hunta in pred katerim tudi njemu postane tesno pri srcu. Owen Davian je okruten, brezsrčen, sebičen, samovšečen, pogolten in pripravljen storiti vse, da bi dosegel svoj cilj. Narava ga je obdarila s prenekatero lastnostjo, a zanj ni zapravila niti trohice dobrote in sočutja. Je psihopat, ki gledalca morda celo bolj prevzame kot sam glavni junak. Iz minute v minuto si bolj srčno želimo, da bi bil na koncu ne le poražen, ampak poteptan in do konca uničen.

O akcijskih prizorih

Ko so scenaristi pripravljali scenarij za film, so se pri akcijskih prizorih skušali zadrževati, ker jim je bilo že vnaprej jasno, da bo Tom Cruise želel veliko večino teh prizorov posneti sam, pa naj bodo še tako nevarni in skoraj samomorilski. A nazadnje so ugotovili, da bi na ta načil zgolj okrnili film in da gledalcem dolgujejo najboljše.

J. J. Abrams se je doslej že izkazal s prepoznavnim akcijskim slogom v serijah Lost in Alias, za MI 3 pa je svoj slog še izpilil s pomočjo legendarnega režiserja Vica Armstronga, ki je bil zadolžen za režijo akcijskih prizorov.

Pri snemanju so izkoristili vse tehnične možnosti, ki jim jih je nudila predvizualizacija - postopek, pri katerem s pomočjo računalniške animacije vsak oddelek, zadolžen za določen del prizora, točno ve, kaj mora storiti in kakšen končni rezultat pričakuje režiser.

Cruise, ki je kot vedno doslej sam opravil večino svojih akcijskih vložkov, je tudi tokrat užival na snemanju. Pred tem se je več mesecev telesno pripravljal, da je pridobil na moči in hitrosti.

O lokacijah

Tudi MI 3 gledalce odpelje v nenavadne kraje, eksotične lokacije po vsem svetu, kot smo v vohunskih trilerjih navajeni že iz časov prvega agenta 007. Vendar pa so avtorji zelo pazili, da se film ni spremenil v potovalni dokumentarec, kar je pri tako privlačnih lokacijah, kot jih lahko vidimo v tovrstnih filmih, precejšnja nevarnost. Vsaka lokacija, ki so jo izbrali, je ključnega pomena za zgodbo - od šanghajskih streh do vatikanskega trga.

Snemati so začeli v Rimu, nadaljevali v Neaplju, ki je v filmu tokrat odigral vlogo Vatikana, od tam so se preselili na Kitajsko in nato še v ZDA. Snemanje v ZDA je bilo za Abramsa kot povratek domov. Dobesedno. Dom Ethana Hunta so namreč opremili tako, kot je opremljen Abramsov resnični dom.

Komentarji

13.4. 2006 ob 21:46

Zelo vredi flik, najbulši od vseh delov, veliko akcije, napetih trenutkov, romance. Filem je vreden ogleda, toplo priporočam.

— Sonic Boom
14.4. 2006 ob 21:33

ful ql film splača ugleda čprov sm ga jst glwdu brez podnapisov drugač pa ocena 5 od 5

— jan
17.4. 2006 ob 7:42

Noro ej! Kr misija nemogoče 3 pride. sigurn jo bom šel gledat. gledal sem oba dela in sta oba res najbolj kul!!! ta bo gotov se boljši!!! komej čakam.

— hunt
20.4. 2006 ob 22:05

kje si ti gledu ta film

— jklč
26.4. 2006 ob 20:00 zvezdica

Tom Cruise se na velika platna vrača v svojem slogu: z obilo romance in še več sapo jemajoče akcije, prostora in časa pa ne zmanjka niti za značilen humor misije. Razburljivo kot Dan za trening, čutno kot Strti cvetovi, skratka film, ki ga ni moč spregledati. Uspeh zagotovljen!

— Štefan
27.4. 2006 ob 23:04

ta film je ful dobr igravci pa tud tud 2 in 1 sta ble dobre

— miha
28.4. 2006 ob 17:18

Jst mislm da bo film vredn ogleda kar se tiče prejšnih misij nemogoče.Po moje bo full hud film pa tut u igravski zasedbi je dobr.kulski bo vam garantujem! 100% dobr!!!

