Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Krog 2

grozljivka
Krog se širi, mrtvi ne spijo.
Na sporedu od: 24.3.2005, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2005
Država: ZDA
Scenarij: Ehren Kruger
Režija: Hideo Nakata
Nadaljevanje uspešnice Krog se začne pol leta po strašljivih dogodkih, ki jim je bila priča novinarka Rachel Keller. Da bi s sinom zaživela na novo, se preseli iz Seattla v obmorsko mestece, kjer pa duh v vodnjak odvržene Samare že zahteva svoje žrtve. Kaže, da si je Samara zaželela telesa Rachelinega sina. Tokrat je režijo filma prevzel Hideo Nakata, režiser prvih dveh japonskih delov uspešnice, v glavni vlogi pa ostaja oskarjeva nominiranka Naomi Watts.

O zgodbi

Pol leta po grozljivih dogodkih Rachel Keller in njen sin Aidan ne živita več v Seattlu. Odselila sta se, da bi ubežala morečim spominom na Samaro in njen prekleti video posnetek, ki je za sabo puščal sled trupel s strahotnimi grimasami. Zdaj živita v Astorii, manjšem mestu v Oregonu in upata, da bosta lahko znova zaživela.

A dobri nameni postanejo utopija, ko se med dokaznim gradivom s prizorišča nepojasnjenega zločina znajde tudi neoznačena video kaseta. Kaseta, ki se Rachel zdi vse preveč znana.

Samara se je vrnila. Še bolj okrutna in odločena, da ne bo odnehala.

O produkciji

Vrnitev v krog

Leta 1998 je japonski režiser Hideo Nakata posnel izjemno uspešno grozljivko Ringu in z njo potisnil v ospredje azijske kinematografije in pop kulture žanr japonskih grozljivk - filmov, ki se bolj posvečajo zgodbi in likom v njej, kot pa posebnim učinkom in grozi. Film, posnet po seriji knjig japonskega pisatelja Kojija Suzukija, je postal največja filmska uspešnica v zgodovini japonskega filma. Sledili sta še dve nadaljevanji, prvega je prav tako režiral Nakata.

Kmalu po mednarodnem uspehu japonskega izvirnika je bila posneta ameriška različica Krog z Naomi Watts v glavni vlogi. Tudi ta film je požel veliko zanimanja in velik obisk.

Zato ni bilo presenečenje, da so ustvarjalci filma želeli posneti njegovo nadaljevanje. Nenazadnje se je prvi film končal dovolj dvoumno in je nakazoval, da zgodbe še ni konec.

Na srečo so k projektu lahko pritegnili oba igralca v glavnih vlogah. Režiser prvega filma, Gore Verbinski, je bil sicer zaseden, vendar je ustvarjalcem svetoval, naj k sodelovanju povabijo režiserja izvirne japonske uspešnice. Tudi ta je bil v tistem trenutku že zaseden z delom pri drugem filmu, vendar je ta projekt propadel in tako se je lahko posvetil režiji drugega dela Kroga.

Prvi film se je dokaj zvesto držal japonskega izvirnika, pri drugem pa je drugače. Tako Krog 2 ni le ameriška različica filma Ringu 2, ampak povsem samostojna zgodba s svojevrstnimi preobrati in zapleti.

Krog se širi

V prvem filmu je Rachel s tem, ko je naredila kopijo videokasete, zavestno spustila zlo med ljudi, da bi rešila svojega otroka in sebe. In to zlo se zdaj širi.

Spreminja pa se tudi sama Rachel. Od prvega filma do zdaj je dozorela in tokrat se je pripravljena za vsako ceno zoperstaviti grozi, pred katero je v prvem filmu samo pobegnila.

Tudi lik Aidana postane bolj zahteven. Mladi David Dorfman se je moral v tem filmu postaviti v dve vlogi, v dva različna značaja, saj ga Samara na trenutke povsem prevzame. Da bi bilo fantu laže, so mu pred vsakim prizorom v odstotkih povedali, do kolikšne mere mora biti Samara, do kolikšne pa Aidan.

V drugem filmu se pojavi še nov, izjemno pomemben lik - Samarina prava mati Evelyn. Sissy Spacek se s to vlogo prvič po letu 1973, ko je bila za vlogo Carrie nominirana za oskarja, vrača v žanr grozljivk. Res nastopi le v enem prizoru, a ta prizor je ključen za razumevanje celega filma, zato je bila za vlogo potrebna močna karakterna igralka.

Angel maščevanja

Samara je središče skrivnosti cele zgodbe. Je angel maščevanja za vse otroke, ki so jih starši ali drugi odrasli zanemarjali, zapustili ali zlorabljali. In čeprav je njeno ravnanje grozljivo , kruto in uničujoče, je iz perspektive otroka, ki mu je bila storjena krivica, skorajda razumljivo. In prav ta kombinacija - strah in razumevanje obenem - je ključ uspeha žanra japonskih grozljivk in zgodb o duhovih.

V vlogi zlobne Samare je tokrat nastopila Kelly Stables, ki je bila v prvem filmu ena od dvojnic igralke, ki je takrat upodobila Samaro. Čeprav mlada igralka ne prenese grozljivk in jih nikoli ne gleda, se je potrudila in si ogledala prva dva japonska filma in Krog.

Za vlogo Samare, ki je v tem filmu neprestano v svoji najbolj zlobni pojavi, je morala igralka vsak dan vsaj pet ur presedeti v maski, da so jo povsem naličili, jo po celem telesu pobarvali z belo barvo, ji narisali modrikaste žile in ustvarili vtis, da je bilo njeno telo res zelo dolgo časa potopljeno v vodi. Za snemanje vseh kožnih dodatkov in čiščenje ličil je igralka po snemanju vsak dan potrebovala dodatnih nekaj ur.

Mračni učinki

Voda v filmu igra eno od glavnih vlog, vendar jo je, razumljivo, nemogoče režirati.

Za enega ključnih prizorov - prizor v Maxovi kopalnici, ko se voda dobesedno upre gravitaciji in teče proti stropu - so naredili dve enaki kopalnici, vendar je bila ena postavljena na glavo, brisače, zavese in ostale dodatke pa je na svojih mestih držalo več kot 100 tankih žic. S pomočjo posnetkov iz obeh kopalnic in ekipe za posebne učinke je nastal eden najbolj nepozabnih prizorov v filmu.

Nelagodje za kamero

Snemanje filma so neprestano spremljali nenavadni dogodki, ki so se začeli že 20. maja 2004, točno sedmi dan snemanja. Zgodaj zjutraj, ko so prvi člani ekipe prišli na prizorišče, so videli, da je njihova pisarna poplavljena. Sicer so hitro našli krivca - počila je pipa - vendar so okoliščine nesreče, tako podobne vsebini filma, vsem sodelujočim napovedovale, da se nenavadni dogodki še ne bodo tako hitro končali.

Za vsak primer so izvedli starodavni japonski obred očiščevanja v pisarni in na prizorišču.

Kljub temu so se čudni dogodki nadaljevali. V enem trenutku je tovornjak z rekviziti napadel ogromen roj čebel, ki se je pojavil iz vedrega neba in prav tako hitro, kot je prišel, tudi izginil v neznano.

V pisarni, ki je bila že enkrat poplavljena, je povsem brez razloga počil sodček pitne vode in pisarno še drugič poplavil.

Nekega jutra je pred studiem jelen napadel eno od sodelavk pri filmu. Čeprav jeleni niso tako redki v tistih krajih, je bila podobnost z napadom v filmu prav presenetljiva.

Komentarji

29.1. 2005 ob 11:39

Yes full srečna da bo pa že komaj čakam. Enkica bla zakon pa upam da dvojkica tud. Priporočam ga vse tistim ki majo radi skrivnostne grozljivke.

— L1z1K@
30.1. 2005 ob 11:39

Komaj čakam krog 2, vsaj upam da bo vsebina kmalu narejena!

— Obroč
31.1. 2005 ob 19:38

jao toti film je taka legenda da meni ni bolše grozlivke na celem sveti jas sn obsession znjo tak da res legendarna je pa kak me je blo strah tako še pri dobeni grozlivki :) jooo zakaj nia 100 delov

— InIka
31.1. 2005 ob 19:43

krog 2 je ful svetovn. ful rada gledam grozlivke, vsi trije deli kroga pa so mi med najbolšimi. lahko bi naredli še več takih grozlivk ker bi se št. gledalcev sigurno povečalo (moje mnenje). osebe majo ful vreji zunanjost pa zvok je svetovn pa vse je ql!!

— tinchy
4.2. 2005 ob 19:04

Verjamem da bo vreden ogleda saj bo sigurno dobr in upam da še boljši kot 1. Samo škoda kr bo treba kr še neki časa počakat da ga vidmo.

— :)
8.2. 2005 ob 12:03

I hope da bo krog 2 tut tok zakon kokr je bil krog1! best wishes coolkica

— coolkica
9.2. 2005 ob 13:48

Film krog 2 je nadaljevanje kroga 1.Film enka govori o kaseti ki če jo gledaš čes 7 dni te pride neka deklica ubiti.Ugotovili pa so, da če kaseto v tistem tednu presnameš in daš komu drugemu,ne umreš.V dvojki spet govori o tej deklici ki ubiva...če želite izvedeti več pa morate iti gledat.Če ste res ljubitelji filma si lahko ogledate tudi pravi krog 1,ki pa je kitajski.Pozneje pa so američani prevzeli film in naredili ameriški zdaj pa še dvojko.Film sem si že ogledala v Kanadi.Res je vreden ogleda.Je še boljši in grozlivejši od enke. By

— ringica
11.2. 2005 ob 10:20

ma dey peydi gledat ta film:::

— željko
13.2. 2005 ob 12:32

TA FILM BO POMOJM PROV ZAKON ZATO K JE BIL ZE THE RING 1 ZAKON DO KONCA PA SE NAPREJ!

— NINCY
17.2. 2005 ob 0:27

moram gledat

— ds
17.2. 2005 ob 11:50 zvezdica

Original ni Kitajski, je Japonski. Ameriška varijanta je v prvem delu dodala le foro z muho, ki pa je bila fenomenalna. Drugi del Japonske verzije lahko pogledate na na SLO1 v soboto 19.2.2005 ob 23.35 uri. Čez teden dni bo še tretji del. Aja, da omenim v drugem delu bodo uničili deklco, tretji del pa je v bistvu Krog 0, film prikaže dogajanje, zakaj so deklico sploh ubili (v orginalu je to bil oče, v holivudski verziji pa mati). Lep pozdrav

— Traktor`
19.2. 2005 ob 11:38

V bistvu to ni grozljivka ampak srhljivka razlika pa je v tem da so grozljivke bolj krvave in je več ljudi mrtvih (npr. Teksaški pokol z motorko) srhljivke pa so psihični filmi ki bolj udarijo na psiho (npr. Gotika),by

— ringica
19.2. 2005 ob 14:43

komi čakam d grem gledat ta film...

— just me
19.2. 2005 ob 15:13

Ja drugi del.no traktor, če bo tko bo kr fajn... Bomo vidl kakšen bo film... Enko sem gledala, japonski del in naš in morm rečt da se mi ne našzdel boljši (ampak japonski je za leto 97 fenomenalen)

— Manca
22.2. 2005 ob 11:17

to je pa tak beden film.teksarški pokol je 1000 boljši,kot ta krog.

— paty
22.2. 2005 ob 14:11

Gledala sem japonsko in ameriško verzijo kroga enka. Japonska mi je slabša, premal strašna, ubistvu sezlo mal dogaja. ameriška je pač dodala nekaj dobri stvari, nekaj pač spremila. prejšni teden je bil na tvs1 krog 2. japonski. žal sem ga zamudila. se pa strinjam z traktorjem, v drugem delu ubijejo samiro oz. v japonski verziji Sadako. Torej tretji del je verjetno "krog 0". vsekakor bom gledala v soboto. bom vsaj vedela kaj pričakovat. v izbolšani veziji seveda. krog je itak the best. velik rajš mam psiho grozlivke k pa une krvave.

— me
22.2. 2005 ob 18:13

hmm.meni je ta verzija ql(angleška), japonska pa sploh ni grozna.in še nč ne razumm.tudi če so podnapisi.=)) najjače pa je nrjen ta film u scary movie 3!!!=)))

— jožica
22.2. 2005 ob 18:14

hmm...no...ameriška verzija=))

— jožica
22.2. 2005 ob 18:29

Jst sm gledala Krog1 in bil mi je zelo všeč, fajn grozljiv in skoraj resničen. Upam, da je Krog2 vsaj približno podoben enki, kie ej super. Ostale grozljivke se lahko skrijejo le v njegovi senci groze;)

— LeLy
23.2. 2005 ob 19:30

Gledala sm sam krog 1 ameriskega...japonsk ega nism gledala..pa mende d je japonski bl grozljiv k pa amriski...no jst ful komi cakam d pride krog2 ( ameriski) u kino..k mi je biu film ful hud!!

