Kolosej
Film distribucije 2i Film

Maščevalci: Zaključek - daljša različica (188 min)

akcijska domišljijska pustolovščina
limited release - extended release edition (188 min)
Podnapisi
Na sporedu od: 25.4.2019, Kolosej Ljubljana
3h 8min / 188min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher Markus, Stephen McFeely
Niz nesrečnih dogodkov, ki jih je povzročil Thanos, se je zaključil z izginotjem polovice vesolja in usodnim uničevanjem Maščevalcev, a je s tem je samo prisilil ostale Maščevalce v borbo v veličastnem zaključku, v dvaindvajsetem Marvelovem filmu, Maščevalci: Zaključek.

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“.

Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

Zadnje nadaljevanje Maščevalcev sta režirala Anthony in Joe Russo, producent je Kevin Feige. Christopher Markus in Stephen McFeely se podpisujeta pod scenarij, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau in Stan Lee.

Vsi ljubitelji Marvela bodo lahko videli Iron Mana, Črno vdovo, Kapitana Ameriko, Ant Mana in novo članico Marvelovega filmskega sveta, Stotnico Marvel. Zadnje nadaljevanje nam bo tako ponovno prineslo senzacionalno igralsko ekipo: Roberta Downeyja Jr., Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremyja Rennera, Davea Bautistu, Bradleyja Cooperja, Evangeline Lilly, Josha Brolina, Dona Cheadleja, Sebastiana Stana, Elizabeth Olsen, Toma Hollanda, Paula Rudda, Gwyneth Paltrow in mnoge druge.

Robert Downey Jr. - Iron Man

Chris Evans - Captain America

Mark Ruffalo - Bruce Banner

Chris Hemsworth – Thor

Scarlett Johansson - Black Widow

Jeremy Renner – Hawkeye

Brie Larson - Captain Marvel

Paul Rudd - Ant-Man

Don Cheadle - War Machine

Karen Gillan - Nebula

Danai Gurira – Okoye

Bradley Cooper - Rocket

Gwyneth Paltrow - Pepper Potts

Jon Favreau - Happy Hogan

Benedict Wong – Wong

Tessa Thompson – Valkyrie

Josh Brolin – Thanos

Komentarji

21.4. 2019 ob 14:31

Waw, res sem imel neverjetno izkušnjo s prejšnjimi deli te prelepe Marvelove franšize, res je žalostno a hkrati tudi neverjetno lepo, da smo končno dočakali zadnji del Maščevalcev, lahko bi rekli da je občutek sladko-grenak, ampak kot pravijo, vse stvari se enkrat končajo :( ... Sreda 24.4.2019 bo res neverjeten dan

— Ime mi je Matej
10.5. 2019 ob 23:17

Film je tako beden in predolg.

— Eva
25.5. 2019 ob 16:56

Sori Eva sam loh zadrzis zase k velik ljudem ni bedn res da je doug sam ce si gledu prejsne filme ti je loh cist use jasn kaj se dogaja in ni bedn

— Nekdo
1.6. 2021 ob 13:53

Good

— No no i don't think i will
22.1. 2023 ob 22:04

Ta film je najboljši film Avengers po oceni kritikov . Tudi zato je najboljši film iz več razlogov . V filmu akcije ne zmanjka a moja edina pripomba bi bila da je malo predolg film . Drugače pa epski zaključek maščevalcev . Edino škoda je da se na žalost saga do leta 2025 ali 2026 . Za tiste ki filma ne poznate ga bom na kratko opisal . Po thanosovem uničenju pol življenja v vesolju thanos uniči kamne neskončnosti pridejo maščevalci . Thor thanosu obglavi thanosa in odide . Ko čez nekaj let zberejo maščevalce da odpotujejo v preteklost da ustavijo thanosa . Pri pridobivanju kamnov neskončnosti se črna vdova žrtvuje za kamen duše . Hulku nataknejo rokavico ineskončnosti ki mu scvre roko .
Thanos napade in se bojuje z Thorom , kapitanom Ameriko in iron manom . Zaradi snapa hulka obudi tiste ki jih je izbrisal thanos in se bojujejo proti thanosu in njegovi vojski . Iron Man dobi rokavico in snapne . Ubije thanosa in njegovo vojsko .

Film mi je bil všeč ker je napet in zanimiv . Moje mnenje je da je film super in efekti enako

— Black Panther

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.