Kolosej
Film distribucije 2i Film

Maščevalci: Zaključek 3D

akcijska domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 25.4.2019, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Christopher Markus, Stephen McFeely
Niz nesrečnih dogodkov, ki jih je povzročil Thanos, se je zaključil z izginotjem polovice vesolja in usodnim uničevanjem Maščevalcev, a je s tem je samo prisilil ostale Maščevalce v borbo v veličastnem zaključku, v dvaindvajsetem Marvelovem filmu, Maščevalci: Zaključek.

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“.

Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

Zadnje nadaljevanje Maščevalcev sta režirala Anthony in Joe Russo, producent je Kevin Feige. Christopher Markus in Stephen McFeely se podpisujeta pod scenarij, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau in Stan Lee.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.