— SwEeTyKa
24.2. 2005 ob 11:07

sej ga že mam pa je ful hud film

— ring2
24.2. 2005 ob 17:11

js sm ze gledu ta film pa mi je ful hud

— ful hud film
25.2. 2005 ob 17:32

MA JAZ SEM SI OGLEDAL KROG 2 AMPAK JAPONSKEGA IN VSEBINA JE ČISTO DRUGAČNA.ZAKAJ JE TO MOŽNO ČE PA JE REŽISER ENAK? ELVIS IZ KOPRA

— ELVIS FILIPČIČ
26.2. 2005 ob 8:12

js sm si ogledala samo ameriško verzijo pa mi je bla ušeč.krog 1 drugač ni tok strašen...nekateri prizori pa so res taki, da te kr srh spreleti.mislim, da bo krog2(ali vsaj upam)strašnejši.če pa si kroga1 še niste ogledali...pa...KAJ ŠE ČAKATE??

— pikapolonica
26.2. 2005 ob 8:15

js sm gledala samo krog 1..ameriškega...pa komi čakam krog 2.ful bi pa rada še use japonske verzije gledala...vsm k ste tle gor priporočam krog 1 ameriškega.glejte ga!;)

— :)
27.2. 2005 ob 22:28

Tok da veste da ameriški Krog Dve ne sledi zgodbi japonskega Kroga 2, zgodba za dve je bila napisanana na novo. Tko vsi ki ste gledal japonske ringe, neveste še cele zgodbe!

— Helli
28.2. 2005 ob 16:45

itak, komi cakam dvojko!!!sm tut js gledala use tri japonske dele, sam morm rect, da mi je ameriska verzija bl grozna pa dodelana, čeprou nism pristasica ameriskih filmou...tko da.no ja toj use...zaenkrat;)

— Momi:)
28.2. 2005 ob 21:36

haj ej ta film je res zakon! Moram povedati da sm ostala brez besed! a!:) :0 :) Lep pozdrav!

— anči
5.3. 2005 ob 9:36

komi čakam!!!

— Ally
5.3. 2005 ob 11:03

1. del semže gledala in je coool! gledala bom tut dvojko,da bo še bolj kul!

— romana
5.3. 2005 ob 13:37

ej folk...jst sem gledala ameriško enko kroga, pri sošolki na roj. dnevu. ampak zdej ki je prišla se dvojka je sploh ne mislim gledat, ker mi je bla že enka strašne. p.s.:kroga me je strah gledat ampak me vleče za gledat ker je full zanimivo...

— marty
7.3. 2005 ob 14:42

gre kdo z mano gledat krog 2?ker me je blo že pr 1ki full strah, zdej pa rabim nekoga zram sebe, ko ga ne bo strah tak ko je blo takrat mojo frendico:p

— iversonka
11.3. 2005 ob 10:40

še bolj grozljivedogodke, zrežirite! najbl carski film je KROG!

— VALENTINA
11.3. 2005 ob 10:44

TA FILM JE CCCOL!:-)

— nuša
12.3. 2005 ob 14:21

Nikjer nisem zasledil da je kdo omenil kitajski kot izvirnik...

— Hitler
13.3. 2005 ob 10:52

mene pa ful zanima film, sam me je strah gledat...se splaca?!

— ancka
14.3. 2005 ob 12:24

japonska verzija je za moje pojme velik velik bolsa(pa ne sam zato k je original) americani so tko k vedno pretiraval z vizualnimi efekti (npr face ldi k so umrl so totalno nerealne) pa dodajal ene elemnte k nimajo nbene veze z zgodbo (una lojtra al pa una vrvica k jo ta zenska k ma glavno vlogo potegne iz ust =/ japonski ma ze u seb en tak car k ti res pusti utis na psihi (zarat zgodbe kot zgodbe in ne zarat vizualnih efektou). u japonski verziji morm pa se posebi pohvalt musko k se je vrtela na konc k je sadako hodila iz vodnaka. k to te pa res po celm telesu zmrazi. odlicno. aja pa se to. americani se niso niti tok potrudl d bi taprau naslou dal. ringu u japonscini pumen zvonjenje (kar je nekak bl logicn glede na telefonski klic) ne pa krog. krog je pa enjin. oki sori k vm kle nabijam z japonscino =) uglavnem dvojko si bom sla pogledat ze sam zarat tega d ga lah primerjam (again) z original verzijo. drgac je pa film kot film res hud k je koncn ena grozlivka k je dejansko creepy. no folkc uzivite! sayoonara!

— iron_girl
14.3. 2005 ob 17:06

film sem si ogledal že na dvd-ju pa mi je ful carski.boljši od prvega.muska itak.odlčni grozljivi premori-nikoli ne veš kdaj te bo kaj ustrašil.še posebej grozn je v kinu k je tako glasno.zelo zanimiv film:ocena:totalna 5

— dejan
15.3. 2005 ob 12:38

Samo 7 dni imaš časa, da povabiš Mateja v kino... :-) LP,Denis

— Urša
16.3. 2005 ob 11:15

Iron Girl, BTW - "ring" v angleščini ne pomeni samo "obroč, krog, prstan", temveč tudi "zvonenje, telefonski klic"... npr. "The phone is ringing." --- Tko da je angleški naslov celo boljši, ker je večpomenski - aludira tako na telefonski klic kot na simboliko kroga, ki se pojavlja v filmu. LP

— Roqui
16.3. 2005 ob 13:28

a slučajno kdo ve, če bojo američani posnel tud tretji del zgodbe?

— kumarca
18.3. 2005 ob 7:08

gledala sem vse tri dele kroga vendar japonsko različico,ki je mnogo bolša od ameriške.vendar si ameriški krog 2 mislim ogledati,saj me zanima,če so američani tokrat naredili boljše delo kto v prvem delu.

— .
18.3. 2005 ob 13:42

Ej pa ker bednik je to prevedu Krog dvA. Reče se dvE. Sej ne da sm pikolovski ampak taka inštitucija bi lahko najela enega, ki ima vsaj osnovne pojme slovenščine.

— Gasper
18.3. 2005 ob 14:05

Prvi del je bil boljši...

— Ussy
18.3. 2005 ob 16:59 zvezdica

Men je bla pa japonska verzija ful ful zanič. Mogoče zarad tega, ker je bla Sadako ful starejša od Samare ( je bla najstnica ne otrok ), mogoče pa tut zarad tega, ker Japonci ful drgač čustvujejo kokr mi in se ti zdi, da vsi totalno zanič igrajo. Tut prihod skoz televizijo je boljši ameriški, u japonski verziji pokažejo samo oko, ko dvigne glavo, pr Samari pa vidš celo polovico od vode razžrtega frisa in je stokrat večji šus. Mogoče je pr Japoncih bolš samo to, da se Samara iz ekrana priplaz z rokami naprej, Sadako pa porine cel prvi del telesa vn iz ekrana, kar je bolj grozn, in se potem namest da bi hodila ( kokr Samara ) grozljivo plazi po tleh. Tole je bla zdej mal tumačna razčlemba, the bottom line is: Japonci ne znajo tok dobr pričarat temačnega in bolanega razpoloženja kokr Američani. So pa geniji v dajanju idej, svaka jim čast. Kar se tiče pa kroga, ringa itd., mi je bla bl všeč ameriška ideja, da je tamala 7 dni, k je umirala, gledala obroč svetlobe nad sabo, bolj kokr pa ideja zvonenja, k so jo predstavili Japonci. Druzga dela se pravzaprav ne upam it gledat, ker ne vem če bi še enkrat rada vidla tisto praskanje po steni iz trailerja. Se pa ziher ne bom mogla upret, tko da na spanje ponoč lahko kr pozabim.

— Buhti
18.3. 2005 ob 23:15

kJE ZA hudica pa dubite ta dvd ringa 2 d vsi govorite d ste ze gledal anglesko verzijo

— kok
20.3. 2005 ob 14:21

EJ W ČWM KA WSI GUVURITE JE JAONSKA 2JKA TOK DRGAČNA OD AMERIŠKE 2JKE? GREM W PETK ZA BRZDEJ GLEDAT, ADIJO SPANEC!!:)))

— KAAJ
21.3. 2005 ob 9:18 zvezdica

AMERIŠKI KROG JE MILIJONKRAT BOLJŠI KOT JAPONSKI. AMERIČANI SO FILM FUL BOLJŠE PRIKAZAL. FUL JE VEČ STRAŠNIH PRIZOROV KOT PRI JAPONSKEM, K JE PROV ENA BEDARIJA. PRI NEKATERIH PRIZORIH IZ JAPONSKEGA KOGA JE MEN BLO TOK DOLGČAS, KER SE KR NEKI VLEČE IN SPLOH NI NAPET FILM. SPLOH TE NE VLEČE DA BI GLEDU DO KONCA. PRI AMERIŠKEM SE PROV PRESTAŠIŠ KO VIDIŠ UNO TAMALO K KR IZ EKRANA VN PRHAJA. V DRUGEM DELU UNO SAMARO ČIST UNIČJO. V TRETJEM DELU (KROG 0) PA PRIKAŽEJO, ZAKAJ SO TISTO TAMALO SPLOH UBIL. BAJE DA OBSTAJA TUDI KNJIGA "KROG", K JE BLA NAPISANA V 80' LETIH. JST BOM ŠLA GLEDAT TUD DRUG DEL U SOBOTO, ČEPROV ME JE ŽE ZDEJ STRAH :) KOMI ČAKAM!!! P.S.: "BUHTI" JST SE ČIST STRINJAM S TABO!!! JAPONSKI FILM JE BROV BEDEN IN DOLGOČASEN!!!

— melly
21.3. 2005 ob 15:24

ponovno so za koperski kolosej pomaknili datum predvajanja tega filma... mislim. to je sedaj cist noro!

— krog2
21.3. 2005 ob 16:14

tale japonsk ne... bala od bale... jah kj češ... američani so pač filmarji... ja ja... pojte si ga ogledat k am ne bo žov...

— opik
21.3. 2005 ob 16:18 zvezdica

men so pa wsi, k sm jih gledala dobri. gledala sm pa ame. 1.del(zaenkrat), pa jap. 1. pa 3. obe različici 1. dela sta mi odlični, wsaka ma svoje pluse pa minuse. res da je v ame. več groznih prizorow, v jap. se mi pa zdi da bol igrajo (hudi so uni prestraseni japončki-majo prow en posebn čar), pa tut kšne vsebinske scene so mal bol. 3.del j pa itq HUUUD!pokaže celo sadakino zgodbo, tko da na konc res lah sočustvuješ z njo-vsaj z njenim "dobrim" delom. men se j res smilla,tok da nism mogla spat zarad tega k so ji tako krivico naredl, ne pa zarad tega k bi me blo strah. ja,sj vem da j sam film pa da sm preveč not padla, sam k j res najhujši! Tok me j fascinirow da sm še svoji kači dala ime Samara.

— Samara
21.3. 2005 ob 16:18

američani si cari... tipi delajo cele neke filme za past dol... še posebej pa krog 2... ej serješ od straha dej... mega dej...

— opik
21.3. 2005 ob 16:19

Gledav sem le prvi del. Dugega grem v kolosej v Mariboru.

— sebastijan
21.3. 2005 ob 20:26 zvezdica

Hallo folk! Jst se pa čist strinjam s Samaro, obe verziji filma sta zakon, sam japonska ne deluje tok na grozljivih podrobnostih ampak na tvoji psihi...ko sm jst gledala vse 3 dele japonskega ringa mi je pri nekaterih prizorih dobesedno srce utripu 100 na uro!! Taki filmi so res vredni ogleda pa komi čakam da grem v petk gledat The Ring 2

— Ancy
22.3. 2005 ob 13:25

o komaj čakam da pride w kino.še 2 dni!

— Anonimus
22.3. 2005 ob 13:28

The ring je najboljša grozljiwka na swetu! =D

— Reachel
22.3. 2005 ob 13:34

Ta film ne priporočam osebam kot sem sama in sicer z zelo bujno domišljijo in slabo psiho.