— kino girl
3.5. 2006 ob 22:53

Film nima nobene zgodbe, v trailer so dal cel film, če vidš trailer si vidu vse dobre prizore. MI-2 je zakon v primerjavi z 3ko.

— klemn
4.5. 2006 ob 20:32

Sem bila včeraj na premieri. Nisem gledala ne prvega ne drugega dela, saj nisem pristašica tovrstnih filmov. Ampak ta flimček me je pa prijetno presenetil. Še enkrat ga bom gledala :) Zakon!

— lili
4.5. 2006 ob 21:31

nevem kaj naj rečem. col splača se vam it glejat če ste že glejali seveda prva dva dela

— karina
5.5. 2006 ob 8:59 zvezdica

Meni osebno sta se zdela predhodnika boljša. Menim, da ge je Cruise polomil, ko je za režiserski stol posadil novinca v tem poslu. Kamera je namreč skozi celoten film postavljena dokaj brez domišljije. Lokacije in prizori namreč omogočajo precej več. Če že nameravajo posneti eyecandy naj vsaj za to poskrbi primeren rokodelec. Overall vam pa dve uri zabave ne uideta.

— filterheadz
5.5. 2006 ob 10:10

Tom - še vedno tako srčkan in luškan!

— Irena
5.5. 2006 ob 12:24

kaj pomeni tist winterfresh pr dolocenih predstavah?? Hvala & Lp!

— boki
5.5. 2006 ob 15:50

najbolši film u tem stoletju:).velik akcije,romance usega kar more met dobr film!Pa tut dvojka pa enka sta kulski!cela trojica pa je zakon in pou!vredn ogleda!!!

— UROŠ
5.5. 2006 ob 16:37

Alias is Lost In Mission Impossible 3.

— J.J.Protank
5.5. 2006 ob 17:53

Film mi je bil zelo všeč predvsem zaradi vratolommnih akcijskih prizorov. Film v katerem akcija ne pojenja niti za trenutek.

— Klemen
5.5. 2006 ob 21:26

Dober kot prvi

— Danilo
6.5. 2006 ob 8:49 zvezdica

Ta film je pa res vredn ogleda! Ma tolk velik akcijskih prizorov pa efektov še posebi zvočnih pa vizualnih. Film ma odlično igralsko zasedbo in kultnega režiserja k se nam je že pokazal z njegovo mojstrovino Lost in Alias. Kdor si še filma ni pogledal, je zanj pogled NUJEN!!!...Ocena bi pa lohk bla 9/10.

— wolfy
6.5. 2006 ob 16:03

5.5.2006 Živjo!Drugi teden si bova ogledala film.Mislim da bo fo super akcija.Komaj čakava da si ga ogledava. Ajda in Žan

— ajda in žan
7.5. 2006 ob 9:00 zvezdica

Nisem filmski kritik, vendar me je film razočaral. Nikakor se ne morem izogniti občutku, da je film narejen samo da se zasluži ostanek, kar ga prejšnji filmi niso. Film nima duše in vse tiste akcije so videne že velikokrat v bolj cenenih filmih. Tom se pač prodaja in mi ga hodimo gledat. Zgodba nima pravega začetka in tudi ne konca, pa ne zato da bi bil tu kakšna primes globje vsebine. Pač ni je. Še romatika ne zveni prepričljivo, preveč je oddaljena, kot da je vzeto iz nekega drugega filma (mogoče se spomnite oživljanja partnerja v nekem v filmu ki se je dogajal globoko v morju? ). Tom je tukaj, poglejte ga, vse ostalo je znano.

— Sirius
7.5. 2006 ob 11:30

ja to pa more bit fuul the best film(to vijiš že po igralcih)! jaz ga rem lejat jeej!!

— rony-ka
7.5. 2006 ob 11:53

Kul

— Kul
7.5. 2006 ob 16:10

Men se je zdel film čist cool,všeč mi je akcija. Moja ocena,če jenajvečja 10 bo: 9

— irena
7.5. 2006 ob 16:46

full hud fulm... vredn ogleda...

— cjen
8.5. 2006 ob 11:26 zvezdica

Res je, scena oživljanja ne zmoči niti podplatov tistemu iz Abyssa, ko Ed Harris oklofuta Mary Elizabeth. Pač ga ni zrežiral in spisal James Cameron. Heh pa še ena podobnost, scena na mostu močno spominja na tisto iz True Lies, spet v režiji Camerona, vendar se M:I 3 tukaj spet lahko skrije.

