Kolosej

Matjaž Javšnik - STRIPTIZ

None
monokomedija Matjaža Javšnika
Samo v Koloseju Maribor
Leto: 2016
Jezik: slovenščina

Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas - pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Da to drži se lahko prepričate sami - pridite, da ne boste ' favš' tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

Mnenja gledalcev

  • Predstava je bila prava večerna poživitev, duhovita, domiselna, ...ko sem pogledala na uro, nisem mogla verjeti, da je je že konec.

 

  • Predstava je bila enkratna, pozabiš na vsakodnevne probleme vsaj za uro in pol ter se nasmejiš iz srca.

 

  • Pozdravljeni, Žlahten humor v komediji Striptiz Matjaža Javšnika je popestril moj večer in  predstava je izpolnila moja pričakovanja. Smeha je bilo v izobilju, podan pa je bil na kulturen način, brez kletvic in ostalih spolzkega besedičenja, ki je v rabi pri slovenksih stendup komikih.

 

  • Res sem si z veseljem ogledala predstavo Matjaža Javšnika in ni mi bilo žal.

 

  • Predstava je bila odlična, življenska in hvala bogu smo se smejali ves čas. Prav je, da se delajo take predstave, da človeka razvedrijo, ker imamo v naši vsakdanjosti polno slabih dni.

 

  • Monokomedija STRIPTIZ Matjaža Javšnika je odlična predstava, ki nas je nasmejala do solz. Gledal sem večino odmevnih monokomedij v Sloveniji in lahko povem da me je Javšnik najbolj prepričal. Predstavo sem predlagal veliko prijateljem, ki si jo bodo ogledali, ko bo slednja na rednem sporedu.

 

  • Kupil sem 8 kart in lahko tudi v imenu prijateljev rečem - z eno besedo: ODLIČNO!!!

 

  • Odlično! Igralec se zlije z občinstvom, le od kod mu tudi moč oz. vzdržljivost za več kot 1 ½ aktivnega nastopanja, brez spodrsljaja. Predstva je aktualna,postavljena v današnji čas s kopico humorja in gledalci z zadovoljstvom in sproščenostjo zapuščemo dvorano.

 

  • Čista petica! Bravo g. Matjaž, še kaj ustvarite!

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.