— mojca
22.3. 2005 ob 13:36

Jz bom šla gledat krog 2 z mojimi frendicami!! komaj čakam!!! =D

— SAMARA
22.3. 2005 ob 13:55 zvezdica

men je japonska verzija velik bolsa. grozlivke niso use sam creepy prizori ampak posledice k ti jih muvi pusti na psihi. u prvem delu ameriske verzije so zlo ocitno pretiraval z usemi efekti. sam ne me narobe razumet - tut ta razlicica ma svoj car. drugi del ze kr vidm d bo se 10x bl grozn. in valda d ga grem gledat sploh zato k ga je reziru hideo nakata =) i found you...

— neko
22.3. 2005 ob 14:00

japonci so res geniji. ratal jim je narest grozlivko k je res creepy takoj za it-om (po stephenu kingu). drugi del bo pomoje bolsi k prvi k je meu rezijo cez tis k jo mora met =) bbye!

— iron_girl
22.3. 2005 ob 15:02

mene zanima če kdo ve kdaj-->ob keri uri se začne premiera kroga2 pliss puvejte udgovor k me full zanima

— KrIsTy
22.3. 2005 ob 22:25

joj komi čakam,da pride dvojka.to bo hudooo! see ya :***

— RaVe*BiTcH
23.3. 2005 ob 15:02

če mene vprašate, je to tako dolgocajtni film, da kar glava peče. kar nekaj se pogovarjajo, pa menijo, pa čvekajo, nič se ne zgodi. aja, japonarji so naredili odlični izdelek za tiste, i ne morejo zaspati, da le-ti lahko lažje zaspijo. dolgicajt.

— samara
23.3. 2005 ob 15:49

Full mi je všeč da je na naših platnih izšel še drugi del grozljivke in upam da bo še uspel 3. del... seveda če ga bodo posnela,..kar upam da ga bodo Hvala...Tjaša

— tjaša
23.3. 2005 ob 19:08

ma filem je res brutalen=)

— alja
23.3. 2005 ob 19:17

oi! zelo lepo ste napisali "opis" Kroga 2. čestitke! more bit zelo dober film. namreč grem ga gledat v petek lepo se imejte pa pa: neznanka

— neznanka
23.3. 2005 ob 20:52

mater, sam kdaj je pol ta ring v Kopru? pise 24.3 na sporedu in na napovedi pa pise 31.3? thx ;) caw

— spiderman
24.3. 2005 ob 12:06 zvezdica

Jst se strinjam z vsem zgoraj napisanim, samo dodajam, da je ZELO VAŽNO katero verzijo ste gledali najprej. Jaz sem najprej gledal japonsko verzijo in me je blo strah za pop* resnično s strahom sem hodil okrog. Potem, ko sem pa gledal še holivudsko verzijo, pa me je sicer bilo strah, ampak sem se nekako med filmom dolgočasil, ker sem že vedel, kaj se bo zgodilo. Torej res je važno katerega gledaš prej (jap/eng). Drugega grem pa definitivno pogledat, me zanima kaj bo. Se mi pa zdi, da bi bil čisto dovolj samo en del, ker je boljše, da ti domišljija dela, kot pa da ti vse skupaj pokvarijo z razkritjem vsega (To zlo radi delajo pr filmih, pa mi je jasno da samo zarad keša.). Škoda ker bo akcija "Dva na eks" potekala samo en večer in ravno tisti večer se ne mormo zment s kolegi za gledat. :(

— JJ
24.3. 2005 ob 15:45 zvezdica

men je krog ful dobr,kumi slino poziras k ga gledas pa tut dihat ne mors.scary movie 3 je ful hud k ma samara motorko nad glavo,hudooo ej.sicer pa ne morm ponoc spat k kr vidm kako leze prot men.krog 2.joj jst ga grem gledat sam se bojim da bom tik pred filmom zbezala!Tko da.samara.sj si pridna puncka.kao.

— romancika
24.3. 2005 ob 15:46

jst sm gledala sam 1pa3del(japonski)pa 1del ameriški.japonci so ta njihov krog nardil tko bedn,da sm skori zaspala!sam ameriški filmi so itak bolši...ja,no...se že veselim drucga dela! I found you.

— blabla
24.3. 2005 ob 15:57

amerika je 100xbolša k japonska!!!no,nebom žalila japoncev,sm tisti del na kaseti(k tista ženska pleše,ni najbolši)SICER,PA ČE NEB BLO JAPONCEV,NEB BLO K R O G A!thaks goth,k so japonci na svet!saj se pa drgač strinjam skorij z vsemi.čawči=)(komij čakam da pride krog2 v mursko!)

— vicky
24.3. 2005 ob 16:12

Hehe, komi čakam jutr grem gledat 2 filma Krog 1 in Krog 2. Ce se kdo gre nej se javi! LP!

— Nathadall
24.3. 2005 ob 16:20

I found you...to sem si najbolj zapomnila iz reklame.Enka je bila fejst grozljiva,pa upam da bo dvojka tudi.the ring 2...I found you.ej, SAMARA(Sadako) je uboga, kaj vse so ji naredili... no ,splača se iti gledat,če glih me je malo strah.kar mrazi me!I WATCH THE TAPE!SAMARA SAYS:"7days,and you D I E ! by!

— wikyca
24.3. 2005 ob 16:27

sam to je pa ena ful dora grozlivka...v prvi del sem se ful vživela...lol!!! :D

— lol
24.3. 2005 ob 17:05

Kame on!Ne se zezam! Krog2 je ful gaden filem, največ sm se bala če bo kj groznega pa ni, vsaj zame! Ta filem je tako dober , ampak tudi je bil dober=srhlive skrivalnice! Uglavnem filmi HORROR so ful mega!

— Joška-Kokoška
24.3. 2005 ob 17:16

kdo gre vse gledat krog 2 v soboto???

— nicky
24.3. 2005 ob 20:01

evo, film je v kinu! prvi vtisi?

— končno
24.3. 2005 ob 21:04

FILM JE KUL,ŽE PRVI DEL ME JE NAVDUŠIL IN TO SO TISTE GROZLJIVKE,KO JIH ŽE NEKAJ ČASA POGREŠAMO VSI!!!ZATO VAS PROSIMO,ČIM VEČ TAKIH FILMOV(GROZLJIVK)

— ŠPELA
25.3. 2005 ob 13:24

film je ful carski ful hud film

— kr neki
25.3. 2005 ob 14:00 zvezdica

ej res nevem zakaj se vsi neki prepirate ker del je bolši (japonski al ameriški). Men osebno je ameriški Krog ful bolši. Eni pravite da so američani dodali ful eni nerealističnih prizorov, vbistvu je pa tud v japonskem Krogu ful nerealističnih prizorov, sej v japonskem Krogu tud prihaja una tamala iz ekrana. A to se vam pa zdi realistično al kaj? Oba dela sta čist nerealna!!! Pa sej to je poanta vseh grozljivk -- nič od tega ni ne more biti res! P.S. jst grem jutr gledat Krog 2! Se vidmo! čaw:)

— Jessy
25.3. 2005 ob 14:21

oj folk...js sm pa krog 2 že gledla glih 5 min. nazaj pa mi je ful hud...res an...se splača pogledat sam če vs je pa pol strah pa bols da ga ne gledate;) uzivite mi...pa velik uzitkov ob gledanju the ring 2

— lady_darkness
25.3. 2005 ob 14:36

oo js ne grem še enkrat gledat kroga ker je tm en fuul grozn prizor pa vm toplo NE priporočam gledat! prov k ga gledaš pol 7 dni sanjaš to deklico in te v vsakih sanjah ubije isto kot v filmu. to se je men zgodil pa tut eni moji prjateljci.res. ne zafarkavam. pa ful čudne stvari so se mi dogajale.ful čudne.ne jet gledat.kr bojim se ponoč zaspat.ne it...

— raj ne
25.3. 2005 ob 15:38

men se zdi grog ena iz men najbol groznih grozljivk,zarad tega filma nism spala 1 mesec ampak vseno si grem dan ogledat krog 2.ogleda se si ze vse tri dele kroga(japonske verzije)pa je kr hud saam ameriski je 1000*bolši.svetujm vm ta film

— mala
25.3. 2005 ob 15:51

ful dober ampak ful ful grozn film

— bostjan
25.3. 2005 ob 16:31

ej ti bedanc kwa pkrads ime ta film je ful glup to je komedija nc tacga življenska stvar s dogaja svaki dan ps: bedans

— kekc
25.3. 2005 ob 16:35 zvezdica

dobr d je rezijo dvojke prevzeu hideo nakata. ocitno se je za glavo drzu k je gledu amerisko razlicico enke =) in zdj je spet uzeu stvar u svoje roke =) ne sej je zajebavam sam japonska verzija mi je velik bolsa k je ubistvu cis preprosta (americani so dodal se miljon stvari u filmu d bi ga popestril pa ni biu efekt nc bl strasn) pa jim je usen ratal narest film o katerm razmislas se doug po tem k ga gledas k se ti eni prizori prou grdo utisnejo u glavo. prizor k je sadako hodila iz vodnaka je bl strasn k u ameriski razlicici. japonci so dodal un fenomenaln zvok pa gibe od sadako k so res...a. sej ni treba d zgleda k ena posast. dost je d ves kaj se je z njo dogajal pa kaj hoce dosezt in njen namen in dejanja pa mislm d te je ze dost strah. in to je poanta grozlivke. lp

— neko
25.3. 2005 ob 16:47

pa film je fantastičen ni kaj niam besed

— kok...
25.3. 2005 ob 21:21

omg ta film prou psihira :D ei fuul je nor sam če te je česa FUL strah ga raj duma glej :DDD drgač pa je hud pa siiigurn bolši od japonskega :D peite ga gledaaat :P noro je ;) (pa punce uzemte tipe zravn če vs je strah :D) čau bau

— Momy
25.3. 2005 ob 23:08

...kaj naj recem. prvi del mi je 100x boljsi... Kar se tice (ne)pricakovanih izpadov, so samo trije... pa se to najbrz zato k woofer v kinu cela tla "potrese"

— blaz
26.3. 2005 ob 8:25

Ej,men je tud krog ful všeč. Svetovn film,ljudje to grozljivko morate videti

— Katka
26.3. 2005 ob 9:10 zvezdica

Joj folkec. ta film rula!!! tisti k ga še niste šli gledat, ga pjte, k je res hud! ceu film je napet, ceu film se dogaja in ceu film te je strah... ni tko k u prvem delu (k je biu sicer tud ful hud) k je blo strašn sam na koncu... morte it gledat! mene je blo po prvem delu fuul strah, nism spala 1 tedn normanlo :D ... k mi je tok na psiho useku, pa se pol tega druzga dela nism upala it gledat, sam sm enostavno mogla it! k je huud! glejte ga, ne bo vam žal!!! :D pa pa 5ra :)

— 5ra
26.3. 2005 ob 9:34

full.mega je ta filem... praw te je strah..če ga gledaš w kinu.. hehehe

— sara
26.3. 2005 ob 9:53 zvezdica

Krog 2 je dosti bolj strasen od krog 1.Voriginalu je krog, krog 2, krog 3 japonski. Drugi del kroga je reziral reziser hideo nakata, ki pa je reziral tudi japonske verzije.Ameriska razliica je dosti boljsa od japonske. No v 1 delu so dodali le trik z muho, 2 del pa se dosti bolj razlikuje. Vecina 2 dela se dogaja v temi kar naredi film se bolj strasen, glasba je znacilna za grozljivke in vecino srasnega dela flima naredijo grozljivi prizori, ki se poka~ejo iznenada. V 2 delu si samara ~eli priti v clovesko obliko, in za tarco si izbere aidna. Rachel se za svojega sina usrasi in za pomoc vprasa mamo samare evelyn. Evelyn ji pove nasvet ki ji je kasneje koristil da je deklico ubila iz svojega sina inji zaprla edini izhod. Krog 2 je odlicen in vsem svetujem da si ga ogledate, ce le imate dobre zivce , saj je film ves cas v polnem zagonu.Film je res ffful dober in komaj cakam na 3 del . C eprav vem da naj bi bil ta opisoval kako je kaseta nastala , kako so deklico ubili itd. film je res ful huda grozljivka vredna drugega ogleda

— Klemen :-)
26.3. 2005 ob 11:44

že 1 deu je biu zakon kaj šele drugi del?!! ravno dans ga grem gledat!!.;))komaj lakam.,)?*

— *lejshy*
26.3. 2005 ob 12:09

Film Krog je zelo dobro posnet.

— Jelena
26.3. 2005 ob 12:30

pol pravte d je vreden ogleda? k c je si morm pa res najdt cas d ga grem gledat. men je bla enka prov huda.