— filterheadz
8.5. 2006 ob 11:27 zvezdica

Film sem si ogledal učeraj.lahko rečem da mi je bil ful dobr.Vidi se da se nekako vsi 3 deli razlikujejo, vsak del ma nekak svoj stil..se vidi že po tem da, vsak del ima svojga režiserja, vsak je ustvaril svojo vizijo. 1 bazira bolj na zgodbi in misiji, 2 na akciji in romanci,3 na čustvih in medsebojnih odnosih glavnega lika in upletenih...! Tko mislim da je 3ologija uspešno zaključena...lp vsem !

— X-MAN
8.5. 2006 ob 15:01

Po mojem mnenju je 3. del boljši od prejšnjih dveh. Film je do konca napet in tako kot prei drugih dveh delih so tudi tukaj skrivnostni negativci. Tokrat se je Tom Cruise resnično dobro odrezal, sicer pa saj je prvovresten igralec. Toplo priporočam!!

— Apoica
8.5. 2006 ob 18:30

Veliko slabše, kot oba predhodna dela. V kino sem šov s tem namenov, da si ogledam film pol akcije in potem vidim, kak Tom joče :S. Vglavnim mene je film zelo razočaru. Rop, tiste šape, sploh ni bil prikazan,.

— Miro
9.5. 2006 ob 11:46

NEMOGOČE je da si lahko privoščijo tako nedomiselne in nedodelane prizore v tretjem nadaljevanju. Prvi del je bil nekaj novega. Film je imel zgodbo. V drugem delu so odlično prikazali možnost uporabe računalnika v izdelavi filma. Tretji del – če odštejemo honorar glavnega igralca – razred nizko proračunskih filmov.

— jo-ni-1
9.5. 2006 ob 18:36

ko sm šla gledat prejšne dele so mi bili kar dobri. kakšni prizori mi niso bili všeč.zato nevem ali bi ga šla gledat ali ne.Nevem JA ali NE!!!

— alya(nisem pevka)
9.5. 2006 ob 19:00

Rad bi dal izredno pozitivno oceno filmu 8/10, kjer se še enkrat izkaže režiser z igrasko zasedbo. Seveda Tom Cruise, je res ikona filma kot pri prejšnjih delih. Kdor obožuje film z odličnimi zvočnimi in vizualnimi efekti in je navdušenec akcije ter ima v sebi pra-lovski nagon, film prporočam!

— primus
9.5. 2006 ob 22:40

če se lahko dobi plakat od Mission: Impossible III,The Da Vinci Code,X-Men: The Last Stand.če lako dobi?

— nemanja
10.5. 2006 ob 11:39

Seos! Rada bi povedla, da je film full cool! Bye mety

— metka
10.5. 2006 ob 15:40 zvezdica

no, tudi sam sem si šel predkratkim ogledat film in moram povedat, da sem bil zelo razočaran. Prvo kot prvo, film ni imel nobene tiste prave "duše", tudi efekti in scene niso nič kaj pretresljivega, novega. MI3 se ne more primerjat s prvim in drugim delom.

— mb
11.5. 2006 ob 7:17

film je bil skoz napet in zanimv. rad bi si ga ogledal še enkrat!

— Lovrenc
11.5. 2006 ob 13:01

zelo dober filem, še posebej ko se vidi od Tom Cruisa trebuh... megastično... čeprav še nisem gledala misija nemogoče 1 in 2 mi je 3 The Best !

— Laura
12.5. 2006 ob 13:07

Z mojim sva ga šla včeri gledat :) in nama je zelo všeč :) Tak malo buuum bumm treeeskkk ... malo paše :)

— Maya
12.5. 2006 ob 13:21

Dober fil, ampak bi bil lahko boljši če ne bi bil tako ameriški.Drugače pa je super divji! Ajda

— Ajda
12.5. 2006 ob 13:26

tale film mi pa ni všeč.a-a ne ne ne

— Simonca
12.5. 2006 ob 17:17

film je zlo dobr..najbolši je bil tist avto..huh kok je bil lep..

