Kolosej
Film distribucije 2i Film

Maščevalci: Zaključek 3D

akcijska domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 25.4.2019, Kolosej Ljubljana
3h 1min / 181min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher Markus, Stephen McFeely
Niz nesrečnih dogodkov, ki jih je povzročil Thanos, se je zaključil z izginotjem polovice vesolja in usodnim uničevanjem Maščevalcev, a je s tem je samo prisilil ostale Maščevalce v borbo v veličastnem zaključku, v dvaindvajsetem Marvelovem filmu, Maščevalci: Zaključek.

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“.

Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

Zadnje nadaljevanje Maščevalcev sta režirala Anthony in Joe Russo, producent je Kevin Feige. Christopher Markus in Stephen McFeely se podpisujeta pod scenarij, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau in Stan Lee.

Vsi ljubitelji Marvela bodo lahko videli Iron Mana, Črno vdovo, Kapitana Ameriko, Ant Mana in novo članico Marvelovega filmskega sveta, Stotnico Marvel. Zadnje nadaljevanje nam bo tako ponovno prineslo senzacionalno igralsko ekipo: Roberta Downeyja Jr., Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremyja Rennera, Davea Bautistu, Bradleyja Cooperja, Evangeline Lilly, Josha Brolina, Dona Cheadleja, Sebastiana Stana, Elizabeth Olsen, Toma Hollanda, Paula Rudda, Gwyneth Paltrow in mnoge druge.

Robert Downey Jr. - Iron Man

Chris Evans - Captain America

Mark Ruffalo - Bruce Banner

Chris Hemsworth – Thor

Scarlett Johansson - Black Widow

Jeremy Renner – Hawkeye

Brie Larson - Captain Marvel

Paul Rudd - Ant-Man

Don Cheadle - War Machine

Karen Gillan - Nebula

Danai Gurira – Okoye

Bradley Cooper - Rocket

Gwyneth Paltrow - Pepper Potts

Jon Favreau - Happy Hogan

Benedict Wong – Wong

Tessa Thompson – Valkyrie

Josh Brolin – Thanos

Komentarji

22.5. 2019 ob 20:17

Ogledal sem si 2D me pa zanima zakaj 3D ni več na sporedu? Bi si rad ogledal.

— Rudi
30.12. 2022 ob 15:29

Odličen film lahko bi bil slabši

— Izak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.