— thorpedo
26.3. 2005 ob 12:34 zvezdica

Ring (holivud verzija) je bil sicer strašljiv ampak narejen na posebnih efektih - vzemi jih stran in od filma ne ostane prav nič. Potem sem gledal vse tri japonske filme in vsi so neprimerno boljši. V četrtek pa sem si ogledal še Ring 2 in moram reči da se mi je zdel boljši kot prvi del, ampak še zdaleč ne tako dober kot japonski original. Voda...Japonci pač verjamejo da je voda nevarna, saj so skozi igodovino imeli precej preglavic z njo (tsunamiji, poplave...) tako da to tudi v filmu lahko prikažejo na srhljiv način - kar za Američane ne velja, in je tista voda le še en posebni efekt...prav tako Japonci v te duhove verjamejo - da se bo duh človeka, ki umre v agoniji, večno vračal in povzročal preglavice za živi svet. Tato so japonski originalni filmi toliko boljši. Torej, v kratkem: Ring 2 je boljši od prvega dela, ampak nikakor ne tako dober kot japonska serija.

— Vegos
26.3. 2005 ob 13:18

ja...ta film je kriza ful doro.ja čakamo na 3 del.ja fulll doro film RULA!!! papa mejte se! kis

— _ZaJeBaNa_
26.3. 2005 ob 13:47

Dvojka je ful bl strašna k enka, ampak konc je pa dobr.Men je na konc tok odlegl.Priporočam ga vsem,ki jih je blo pr prvem zelo strah.Drugač

— Tincy
26.3. 2005 ob 13:57

jz mislm da bo ta film ful zakon in zdej ga bom šla gledat. krog ena je bil dobr sam pomojm bo krog 2 boljši ej folk pejte ga gledat je vredn ogleda. by

— the best girl
26.3. 2005 ob 14:41 zvezdica

Film vsebuje vse kar mora takšen film vsebovati: nekajkrat te vrže s stola, dolge shrljive scene ob katerih se ti meša in izvrstni grozljivi prizori. Najboljši del filma je kamera v kombinaciji z glasbeno spremljavo. Posamezni prizori so res fantastično posneti, predvsem kakšni bližnji posnetki fantovih oči ali ustnic. Skratka film je poslastica za ljubitelje takšnih filmov.

— Sašo Žitnik
26.3. 2005 ob 15:40

film je bil dvakrat bolsi kt enka u bistvu men je ful ušeč

— janja
26.3. 2005 ob 16:11 zvezdica

smo rekl s frendi, da gremo gledat, dva na eks in... enka, kljub temu da sm jo vidla že vsaj trikrat me je še vedno napisherala pa efekti so res zakon! pol dvojka pa na začetku je še kr kul... sam pol je pa vse skup že tok prčakvan, predvidevaš kaj se bo zgodl... ameriško pretiravanje in tipične izjave sigurn poslabšajo film, več bi mogl bit nepredvidljivih scen, razpletov. pohvale za dobro odigano vlogo Naomi Watts, čeprav sm od filma pričakovala več. lp

— Oasis girl
26.3. 2005 ob 19:50

Ta filem sem gledala in je zelo dober. Zato si vzemte čas in si ga oglejte.

— tina
26.3. 2005 ob 21:05 zvezdica

Se strinjam s to izjavo: "Se mi pa zdi, da bi bil čisto dovolj samo en del, ker je boljše, da ti domišljija dela, kot pa da ti vse skupaj pokvarijo z razkritjem vsega (To zlo radi delajo pr filmih, pa mi je jasno da samo zarad keša)." Temu se pravi "Holjivud", ki pa je današnje čase totalno komercijalen. Najslabše je ko ti vse pokažejo v enem šusu, in ti je potem vse jasno. Ker smo takih filmov videli že na stotine, se ne čudim če se kdo nad "strašnimi" prizori dolgočasi. Za primer Ameriški psiho; (PS. tudi Am.) v filmu se ubistvu ne dogaja nič posebnega, samo nekaj prizorov. Vmes pa z dobrim scenarijem v naši domišljiji poustvari dejanja "psihota". Drugi razlog: Ker se v Ameriki delajo filmi z zelo velikim proračunom, si lahko studiji privoščijo izdelavo 1001 učinka. Ostali filmi Evropski, Azijski; pa se morajo prilagoditi sredstvom. Zato se mi zdi Evropski film veliko bolj pristen. Film Krog 2, pa ocenjujem kot povprečen film. Krog 1 se mi je zdel veliko boljši, ker je bilo v njem veliko nedefiniranih in nejasnih stvari.

— filmofil
27.3. 2005 ob 11:53

fak a ste prebral tole??hehe Nelagodje za kamero Snemanje filma so neprestano spremljali nenavadni dogodki, ki so se začeli že 20. maja 2004, točno sedmi dan snemanja. Zgodaj zjutraj, ko so prvi člani ekipe prišli na prizorišče, so videli, da je njihova pisarna poplavljena. Sicer so hitro našli krivca - počila je pipa - vendar so okoliščine nesreče, tako podobne vsebini filma, vsem sodelujočim napovedovale, da se nenavadni dogodki še ne bodo tako hitro končali. Za vsak primer so izvedli starodavni japonski obred očiščevanja v pisarni in na prizorišču. Kljub temu so se čudni dogodki nadaljevali. V enem trenutku je tovornjak z rekviziti napadel ogromen roj čebel, ki se je pojavil iz vedrega neba in prav tako hitro, kot je prišel, tudi izginil v neznano. V pisarni, ki je bila že enkrat poplavljena, je povsem brez razloga počil sodček pitne vode in pisarno še drugič poplavil. Nekega jutra je pred studiem jelen napadel eno od sodelavk pri filmu. Čeprav jeleni niso tako redki v tistih krajih, je bila podobnost z napadom v filmu prav presenetljiva.

— hehe
27.3. 2005 ob 15:47

men se zdita obadva kroga ful dobr

— anja
27.3. 2005 ob 15:52

The Ring 2 se mi zdi bolj smešen kot pa grozn. Npr prizor z jeleni ko se kr neki butajo v avto, na koncu, ko pa samara ubije "odvetnika iz ulice" sem se pa prov smejal ker se je v ozadju na tv predvajala risanka grim and evil iz cartoon networka... Ta fora z popačenimi obrazi je pa nekako že izgubila čar... A ko jih Samara ubije jim tud zobe izpul al kaj? ker jih je imel un tip samo še 3 v ustih ko ga je naomi najdla. Ima neke "srhljive" prizore, ampak 1 je imel svoj grozljiv čar.

— ŽnjkroF
27.3. 2005 ob 17:39 zvezdica

Včeraj sem si končno ogledala ta težko pričakovani Krog 2,pa moram priznati,da tako kot me je prvi del maximalno navdušil,me je drugi maximalno razočaral.Še eno nadaljevanje,za katerega bi bilo mogoče celo boljše,če ga sploh ne bi bilo,ker samo pokvari dober vtis,ki ga je pustil prvi del.

— Angelina
27.3. 2005 ob 18:55

Vsekakor je drugi del dosti boljši od prvega.

— Plus pet za film =)
27.3. 2005 ob 19:14

To je ful dober film,sm ga gledu w petek. Če greš to gledat je tako doživetje- ka je samara lezla iz vudnaka (in to ful čudn k ena gimnastičarka), so pr ns fuuul kričal pa se drl, EJ HUDO- še js sm sudelwou. Pa ko je rachel rekla Im not your f* mummy so kr ploskal- EJ RES TO MORTE IT POD NUJNO GLEDAT, še enkrat- to je doživetje, da si ga zapomniš za ceu lajf. Dretje, kriki, tesna atosfera- vse to doviš če greš gledat najbl grozn film stoletja- The Ring Two! Grozne pozdrave, *S*

— AIDAN
27.3. 2005 ob 19:20

EJ sam nki ka vsi goworite, da jebiu ameriški ring1 FUUUL grozn. Sam neki folk men se ni nč zdeu grozn, to je kr neki ej sploh ni scary. Se pa strinjam da je ring2 tut na trenutke ful smešn, še posebi ko samara leze iz vudnaka. Pa tist prizor z banjo in vodo se mi zdi zlo kul, ful spektakularn je. OK C U LEJTR.

— **AIDAN
27.3. 2005 ob 19:31 zvezdica

Veliko govoric, malo resnice. Spet je z nami prestrašena Rachell Keller (Naomi Watts), z njenim z Samaro obsedenim sinom Aidanom (David Dorfman). Prazno, brez globine, neskrivnostno. Hideo Nakata bolje deluje v svoji neskomercializirani (filmsko, seveda) deželi. V Ameriki slabše. Porazno, če lahko tako rečem. Krog 2 se gledalca nekovencionalo preprosto ne dotakne, bedni Naomini poskusi, da bi v nas, gledalcih prebudila grozo in strah nemilo spodletijo in se zrušijo, še preden priletijo do nas in nas prestrašijo. Krog 2 je neambiciozen poskus zbuditi strah v gledalcih, saj je brez polnosti, sočnosti, nima pravega bistva lepote senc, ki je potrebno (bistvo, namreč) za vsako dobro grozljivko. Ameriško, opolzko, ostal sem brez besed, ko sem gledal priredbo Japonskega filma, film, ki sije v vsej svoji bedi, film, o katerem se je toliko govorilo, a nastalo ni nič, film, ki preprosto- razočara. Ne zasluži siniti enice.

— iztok gartner*
27.3. 2005 ob 19:50

legenda..sam me je blo strah ko smo sle domov ;D

— maŁicKa
27.3. 2005 ob 20:16

ej ljudi ta film je fulll hut sam je še 5x bl grozn k 1!! hehe mejte se

— niky
28.3. 2005 ob 0:56 zvezdica

Če sm se pri ogledu dvojke ob grozljivih prizorih večinoma smeju, to že pomen da neki ni štimal. Je pa ful hud prizor z jeleni, grozljivi so pa edin iznakaženi obrazi umrlih. Ljudje lepo vas prosm, tole je ena navadna pravljica s ful neposrečenim koncem. Ogled filma je bil zame še toliko bolj nezanimiv ker sem že prej gledal japonsko verzijo tako da me nič ni moglo presenetiti.

— Nejc
28.3. 2005 ob 2:54 zvezdica

Saj nerad kritiziram filme, ampak tale je bil paomaj vreden tistega dobrega jurcka, ki ga zdaj racunajo v Koloseju. Reklama je bila res grozna; prvi del je 'trgal gate', kar se tice psihiranja; ampak tole je blo pa ocitno predolgo. Vec kot pol grozljivih prizorov smo videli ze v reklami, vse ostalo bi se pa dalo prikazat v 45 minut dolgem filmu. skratka, pricakoval sem res grozo (sodec po enki pa po trailerju), pa sem nazadnje precej zdolgocaseno prezivel film.

— Hehec
28.3. 2005 ob 9:38

ta grozlivka me je čist prestrašla . ta njena faca je ful grozna ful dobr so jo naredil.včasih ja v filmu ful napeto.zdaj imam skos nočne more

— krištof
28.3. 2005 ob 10:16

sorry če te je strah sam tale film je pa dobre.po opisu!

— ena
28.3. 2005 ob 11:07

hej ta film je ful grozliv mojmu mlajšmu bratu se je kr špeh zmešu k je vidu tisto-grozljivko- ampak js se strinjam s tistmu kar pravi buhti japonsi je tako bedn da se kr kadi (js sm umes mal zaspala) angleški je tako grozljiv in kul da sem o njem razmišljala še cel tedn 3x hura za angleški film

— kaja
28.3. 2005 ob 12:01

sploh ni grozn

— r6z
28.3. 2005 ob 12:25

am meni je 1 del bil 10x bolši..pri totem smo se tak večina smejali..razen edini čok v filmu je bil ta v bolniščem avtu ko jo je Samara primla za roko...to je glede tega...najbolši del pa ko je Samara plezala iz vodnjaka vse je blo v hitrem posnetku naredo in je zgledalo ko neki pajek...tudi jeleni so bilo računalniško nareti.

— [mArSa]
28.3. 2005 ob 12:44

ej folk mam eno kulsko vprašanje ker nisem gledala enke mi lahk poveste naj gram na dvojko al ne?ČAVČI

— maja
28.3. 2005 ob 14:35

Js grem dans gledat, pru del mi je biu ful uredu, tako srhljivo uzdušje pa to...tko da upam d bo drug tud tok dobr.