— barby
12.5. 2006 ob 17:32 zvezdica

TOm Cruise že tretjič. Tretjič v Misiji: nemogoče, ki je bila eksplozivna. Še posebej jo je bogatela odlična glasbena podlaga. A tretji je podenj. Je film, ki bi moral biti bomba, pa je postal le petarda. Film, ki hoče biti eksplozivno-gromozan ski in nam tako začne vsiljevati eksplozije in brezzvezno zgodbo, ki nima ne repa ne glave. Poleg tega, je vzrok za propad filma zagotovo režiserji, ki so odstopili in nakoncu se je TOm zanesel celo na režiserja ki je režiral podenj podnjev Alien 3. BEDA

— Dejan
12.5. 2006 ob 20:49 zvezdica

4/10 - najslabši film trilogije (od vseh treh je bila pomoj najboljša enka). Ima slabo zgodbo, slabo orisane like in me je po ogledu pustila praznega. Edina stvar, ki še rešuje ta film je tista znana melodija. Povprečni akcijski prizori in nemogoča tehnologija (radijsko vodeni mitraljezi, prosim vas!), najbolj pa me je razočaral lik negativca Owena, ki je preprosto beden ki samo govori grožnje in še to brez občutka. In tudi to da nisem videl kako Cruise dobi zajčjo taco je velik minus. In še veliko drugih stvari je itd. Režiser ga je polomu, Alias in Otok sta bila stokrat boljši od tega. Čustven? *. Akcija? Cenena. Nujen ogled? Nikakor. . In na koncu koncev, nihče se ne more zbudit, če skozenj steče najmanj 220 voltov. Polomija.

— xtreme
14.5. 2006 ob 9:09

že vidm da bo film leta. kumi čakam

— zvezdnik
14.5. 2006 ob 18:43

M I 3 ja prava polomija, kot njegov predhodnik. Tako slabega filma pa že dolgo ne. Veliko scen je "ukradenih" iz drugih filmov(transporter 2, batman begins, italian job itd.). V filmu praktično ni nič originalnega. Zelo mi je žal, da sem zapravil 555 sit in (kaj je še bolj pomembno) 2 uri mojega življenja. 1/10

— bob
16.5. 2006 ob 12:25

tudi če vaša najljubša zvrst ni akcija...te film potegne vase...itak misija nemogoče je bla še vedno fajna. jst bi lahko bla še 3 ure v kinu če bi se nadaljeval...luštne primesi vsega potrebnega za napetost, jezo in romantiko. men je bil zelooo všeč. tom cruise nardi svoje a ne?...vredno ogleda...

— karmen
18.5. 2006 ob 17:29

sei je ql fulll ql movie sam je mal preglasno ful tew bolijo ušeša.lol...sam res no mejte se ql...aideee čaw *rtm* your *niky*

— ---~*nłKy*~---
19.5. 2006 ob 17:22 zvezdica

Zajčja taca. Tretja Misija: nemogoče vozi brez ovinkov. Brez baleta, golobov in poziranja kot druga. Brez pretiranih preobratov in trikov kot prva. Pa četudi boste v njej prepoznali Da Vincijevo širfo ter Angele in demone. Pa čeprav vam bo potegnila na Resnične laži in na zakonca Smith. Vse to je za njeno dobro, za dobro gledalcev, ki so pogrešali pravo akcijsko pustolovščino in ki dvomijo v verodostojnost novega Bonda Casino Royale. Jasno, Tom Cruise je spet Ethan Hunt, skulirani in sofisticirani tajni agent, ki ga tokrat preganja enako skulirani in sofisticirani terorist Owen Davian (Philip Seymour Hoffman). Možakar, ki bi kot za šalo pasal v katerokoli bondiado. In možakar, ki mu hoče sadistično zdelati novopečeno ženko Julio (Michelle Monaghan). Hvala Bogu, da je tukaj tudi Huntova nepogrešljiva ekipa. Pogumni in odločni Luther (Ving Rhames), seksi in elegantna Zhen (Maggie Q) ter sposobni in navihani Declan (Jonathan Ryhs Meyers). Sveta trojica, ki našega junaka spremlja na vsakem koraku. In ti koraki so tokrat zelo nevarni. Najbolj nevarni doslej. Takšni, da bi ji zelo težko shodil celo James Bond. In seveda takšni, da jih komaj shodi tudi Ethan Hunt. Najboljša misija doslej in dokaz, da je Tom Cruise še vedno največja zvezda na svetu.

