Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Labirint laži

drama
2h 4min / 124min
Leto: 2014
Država: Nemčija
Scenarij: Giulio Ricciarelli, Elisabeth Bartel
13 let po koncu druge svetovne vojne se zahodna Nemčija znova postavlja na noge, ob cvetočem gospodarstvu pa je večina ljudi že skoraj pozabila na grozote nacistov in na taborišča smrti. Toda novinar Thomas nekega dne v običajnem učitelju prepozna nekdanjega vodjo koncentracijskega taborišča, mladi tožilec Johann pa je odločen, da bo preiskal primer in na sodišču dosegel primerno kazen. Toda najprej morata podreti družbeni zid molka in najti pot iz labirinta laži, da bi prihodnim rodovom omogočila soočenje z resnico o storjenih zločinih.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.