— private public
28.3. 2005 ob 14:41 zvezdica

Vsi tisti ,ki ste gledali prvi del kroga nikar ne glejte in zapravljajte denar za drug del, ker se preprosto ne splaca! raje pocakajte da pride v videoteko al pa naj vam ga kolega spece ker je bedn sto na uro! Vsi tisti pa ,ki menite da je japonski film dosti slabsi ste vrjetno neveste kaj govorite! japonska verzija je le original!! - holywood pa je film le kopiral, ampak ker je v ameriki bilo vrjetno istemu film namenjeno vrjetno 10×vec denarja in seveda naprednejsi nacin snemanja zgleda film privlacnejsi oz. ce si vrzen na posebne efekte in odlicen zvok je razumljivo zakaj je ti je ta verzija boljsa!! isto je bilo pri filmu taxi! original (francosi) odlicen - ameriski pa cisto isti ampak so dodali vec razbitih avtomobilov ,. aja pa namesto moskih so bile v amriskem delu glavne roparke zenske (zdaj veste zakaj je bil film ,ki je le kopija uspesnejsi kot original)? film pac danes ne pomeni le to ,da ga pogledas in ce ti je strasen je cool pa ceprav doloceni igralce ne znajo igrat (decek v krogu nima pojma), ampak je treba film razumet in bit na marsikaj tud pozorn. pa se bi lahko bluzo pa se mi ne da. ostanite torej doma!in si sposodite japonsko verzijo, ki sicer ni odlicna je pa originalna

— hahahaha ocena 3/10- in nic vec
28.3. 2005 ob 15:47

FILM SE MI JE ZDEL ZELO NAPET IN GROZLIJ,VENDAR MISLIM,DA JE DO ZDAJ NAJBOLJŠA GROZLIVKA.FILM SEM ŽE GLEDALA IN VSEM PRIJATELJEM PRAVIM,DA NAJ SI GA GREJO OGLEDATI.

— ana
28.3. 2005 ob 17:46

hmm mene je film prou presenetu,sploh s tem k sm misnla da bo nadaljevanje podobno tem da folk gleda posnetk in da pol zazvoni telefon..začudena sm bla da niti enkrt ni u filmu tega "u will die for seven days" .. čeprou nekateri prizori so the best,sploh un s kupalnico,pa un k samara pleza iz vodnjaka (scarry je blo)..men je biu uglavnm ful ušeč..komi čakam na trojko...:)

— punčka
28.3. 2005 ob 20:08

ej a je dobr ful rada bi si ga ogledala ce je boljsi kt enka

— bejbika
28.3. 2005 ob 22:16

Krog je najboljša grozljivka, kar sva jih kadar koli gledali!GENIALEN JE!

— Anja&Ronja
29.3. 2005 ob 12:55

Čaw Maja! jst ti ne priporočam da greš gledat Krog 2, če nisi gledala prvega dela! K ti nič ne bo jasn! Raj pejt najprej v videoteko gledat prvi del, pol pejt pa v kino gledat še dvojko! Če boš gledala prvi del, ti bo drug del FUL ZAKON! (vsaj men je bil). V drugem delu je ful stvari, ki se navezujejo na prvi del, tko da ti nebo nič jasen, kva je zdej to, če neboš gledala enke!!! Film je pa drugač ful zakon! Uživi ob gledanju! Čaw-baw!

— StrngGhr
29.3. 2005 ob 13:04

Film je ful zakon! Sam ne zato ker je strašen, ampak zato ker ima ful dobro vsebino, ki jo do sedaj pri dobeni grozljivki nisi mogu videt! Sam men drug del sploh ni bil strašen! Tist prizor ko Samara ful hitr iz vodnjaka pleza, je men bil prov smešen, k en pajk! Se vidi da je računalniško najren. Pa tud pri tistem prizoru, ko jih jeleni napadejo, se je cela dvorana prov rolala od smeha! Tud takrat ko Rachell zapre un vodnjak pa reče "I'm not your fucking mum" so se vsi v kinu režal! Res nevem, ampak men ni bilo nobenih strašnih prizorov! Sam drugač je pa film po vsebini prov zakon! Enka je bol strašna (k prov še po filmu razmišlaš o tem), drug del je pa men po vsebini bolši! The ring rulz!

— melly
29.3. 2005 ob 13:16

Ampak to moraš pa prov met bujno domišljijo da se kej tazga spomneš posnet! če bi jst producirala filme, se res nikol nebi spomnila posnet film z takšno vsebino, da kr ena tamala iz TV-ja vn pleza! Pa une face iz ameriškega Kroga, prov fantazijsko!!! Drgač je pa film ZAKON

— Michelle
29.3. 2005 ob 14:35

to je komedija. zdj vidte kaj dela prevec kesa u holywoodu...

— iron_girl
29.3. 2005 ob 15:05

mo sej filem je biu ful hud, samo bolj ni tko strašen kot sm mislila :) drugače filem res vreden ogleda :)

— mikena*
29.3. 2005 ob 15:06

ce je bla dvojka taka k je kaj bo pol trojka? scary muvi 4 al kaj?

— iron_girl
29.3. 2005 ob 16:21

TA GROZLJIVKA KROG 2 JE NAJSTRAJŠNEJŠA GROZLJIVKA KAR SEM JIH KDAJ GLEDALA TISTA PUNCA K GRE VEN IZ VODNJAKA... HRRR KO SEM TO GLEDALA SEM SE TOK TRESLA IN TOK ME JE BLO STRAH KDOR BO ŠEL GLEDAT TA FILM NAJ SI NAJPREJ V GLAVI REČE: TEGA FILMA SE NE BOM BAL IN TUD KO BOM DOMOV PRŠEL AL PA PRŠLA SE NE BOM BALA ČE BOM MISLILADA JE ŠE PR MEN DOMA TISTA ŽENSKA ADIJO

— MAJA
29.3. 2005 ob 17:12

okej sej so usi krogi˙(grozlivke)dob ri uglavnm so usi strasni in gruzlivi ni kej sam enim so bol kitajski krogi dobri drugim pa japonski no kokr kol cao

— alya
29.3. 2005 ob 20:35

V petek sem si ga mogla takoj ogledat,ker mi je prvi del res bil ful dober, sem mislila da me bo strah tako kot pri prvem delu ko me je bilo tk strah v kinu kot se nikoli,ampak 2 mi ni bla kaj ekstra.Po resnici povedano brezveze, zato ker mi ta 2kica samo tisti prvi del pokvarla,pa vsebina filma ni bla nikakšna, še eno nadaljevanje več,... Jaz vam tudi priporočam da raje počakajte pa gledajte na dvdju vsi mi ki smo šli gledat 2 smo bili zelo razočarani!

— krog 2 brezvezn
30.3. 2005 ob 7:46

punce, sposodite si ringu, ringu 2 in ringu 0, pa boste videle, da so japonske verzije krog-a bolj psihirane in grozljivejše od ameriškega remake-a, ki smrdi do nebes. Krog 2- ameriško verzijo se ne splača gledat v kinu, ampak na dvdripu.

— Zeus
30.3. 2005 ob 11:58

jst se strinjam pa čeprov ne povsem z buhtijem mislm da japonski film ni strasn je pa orginal nekak ce nebi blo japonskega nebi blo ameriskega je pa krog2 rezisru isi reziser kokr je rezeru japonski krog! tko da je to bl tko jst ga se nism sla gledat grem ga u petk!

— sinja
30.3. 2005 ob 13:52

TAKE BEDARIJE VRTITE V KINU! PA VI VESTE KOLK OTROK GLEDA TE GROZLIVKE!

— PIKA BOŽIČ!
30.3. 2005 ob 15:31

Ta film mi je bil zelo všeč. Rada imam grozljivke. Res film je ZAKON!1

— andreja
30.3. 2005 ob 16:18

ej ma uni k ste ga že gledali kaj mislste da če nisigledu enke d boš mal tešku šteku u čem je štos? pa dej čim hitrejš pište kr ga grem gledat s frendicami u nedeljo aja pa še tu kaj je bl strašn ku enka

— petra
30.3. 2005 ob 19:40

men je pa ameriski dost bolsi zard tega k je japonski cist razulecen sam eni prizori so pa pr japonskem tud dobri npr. k vn iz vodnaka brez nohtov samara prleze ampak obedve 1 sta ble dobre 3 japonska je pa za 1 drek kr zaspis zravn sam japonski dost bl na psiho udarjo pomoje je krog (ni vazn ker) ena najbolsih grozlivk (v petek grem 2 gledat kumi cakam)

— jolbe
31.3. 2005 ob 11:20

MA KVA TLE NIEKI NAKLADAJO KVA JIM JE VSE POPLAVL PA ENI JELENI PA NE VEM KVA ŠE A MISLJO DA BOM ZDJ ZARAD TEGA DOMA SPAU PA NE BOM UPU GLEDAT FILMA! NE SJ SE HECAM SAM NE VEM ZAKVA MORJO NEKI NAKLADAT! KT TUD MAL NI RES!

— UROŠ TERAN
31.3. 2005 ob 11:27

JES BI PA SAM NEKI ZLO RESNIČNGA POVEDALA PA ME JE FUL STRAH GLEDAT KROG 2, K PO PRVEM DELU JE BLO PO 7IH DNEH K SEM GA GLEDALA JE MOJ KUŽA UMRU, PA TUD VETERINARJI NE VEDO ZAKVA, PRAVJO DA KJ TAKGA ŠE NISO VIDL. TKO DA TEGA DELA NE BOM ŠLA NA ŽALOST GLEDAT, L ME JES STRAH:(

— Nuša Česnik
31.3. 2005 ob 13:21

men je film ful hud sam japonski je pa bedn ful sploh ni strasn tko d ga pejte gledat!

— sinja
31.3. 2005 ob 13:41

KROG JE ZAKON 4EWER!

— ary
31.3. 2005 ob 13:48

ta film je meni zelo všeč! upam da bo še kakšen del!

— tinka
31.3. 2005 ob 20:58 zvezdica

moje mnenje je tudi pozitivno in se strinjam s kar nekaj ljudi ki so istega mnenja kokr jaz.Čeprav še nisem šla gledat drugega dela, pa komaj čakam da bom imela kaj več časa da ga grem gledat. Men je Krog ena izmed najboljših grozljivk kar sem jih gledala, saj zlo rada gledam grozljivke. Čeprav tudi jaz menim da je japonski mal slabši kot angleški- vendar imata pa oba take prizore da te parkrat dvigne iz stola oz. kauča. Tak da je krog res dober film... lep pozdravček

— anita
31.3. 2005 ob 21:41

meni je bil pune grozen samo q papa missyl

— missy
1.4. 2005 ob 8:30 zvezdica

Izvirnik je kriza, mogoče zato, kar že drugače s težavo gledamo film ki ga nismo navajeni- v japonščini. Nekako smo navajeni gledati v angleščini saj nam več nam mladim ni potrebno brati podnapisov. Angleska verzija je boljša in zaminivejša, kljub temu da se verziji razlikujeta in si nista 100% podobni. Angleška je pravtako bolj zaminiva in napeta. V orginalu je dogajanje počasno in se vleče kot ponedeljek.

— Barbara
1.4. 2005 ob 9:03

Že prvi del je bil prava mojstrovina, ta je pa po moje eden najboljših filmov!

— Damjan
1.4. 2005 ob 19:05

film je tok hud da ga morte it gledat resno :D Res je grozljiv ampak to je the best ne?

— vanchy
1.4. 2005 ob 19:41

COOL FILM VREDEN OGLEDA!

— Ana
1.4. 2005 ob 20:29

to je za vse tiste ki filma niso gledali. film je kulski!!prava grozlivka je,skratka film je prava legenda!!!cim prej si ga idite pogledat! res vam pravim cim prej!!! sicer ga se jaz nisem gledo,vse to kaj sem povedo to so mi tak prijatli povejali.ne zamerit pa cim prej si ga idte poglejat. FILM JE KULSKI(to vam povem jaz ki ga se nisem gledo kaj sele oni ko so ga glejali!!!)