— iztok gartner
20.5. 2006 ob 12:05

Film me je razočaru,cev čas mam občutek da neki manka.Nevem filma nebi priporoču bl zahtevnemu folku,za površne gledalce je pa dobr.Zgodba je površinska,ni začetka,konc je še slabši,na koncu sploh ne zveš za kiro orožje se je šlo,oz a to sploh je orožje.Nevem no od 1-10 bi mu dav 5-6.

— NeXiUs
20.5. 2006 ob 17:42

ej ful je hud film pa tut ful carski pejte ga gledat nau vam zou!

— majchy
23.5. 2006 ob 14:05

ne vem zakva enim niso všeč akcijski filmi ta fil spada v mojo glavo vsakič mam ga na kaseti in zato ga kr vsak dan vrtim če boste še kšn tak film snemal dejte isto musko notr pa bojo vsi norel tku ke js čaw pozdrav režiser

— urška
24.5. 2006 ob 17:27

misija tretjič 5.5.2006 | filterheadz NE MORS KR GOVORT KDO BO SNEMU FILM MORAŠ TUD DRUGIM PUSTIT MOZNOST DA SE IZKAZEJO

— NE PRETIRAVI
24.5. 2006 ob 17:30

TOK DOBRGA FILMA V KINU ŽE DOLG NI BLO

— 3
25.5. 2006 ob 11:43

meni osebno sta bila veliko bolj všeč 1.in2.del! film sicer ni totalno zanič vemdar sem pričakovala več. še en dokaz da je vsak naslednji del slabši!

— zvezdica
26.5. 2006 ob 21:05

a je kdo gledal film super je totalno cool

— jan
26.5. 2006 ob 21:11

film je zlo dobr pa kull in nebo vam zal ce si ogledate saj traja samo 2uri pa 6minut morte gledat da vidte vse eksplodije mi smo ga gledal za rojstni dan in je zlo cool zakon taksnga filma pa ze dolg ni blo

— dobr
26.5. 2006 ob 21:12

Film je zlo kull.

— jan
2.6. 2006 ob 18:15

ful je cool ni bolška!

— maša
3.6. 2006 ob 15:03

''živijo!'' Vredn ogleda,pa full napet je ta film!Dve uri minita kot 15 minut!Torej full hud film,''ni kej''!Vredn ogleda in pika.

— Rocker
3.6. 2006 ob 18:59

film ja zlo dober. všeč mi je da je v njem veliko akcije.

— nusy
5.6. 2006 ob 15:09

zlo zanč film

— faf me
7.6. 2006 ob 11:01

kako moze od vaa strana da se gledaat filmovite,ako e toa mozno.Inaku stranicava vie zakon.POZDRAV .

— igor kaluzarov
11.6. 2006 ob 14:12

js tako ljubim toma...tako mi je všeč. vsake njigove filme gledm. enkrt sem šššla v ameriko zard njega pa ga nism vidlla.ke škoda,,..js ga tako ljubim...

— rebeka
16.6. 2006 ob 18:50

ful hud film bolsi od ubeh prvih se 5x bi ga sla gledat

— tom
17.6. 2006 ob 20:17

tukaj se je tom cruise zares potrudil !!! ta film je za mene kralj akcij ! v njem zares uživaš !! 10/10

— matjaz
22.6. 2006 ob 21:54

kul film

— sephia
27.6. 2006 ob 9:29

ful hud film nimam kej vec za rec

— blaz
8.7. 2006 ob 13:57

TA FILM JE FUL OK...POSEBEJ ZARADI IGRALCEV...MENI SE ZELO DOPADE TOM CRUISE...

— NIKA
3.11. 2006 ob 13:26

najbolj kar en film vseh časov

— bla bla
25.2. 2007 ob 14:53

šul dobr film!

— mattko
31.7. 2007 ob 12:09 zvezdica

Lahko povem le de mi je misija nemogoče 3 najbolša od celotne trilogije in je tudi najmanj predvidljiva...ker v 1 in 2 delu si na nekaterih delih že kar vedel kaj se bo zgodilo, tukaj pa je film mešanice romance,akcije in nemogočega...(glejte ga še naprej)

— AGENTKA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.