— pero_car
2.4. 2005 ob 1:27 zvezdica

Oslarija, ki ji ne pomaga niti dejstvo, da jo je režiral avtor originalnih japonskih Krogov. Samara je nazaj. Bolj jezna kot v originalu. Pripravljena na čas, ko so video kasete zamenjali cedeji. Pripravljena na klišeje filmov Mora v ulici Brestov in Poltergeist. Pripravljena na povračilni udarec, na skok v realnost. V človeškega gostitelja, v dečka Aidana (David Dorfman), v začetek nove groze, srha in paranja živcev. Živcev naše znanke Rachel Keller (Naomi Watts), ki stori napako. Ki pozabi, da so video kasete za luno. Ki Samaro razpizdi do konca. Ki spozna celo njeno mentalno bolno mater Sissy Spacek. Ki se odloči, da bo šla čez rob. Da bo za vedno zmešala fikcijo in realnost, svoj in Samarin svet. Svet v krogu in svet izven njega. Dobro, toda kaj, ko dvoboj med dobrim in zlim zanima samo njo in Samaro, samo tiste, ki še vedno ne razumejo, zakaj prvi Krog ni pobral vseh pet glavnih oskarjev. Pač film, ki ne zna prestrašiti in film, ki se lovi na štose drugih, veliko boljših grozljivk.

— iztok gartner
2.4. 2005 ob 6:54

no drugi del filma mi je biu brezvezen ampak samo zato ker so iste fore kot v prvem delu tako da na koncu je že bol kot komedija izpade na pa grozlivka...

— gledalec
2.4. 2005 ob 9:06

krog je res zakon ko sem si ga prvi ogledal me ni bilo strah .A doma me je potem kar nekaj casa bilo zelo strah! KROG JE ZAKON

— klemen robida
2.4. 2005 ob 10:45

Kva nej recm?Film je men osebno ful kul,pa efekti pa te scene.Drugi del mi je pa drgac bolsi k prvi.Ampak na k. mi gre ta ameriska komercializacija pa to.Amerika rulz kao.zmer oni neki uvajajo ene scene bedne pa to.Film sam po sebi pa je zelo napet in zanimiv.Japonska verzija mije bl kul.Lep pozdravcek vsem kinomanijakom!

— bojan
2.4. 2005 ob 12:52

BR! !1 7 DAYS

— strah
2.4. 2005 ob 14:22 zvezdica

Jst se čist strinjam z Barbaro, ki je rekla, da je japonski Krog mal slabši predvsem zato, ker smo navajeni gledat filme v angleščini. Ko sm gledala japonski Krog, so me najbolj motila japonska imena igralcev. Ker ko omenili nekoga z imenom, sploh nisem štekala, koga zdej mislijo (ker si je ful težko zapomnit japonska imena). Šele na polovici filma sem izvedela da je "Sadako" tista ženska iz vodnjaka! Pa una glavna igralka (v ameriškem Rachell) je mela tud ful čudn ime. Tako da mi je bilo prav težko gledat film, ker moraš točno vsako besedo prebrat! V angleških pa itak skor vse razumes!!! Prav tako mi je francoski film "TAXI" bil samo zaradi tega zanič, ker je bil v francoščini.

— Pink
2.4. 2005 ob 16:05

u carsko

— ana
2.4. 2005 ob 18:08 zvezdica

se popolnoma strinjam z iztokom gartnerjem.. film si zasluž čisto nulo... saj ne rečem, da kakšen prizor ni grozen, nekajkrat je dvorana poskočila, ampak zgodba sama, predvsem pa igra tamalega sta pa res na krepko nižjem nivoju kot v enki. toplo odsvetujem.

— Lenča
3.4. 2005 ob 12:52

je zelo v redu film

— emir
3.4. 2005 ob 12:57

krog tako prvi kot drugi del je zelo dober in zajema detajle grozljivke.zelela bi da bi posneli še veliko delov KROGA.

— barbara strmšek
3.4. 2005 ob 14:24 zvezdica

Ma ta grozljivka je res najboljša ker nikol ne veš kaj se bo zgodil.je dogajanje res nepredvidljivo, pa še efekti so tud zlo dobr narejeni sploh tisti prizor ko voda teče navzgor.najboljše!vs em ljubiteljem grozljivk priporočam ogled k pomoje naute razočaran!

— dobra grozljivka
4.4. 2005 ob 9:29

ta film je cist v pi*! Skoda dnarja za njega v celem filmu sta mi bila vsec celo dva prizora in to je vse! odsvetujem ogled filma v kinu, razen ce imate dnar!

— mare
4.4. 2005 ob 13:26

Men je drugi del ful bolj dolgočasn... Tist šok iz enkice sem že prebolu.. Na srečo... No vglavnem 1. jebolši... Japonskih verzij še pa nisem vidu... A mi zna ker povedet kje pa kdaj...?

— moe
4.4. 2005 ob 14:03

Totalna bedarija,pa še strah te je!!

— Hudec
4.4. 2005 ob 15:18

brez besed

— Martina OSTRUH
4.4. 2005 ob 15:53

Ful je dobr in tut strašno. Najbolj so se mi smilili konji. Boga Samara!

— neja
4.4. 2005 ob 22:04 zvezdica

meni osebno film ni bil všeč..mogoče sm preveč pričakovala in bla na koncu zelo razočarana. Ne vem no..na meni je ta film pustil slab vtis, mogoče bi ga ocenila z 2/10..:|

— Leesa
4.4. 2005 ob 23:45

sam to bom reku DA JE VREDEN OGLEDA IN DA JE U IBR HUD FILM 100X BOLJSI K PRVI DEL

— hudo
5.4. 2005 ob 14:04

Obe verziji sta največije možno sranje ! To lah gledajo sam ta največi primitivci. med njimi je tut moja punca ! :( mogu sm it z njo!

— mare
6.4. 2005 ob 15:39

filma še nism gledala ampak ga dubim na rač. upam, da je res dobr

— kr ena
6.4. 2005 ob 20:40

je ful prekratek film z butastim koncom.

— tina koželj
7.4. 2005 ob 8:49

Ej men je tale krog ful zakon.Komi čakam kr ga grem jutr gledat.ameriška verzija je ful bol grozna ko pa japonska.baje je tretji del ful žalostn.komi čakam da bo ameriška verzija kroga 3!včasih me je ponoči ful strah pa sam gledam kdaj se bo TV pržgal pa bo vn zlezla Samara.I FOUND YOU!ajd (s)mejte se!

— pumpdrekar
7.4. 2005 ob 11:41 zvezdica

Hm ... ne strinjam se s tistimi, ki pravijo, da to ni dobro nadaljevanje filma ... res je, da morda malce pretiravajo z vodo, ki je nikakor ne manjka, a film zaradi tega niti slučajno ne izgubi svojega čara ... glasba in mračno vzdušje, ki se vleče skozi cel film res ustvarjata grozo in človeka zvabita v film ... zaključek je odličen - seveda ne za tiste, ki se v take, "fantastične" filme ne morejo uživeti - in sploh ni pričakovan, kot nekateri pravijo ... skratka - če vam je bil krog1 všeč, potem vsekakor morate videti drugi del ... šele skupaj sta celota, ki razložita zgodbo o Samari in njeni videokaseti. Vredno ogleda - in predlog: ne jejte kokic med filmom in ne pišite SMS-ov - VŽIVITE SE!!!

— Luka
7.4. 2005 ob 15:11

Filma še nism gledala (ameriškega)sm pa vse 3 japonske in vam morm povedat da je fulll grozn!Upam da je ameriški Krog2 tud tok grozn sam k eni pravjo da je ameriški 100krat bolši.bomo vidl.

— a!!!
7.4. 2005 ob 21:43

jz mislm, da tisti k vm film ni biu ušeč, se niste pač uživel ane... morš se uživet vanga, bit z mislimi sam tm, in šele pol čutš strah po celem telesu... Film je ful dobr in ga priporočam vsem, ki se znajo vživet v dogajanje. Edin prizor na koncu, k Samara leze iz vodnjaka, se pa strinjam da je smešen. Pa ne zato, ker pač leze in vodnjaka, ampak zato, ker leze kot en pajk in so res mal butast nardil ane... dost bolš in bol vrjetno bi blo, da bi normalno lezna vn, mogoče sam mal hitrej k Rachel ane. sj strašn je, sam je pa tud smešn ane. tko da tuki, so ga mal posral... ampak nima veze... folk film je DOBR! pejte ga gledat, kr tisti k vas je enka presrala (tk k mene :)) vas bo dvojka še bol :P hehe... lepo se mejte.. pa pa 5ra

— 5ra
8.4. 2005 ob 15:15

caw folk Drug del kroga je ful bolši jst bi ga šla kr še enkrat gledat mega je! Lp

— panchy
9.4. 2005 ob 10:24

no film glih ni neki za usrat :)

— nena
9.4. 2005 ob 13:40 zvezdica

Zanimivo kako se lahko mnenja naših gledalcev tako razlikujejo!?eni kujejo film med zvezde drugi ga spet kujejo nekje med zemljo in podzemljem!Prav, bom pa še jaz podal svoj komentar!Menim, da če gleš gledat film brez prevelikih ambicij, še kar gre.lahko bi blo za nameček recimo nekaj več emocij in konsistence!Kar se tiče groznih prizorov, me je le enkrat skoraj kap:)!!Končno oceno bi podal nekje med 2.5 in 3.5!Pač, stvar ukusa določenega posameznika in njegovih pričakovanj!Če že ne se splača it v kolosej zaradi punc..:)Če pa pelješ slučajno svojo gledat film pa si lahko siguren, da se bo v njej prebudil kanček adrenalina in še sam bog ne ve kaj te čaka after...!

— alen
9.4. 2005 ob 13:46

men je isto ameriški bolši. maybe zrd tega kr je pr japonskem tok tistih imen japonskih... k so full čudna... js se tut ne upam it dvojke gledat, čeprov obožujem grozlivke in so vsi rekl da je full grozn tko da bom vrjetn kr šla... čeprov me je blo že pr enki strah...

— klarch@
9.4. 2005 ob 14:54

men je biu krog1 v kinu bl grozn, zrd zvočnih efektov pa tega, sam duma je pa vseen videokadeta a veste... dvojko bom šla pa tut verjetn gledat. LP mimy

— mimy
9.4. 2005 ob 15:30 zvezdica

če preberete v čem je point kroga 2 si tako ali tako uničite prvih 40 minut. kar vam ostane ni niti malo podobno enki. Tistih for z vodo je mogoče strah japoncev, mene niso impresionirale. Izvzela bi mogoče le prizor z jeleni in vso sceno s pravo mamo. Nej američani režirajo ameriške filme!!

— peechy
9.4. 2005 ob 16:22

hahahaha...res ql film.sam ful strašn..haha..sej ne..jest sm spala k sm ga gledala..ful bedn.no zame..haha..=)

— *krog2*
10.4. 2005 ob 11:31 zvezdica

na splošno je film dobr sam jst mu nebi dala da je to grozljivka, prej komedija. film je vredn ogleda če kakovost filma gledate na splošno ne pa kot samo grozljivke. lohk bi bil mal bolj grozljiv in lahko bi bilo več grozljivih prizorov. je pa film dobr - ni kaj :)

— Kristy^
10.4. 2005 ob 13:10

men je pa osebno 2 bolsi,k leps prkaze tiste ogabne face.hehe.pa tist u kupalnci,k je woda na stropu je fulll hudo.hehe.no folk...lepo se mejte,pa..no uglawnm uziwite

— majck
10.4. 2005 ob 14:40

Aa! S-st-r-rah me je!

— Dojencek
11.4. 2005 ob 21:36

ma to je hud film. grozn je tko da se p*** ce ga gres zvecer gledat. svaka cast telm k filme delajo 1xno.. ldje pejte gledat. 7days roglicki rulz

— samara 2
12.4. 2005 ob 3:31

Imel sem občutek, da se v tem filmu premalo dogaja...

— Don
12.4. 2005 ob 21:55 zvezdica

Hehe ful smesno k eni ful waaa kako dobr film, drugi ej totalna nula... Ma ne vem, pač kako si kdo razlaga... Enmu je pač to kul, drugemu čist neki drugega. Očitno film ni tko slab, ker ma kr dost dobrih kritik, se pa seveda zmeri najdejo tut taki k jim ni ušeč. Men se zdi da mi je bil prvi del bolš... Bolj zanimiv mi je blo, pa use je še blo bolj novo.. Drugi del nima tko presenetljivih dogodkov kot prvi, sam je pa useen na svoj način grozn.. Pač ne bom več dolgovezla..sam 1x je men bolš:)caw

— Sash
13.4. 2005 ob 14:11

JAS SE FILMA NISEM GLEDAL SAMO MI SVETUJTE KAJ JE BOLSE SKRIVALNICE AL KROG 2 ? HALA?! LP?!

— Z4N
13.4. 2005 ob 19:59

zakon

— kroglca
13.4. 2005 ob 23:31

Več groze je v Živ Žavu! Grozljivke naj bi bile grozne, ne pa dolgočasne.

— Boštjan
14.4. 2005 ob 20:39

ful dober film če se menimo o japonskem ali. totem prevodu bi lahko rekli da tud meni ni tak vredi ko oni z slo podnapisi ajd škratko

— škratko
14.4. 2005 ob 21:59

evo ti kle neki od kroga dve sj je dost zanimiv :)

— meta
15.4. 2005 ob 11:59

ta film je zakon

— rok
15.4. 2005 ob 18:42 zvezdica

men je biu film zlo ušeč, k sm bla vs čs na trnih. za druge ne vem, vsak ma svoj utis. sam k opazuješ folk opazš da se eni neznajo uživet v film ampak delajo še pouhn drugih stvari kot je že omenu luka- pisanje smsov. sam da skočš na wc zamudiš velik. tko da pejte ga gledat pa poskušite ga gledat k da ste v filmu da se to dogaja okol vs. padte notr in mel se boste noro!

— malecka
15.4. 2005 ob 19:47

men niti ni biw krog dva tok dober... enke nism šla gledat. nevem kaj pravite da je tok grozen. o.k, no sej je napeto,... sam wseen.

— Hana
16.4. 2005 ob 19:30

slišala sem da v enm delu pride ženska iz zaslona. a je to res?v kerm delu je to?

— jasna
17.4. 2005 ob 10:36

komaj čakam, da si grem ogledati. Moja sestra si ga je odšla ogledati prejšno soboto in je rekla da je bil zelo strašli in seveda veliko boljši od prvega dela in veeellikooo bolj straaašllljjjiiiv. Zato komaj čakam da si ga grem danes ogledati. Aja pa še nekaj vse japonske filme sem si ogledala ko so bili na sloveniji ena.Pravijo da je bolj strašljiv in grozen kot ameriški a prvi del splovh ni bil.Nap:Novinarka in njen nekdanji mož sta odkrila vodnjak in sta ga spraznjevala z vedrom potem pa je odšla novinarka v vodnjak da bi to hitreje potekalo ker je bilo še časa zelo malo in tam našla samo lobanjo z Samantinimi lasmi, ki so jo prekrivali in jih je odkrili pa je iz lobanje zečela tečti zelena sluz in grozne žuželke, v ameriški n izvedbipa je na novinarko padel televizor, tako da je padla v vodnjak.Tam pa našla to daklico in ni bilo nobenega sluza.In pri japonski verziji ni bilo nobenega konja.KOMAJ ČAKAM DA SI GREM OGLEDATI KROG 2.

— rožica
17.4. 2005 ob 13:44

ej ena moja frendica je rekla de je dvojka tud ful neki smešna . a je tu res??? ej ti k sprasujes u kjrmi pride ženska z zaslona. pride u prvmi deli. no nej mi en puve ce je res tku kej smesn. k ga grem zdej gledt! ej folk fajn se mejte pa (s)mejte se

— tasha
17.4. 2005 ob 17:38

Js se pa čist strinjam z unimi k praujo d je am. verzija bolša!K sm gledala jap. verzijo sm misnla d bom zspala k mi je biu tok bedn k sploh ni blo nč grozn pr am. verziji sm pa misnla d se bom u hlače k sm ga gledala k je ful bol gruzliv pa bolši k use face pukaže pa use uglavnm... No saj js tko mislm! Fajn se mejte usi! papa

— krog
17.4. 2005 ob 17:41

A ja pa Jasna u t prumu delu smara pride iz tlvizije pa ud une punce k ma unga fantka no uglavnm ud unga fantka očija pol ubije k prleze iz ekrana! lp

— krog
17.4. 2005 ob 19:16

Aveste kaj vam bom jst povedala? Vsi tisti ki pravite da je film zanič ste prou bedni!Normalno da vam ni ušeč ker ga niste razumel... Ta film je treba resnično gledat in povezovat stvari in ne tipkat po mobitelu in it ene parkrat na wc. Kdor ne razume takih filmov, oz. tisti ki ne razmišljajo ob gledanju filma naj ga pač negrejo gledat, sploh pa takim ni treba pisat negativnih komentarjev, rajš nej se skrijejo pred folkom, ki ima kaj v glavi...

— lady
17.4. 2005 ob 21:02

Men osebno je angleški krog ful bolši, kr je bol srhljiv. Res, da so ponawljali za japonci pa useen je angleška verzija FUL bolša! Men se zdi, da bi lahk tud že downloadali na računalnike sam ni nikjer ta prave datoteke. To je srane! OK. Se vidmo! (s)mejte se do fula! *PAPA*

— JesT
18.4. 2005 ob 11:10 zvezdica

film je res zakon! poseben je zato, ker to tipična grozljivka, kot smo jih navajeni do zdej gledat (kot je npr. teksaški pokol z motorko, srhljive skrivalnice, to so že itak une tipične grozljivke). krog je pa prov neki posebnega, k še po filmu o tem razmišljaš. tisti ki pa pravite, da vam je film bedn, pa sigurn niste ljubitelji grozljivk!!! med filmom me je najbolj to motil, k so skos eni vn pa not hodil, pa kr neki so zmeri klepetal. uglavnem TISTI K MASTE RADI GROZLJIVKE si pejte ogledat Krog, k vam bo ful zakon!

— crazy boy
18.4. 2005 ob 11:15

Lady, jst se čist strinjam s tabo! tisti k nemarajo takih filmov, zakaj pol sploh grejo gledat film!!! tisti pa k so skos v wc hodil, so pa zato vn hodil, k so se usral od filma, sam nočjo priznat!!!

— lady se strinjam s tabo!!!
18.4. 2005 ob 18:01

Krog 2 me je v primerjavi z enko ful razočaral. Sploh ni grozn!?! 3/10...

— MMP
18.4. 2005 ob 18:28

kaj dogaja v tem filmu

— srček
19.4. 2005 ob 9:12

mislim,da je krog 2 res vreden ogleda-v kinu,saj film v ogromni dvorani doživiš bolje kot pred tv ekrabim.Res,da je večina drugih delov filmskih hitov ponavadi polomija,a pri krogu 2 ni tako.

— ///
19.4. 2005 ob 19:16

men je biu tist začetk pr japonsk kr en k so se une punčke kr smejale pa tisti dve v sobi sploh j zgledal kt da sta brz čusev čeprou priznam da me je blo strah k so frendice prvle da je bl strašn

— sara
20.4. 2005 ob 18:42

FILM JE CARSKI MORTE GA IT GLEDAT!

— sasa
21.4. 2005 ob 7:59

VPRAŠALA BI DO KDAJ TA KROG ŠPILA ?

— ena že !
21.4. 2005 ob 21:21

Krog 2 je vreden ogleda saj je res zelo strašen.in ob tem filmu kar pozabiš na vse okoli tebe

— pikapolonica
22.4. 2005 ob 20:56

ZA CRKNT!Ful kul film sam da je bil 1 boljši(tm si se vsaj kj ustrašu)ta t 2. je še kr sam japonski del je pa tako slab da bi raj kr šla gledat kr the mummy.Ameriški deli so zakon!ko sm gledala 1 del ponoc se zaspat nism mogla zarad teh prizorov(še vedno mam nocne more o tem XD)sicr pa je kr dobr bil! :D (aja ne me spraševat zaradi imena,nism mela idej pa sm dala ime svoje naj karte ;) )

— Winged dragon of Ra
23.4. 2005 ob 21:34

sem pričakovala da bo bol grozen!! dete no tisto ko samara pleže po vodnjaku navzgor je dobesedno smešno!111

— spelca
23.4. 2005 ob 22:22

FILM JE KUL SAM ZAKVA NI ŠE VEC DELOV

— DENIS
24.4. 2005 ob 12:50

Stari to je tok hud film nism še vidu kej hujšiga.

— La kukarača
24.4. 2005 ob 12:56

Grozljivka "Krog" je super !!!

— Alenka
25.4. 2005 ob 18:33

KROG 2... ZAKON!Ni bolšga.

— *pupa*
26.4. 2005 ob 12:12 zvezdica

Že krog 1 me je ful pritegnil, zato sem si želela videti tudi drugi del ki ni bil nič manj dober kot prvi del. Komentar zaključujem z dejstvom, da je grožljivka svetovna in da si želim še tretjega dela.

— Patricija
27.4. 2005 ob 19:29 zvezdica

ne vem zakaj se kregate kteri je boljše kteri ne. dejstvo pa je, da američani ne znajo več kaj drugega kot pa japonci v gosodarstvu: kopirat!!! aja, krog 2 je beda, enka je bil velik boljši

— car
28.4. 2005 ob 14:01

mens e zdi de j film krog 2 kr dobr čeprou se mi ne zdi tuk grozn, j enka velik bul gruzljiva uglaunem se j kr cool tale krog

— pikica
29.4. 2005 ob 11:49

film je odlicen! Pa kaj bi vi hotl? skos ene grozne face gledat?

— ancka@email.si
29.4. 2005 ob 12:08 zvezdica

sm si ga predkratkim ogledala...in morm rect d sm razocarana.pricakova la sm spet kako fenomenalmo grozljivko pa film na koncu sploh ni biu strasen...pravzaprav je biu na trenutke smesen ivn(tisti del ko samara ko kaki scurek pleza po vodnjaku navzgor)mogoce je dejstvo to da so samaro prikazali v veliko bolj realni osebi.mislim na koncu je le deklica ki hoce mamo.in nic strasnega ni na tem.moje mnenje je d je prvi del veliko boljsi in veeeliko bolj strasen.tale krog pa je spet eden izmed neuspelih rejmajkov.caw

— baby girl
29.4. 2005 ob 22:53 zvezdica

sm zdle prebrala se vase komentarje, pa morm se tole mal pokomentirat.iztok za spremembo se strinjam s tabo, ceprov se mi zdi d si tole mal na trdo napisu.sj film ni tok slab in ma odlicne efekte, sam v teb ne vzbudi nc straha.in tisti frisi od folka k umre so tud ze mal smesni.glede tega kateri je slabsi...japonski al pa angleski hmmm meni so sicr bol vsec angleske verzije predvsem zato, tk k je barbara napisala, k sm navajena takih filmov, sam mi pa japonski delujejo bol temacno in strasno.in tale krog 3 ali krog rojstvo pac sm si pa tudi ogledala in morm rect d ze nestrpno pricakuje kwa bodo americani skup spacal...japonska verzija namrec raztura.skratka d povzamem upam d bo nasledni angleski krog bolsi kot tale.ciao

— baby girl
30.4. 2005 ob 11:10

Krog2 je še kr dobr. 1. del je pa zanč

— Matija
1.5. 2005 ob 9:03

No krog 2 je cool men je ušeč k je smešn pa mau grozn. Dobri so prizori pa un zantk je tok zakonski pravi mali psiho. Najbul strašnu mi je pa una faca k je u kombiju k jo za roko prime br. Drugu mi pa sploh ni blo sam se je res za nasmejat tam ku pleza gor po vodnjaku sm mislu počt al pa ku una pol reče I'm not your fuckin mumy. Hehe sam carsko najbolši del u filmu pa sigur tistu k je tista baba na začetku deca zajebala. Pa tistu pr morganovi ogledalo pa knjiga. Pa mene zanima kaj je že tista slikca ku eni ukul mgle plešejo al se držijo u krogu tistu je ful cool

— Kr en
1.5. 2005 ob 21:06

ta film me je čist razučaru. Zastonj sm du tistga čuka dvesto

— Žajfa
3.5. 2005 ob 13:35

bilo je zelo grozljivo tistih nekaj minut potem pa me je ena frendica poklicala pa so mi zasedel sedež tok da.

— barbara
3.5. 2005 ob 20:15 zvezdica

jat ne vem če bi ga šla gledat. res nism tip za grozljivke. prvi del sm še nekak prenesla, zdej me pa zanima za kaj gre v drugem delu. ne vem če bi ga šla gledat k baje je GROZN. mene zanima kaj se bo zgodil sam strah me je pa da ne bi prenesla. k samara me je obiskala že kar nekajkrat v spanju. a ga je vredno it gledat. ne vem za kaj nej se odločm. svetujte mi! (s)mejte se

— s je res tok grozn
4.5. 2005 ob 15:40

Sej film je dobr, sam men je bil Krog 1 ful bolši. 2 je bol strašn sam se ful mn dugaja. sam je pa (stokrat) bolši od japonskega.

— Ema
5.5. 2005 ob 16:58

šla sm ga gledat s prjatlom. to je blo tok naglas... joj groza! ful je blo grozn-sploh pa tisto v vodnjaku k je samara tm plezala! br!!! js sm hotla vn sam je prjatu reku da on ne gre-sama si pa nism upala! no pa sm ustala. kok me je blo strah! tistim k so snemal krog 2 pa tistmu k je to napisu čestitam-v kosti ste mi nagnali strah!

— Samara
7.5. 2005 ob 7:11

ja krog2 še nism gledala a upam da ga bom!!!:) ja sestra mi je že povedala kaj se dogaja,toda me še zmeraj zanima krog ja krog1 sm že gledala pa že ta je bil grozljiv,kok bo potem šele krog2

— GAŠA
9.5. 2005 ob 20:40

men je biu krog ena bl bedn, krog 2 je pa ful CARSKI, HUDD, COOL!!! sam enkrat met filmom se je pa naša klapa začela tok režat (u bistvu 2x) takrt k je una mt rekla samari i'm not your fuckin' mami, pa tkr k je samara lezla iz vodnjaka, k je bla full podobna žabi! hahahahahaha...:)

— maya
12.5. 2005 ob 13:41

imam komentar.krog dve bi mogli dati ob ponedeljkih ura:18,00 bili bi zelo veseli ker ob drugih dnevih nimamo časa. hvala za razumevanje zahvaljujemo se vam lepo in to z velikim spoštovanjem

— iza
12.5. 2005 ob 13:45

mi smo šli gledat krog 2.Bil je ful carski in mi je všeč.če pa mislš da je beden ti majkemi dobesedno dam klofuto kdor kol že si

— teyči
16.5. 2005 ob 6:41

meni se zdi film krog2 ali pa po angleško the ring 2 zelo vrei. Ker imam že od malega zelo rad grozljivke je krog2 kot nalašč zame. Je zelo vrei meni se dopade pa vam ??? odgovor mi prosim pošljite na dejko14@email.si. Hvala če mi boste bom zelo zelo srečen lep pozdrav samskixxx

— samskixxx
18.5. 2005 ob 16:07

CAV!men je film ful dobr,ampak mislim da krog še ni čist zaključen.Sigurno bo še 3 del.bomo videl=). lp,sami

— samara
22.5. 2005 ob 18:36

hm..no hellow wsi...em to nj bi biw najbolj grozn,strašen film kar smo jih kdaj widl ane...hm..oki s tem se ne strinjam glih..tko d a loh nardite saj kj bl groznga..k kle je blo mau grozn(pa še to ne full)prikaz unih mrtwih!!..raj poglejte film:prekleti..pa se mau zgledujte po njem..(no naredte še bl groznga)..mislm haloo to nj bi biw najbl grozn..je pa najmn..heh...ajd..už iwite:D:)

— marsy
3.6. 2005 ob 14:21

jst pa tega filma nisem gledala.veste kako mi je hudo

— didy
7.6. 2005 ob 13:44

ma joj no po tem en mesc nisam spala ampak usen hudo

— kaktus
14.6. 2005 ob 14:27

svetovna uspešnica leta kako že sj se hecam

— lij
29.6. 2005 ob 22:41

ful grozlivu!!! še bulš je k enka! japonski mi je biu čist zanč ameriški pa mi je 100% cool!!!

— anchy
1.7. 2005 ob 13:46

hej!ko sm js gledla 1del ameriškega kroga cel tedn nism mogla spat.Pred sabo sm mela samaro z rokam naprej ko prhaja iz tv.Čeprav me je blo ful strah sm film gledla še dostkrat.komi sm čakala dvojko.sam pol.to ni res!!ka lahk naredjo še kak faking bol bedn 2del?js sm sam gledla nakonc podnapise pa si misla-ka je že konc?je to vse?FUL sm bla razočarana.Še zdej si raj enko pogledam ko pa dvojko čeprav je ta novejša.No ajde.

— baby_ka
3.7. 2005 ob 11:48

men sta ameriški verziji miljonkrat bolši k japonski ej poslušite tole : jst k sm gledala japonski krog 1 mi je biv tko tko ampak japonski 2 sm sm pa skor zaspala od dosade pr 3 sm pa po 5 min zaspala kok je zanimiv k sm pa gledala ameriški krog 1 mi je biv full zanimiv (strašn pa ne) 2 (tud ne strašn) sam tud bolši k japonski 2 ej komi čakam na ameriški 3 (no če ga bodo sploh posnel) sam ameriški 1 pa 2 sta full huda za japonski 1,2,3 pa bolš da ne govorim (buuu) mwa za vse tuki

— samara
8.7. 2005 ob 19:22

to je ful dobr film pa tut ful grozliv. upam da boste posneli še kkšn del

— tjaša
12.7. 2005 ob 20:15

Krog je fuul dober film.Ker imam rada grozljivke mi je ta še posebej všeč. Gledala sem ga v koloseju v Mariboru in mi je bilo zelo všeč. Gledala sem tudi vse dele ringa in mi je bil prav tako všeč kot krog. Vendar mi je krog bolj grozljiv kot ring. Ker sem gledala tudi shery movy,ki senorčuje iz kroga.

— anja
31.7. 2005 ob 13:01

Jst sm umrla od straha in zame je tu najbolj strašn film na svetu!

— teycha12
5.8. 2005 ob 15:30

>>mya<< kok hud film a ne? pejte si ugledat še 3 del HI HI če sploh ubstaja! LoOL (S)MEJTE SE BAY!

— samara
19.8. 2005 ob 20:26

Jas sem si nažalost ogledala samo 2 del,tak da ne morem rečt da je 2 boljši al pa slabši,vem samo to da sem se skoraj poscala od strahu ko sem ga gledala.ajde,mejte se,uživite pa glejte grozlivke...:)

— ena pač
19.8. 2005 ob 22:17

ta film sm gledala in je full strašen, ampak full dobr. v nekaterih dogodkih je tok strašn da se smeješ. ja pa res da je krog2 bolši kot krog1! tok dobrga filma še nism vidla! naj film kar sem jih gledala!!!

— tajchy
23.8. 2005 ob 23:09 zvezdica

... LOL! Da je japonska razlicica nerealisticna? Dobro, tisto s televizijo na koncu ni prevec realisticno, a vedeti morate, da v originalnem romanu Krog (RING/リ&#1253 1;グ), Sadako sploh ne pride ven iz televizije. Tam se Ryuji pogleda v ogledalo, pa vidi sebe, 100 let starejsega in deformiranega, zakrici, spusti telefon (v tistem trenutku klice svojo "asistentko" Takano Mai) in pade po tleh. Aha, in v romanu je Asakawa moski - Asakawa Kazuyuki, Ryuji pa njegov najboljsi prijatelj in serijski posiljevalec(!), Yamamura Sadako pa posili in v vodnjak vrze Nagao Jôtarô (preden jo je vrgel v vodnjak, mu je telepatsko sporocila, da ga bo ubila, saj je opazil, da ima ona Testikularni sindrom feminizacije - bila je popolna zenska, a genetsko je bila moski in bila je brez maternice - a s popolnoma razvitimi modi) - zdravnik, ki je gledal na njenega oceta Ikumo, ki je imel tuberkulozo - ta zdravnik je bil zadnji japonec, okuzen s kozami - s posilstvom jih je prenesel na Sadako. In roman je bil na pisan na osnovi resnicnih dogodkov, pa ne urbane legende o kaseti - to je plod Suzukijeve domislije, po tem ko je videl neoznaceno videokaseto lezati ob svojem racunalniku - pac pa na nekaterih realnih japonskih osebah - Yamamura Shizuko je osnoval na dami z imenom Mifune Chizuko, ki je ravno tako bila oznacena za sarlatanko in laz na demonstraciji svojih ESP (paranormalnih) moci, ki jo je vodil profesor Fukurai Tomokichi (osnova za profesorja Ikumo Heihachira v romanu), Yamamura Sadako pa je osnoval na dami z imenom Takahashi Sadako, ki je ravno tako imela paranormalne sposobnosti, in glej ga zlomka - ravno tako je bila predmet Fukurai-a Tomokichija. No tako, to je za danes s strani najvecjega poznavalca Kroga v Sloveniji. :p

— OBrasilo
26.8. 2005 ob 12:50

film krog 2 je ful zakon,priporocam da si ga ogledate!

— girl12
4.9. 2005 ob 12:25

film je super.. super..super. ne vem kaj naj še rečem!! še več takih filmov

— mony
30.9. 2005 ob 18:30

krog 2 je zelo dobr film! odlično!

— lucyka
3.10. 2005 ob 16:30 zvezdica

sej je čist cool film.sam men je tale dvojka glup do konca!!!je pa ja kr neki!1 mi je full bolš!!!je mal več horora pa tega.sam se pa noben del ne more primerjat z THE GRUDGE!To pa je malo jači film!glejte ga pa bote vidli

— _edina-
11.10. 2005 ob 16:26 zvezdica

Krog 2 pravzaprav uspešno nadaljuje uspešnico KROG. Tudi Krog je dobil veliko svojih privržencev in mislim, da vsi na svetu so za Krog zagotovo slišali, veliko jih ga je videlo. Skoraj vsi ki so si ogledali enko so si ogledali tudi dvojko.Če prvi del v nas prebudi strah in tesnobo, drugi to dvakrat poveča. Nadaljevanje se spet začne s Samarinim napadom, kakor v prvem delu. Moja ocena drugega dela:5. Hvala kolosej za take filme, da dol padeš!

— Dejan
14.10. 2005 ob 18:25

film je the best,ful je hud strašljiv zgodba je dobra skratka vse je dobro

— danijela hašimović
18.10. 2005 ob 14:05

no krog o2 je zelo članski in upam da boo še 3del* moj naj.film je** mmooo de lolo* če wam to js rečem** oglejte si ga zanimiw je ampak sabo imejte powšter da ne prije samara morgan*LOL** film je cool*

— tinčica
4.11. 2005 ob 10:00

SVETOVNO! KUL!

— TO
25.11. 2005 ob 12:35

fajn film

— z
28.11. 2005 ob 14:11

ja men je bil hud itak , tud uni japonski so hudi pa tud seveda ameriški, ej pr enih delih se pa lahk tok userješ men I love that:P

— go away
30.11. 2005 ob 19:34 zvezdica

ta film je res bala. sploh ni nic strasnega, brezveze enka je dosti dosti boljsa!

— jure
3.12. 2005 ob 7:56

krog 2 je zakon! tko je bil grozn, da sem skor cel film mižala.

— lara
14.12. 2005 ob 6:09

Človek ne moreš si misliti da bo bil ta film tako dober. Men se zdi da sta enako dobra. tako prvi in tako drugi. Ni ga za pohvalitt. še posebno pri ta drugimi ki je tisti fantek ta dober igra.

— natalija
14.1. 2006 ob 20:55 zvezdica

ful je fajni, čeprav ni tk grozljiv kot enka, še zdaleč ne. sam enih par prizorov je grozljivih. bolj grozljivo je to, da pričakuješ, da se bo neki groznga zgodilo. sej drugač je pa fajni in komi čakam trojko!

— andy
29.1. 2006 ob 15:15

s frendico sva skup gledali film pa je blo zakon pa mene je blo full strah,groza...joj

— x-girl
14.2. 2006 ob 18:07

to je ful zakon film . mene je mal prestrasu na zacetk sam pol sm pa vidla da je samanta kr u redu dete ceprav si se nismogledala 2 si jo bom u kratkem sam 1 je pa carska.

— ines
14.2. 2006 ob 18:15

Ja se strinjam s tabo alen prav imaš pa s tabo melly tud ej kulski film je samo ni čist nič grozliv

— karina
15.2. 2006 ob 15:33

ma mwn nwkaterim se zdi beda k je u japonscini sam halo sj je reziser al ka je un...japonc???ok...s j drugac pa si lahka doma iz emol potegnette...sam film je pa ful zakon alo...mene je mao blo strah sam je enka vlk bolj strasna ...ful dobr je to k se k tek kr iz tv pride (pri 1) pa tak pogleda pa je tak grda ...sam je bla pa ful lepa k je bla se ziva pa tud pol se neki cajta take lepa :) sam zakon alo...sam tak temacana preteklost..kak se je una na zacetk stegnala...boga :( sam vsak se bo enkrat stegnu :) ja...kruto sam kaj ces jeh...grem ok fajn se mejte papa..heh :)

— hm...
21.2. 2006 ob 17:26

a film je spunega napet,zanimiv je predvsem lik samare vsaka čast igralki ki je vzdržala takšne izive pri ličenju

— opasnycA
4.3. 2006 ob 11:02

film krog mi je zlo fajni sploh ni grozen .gledala sem ga že 100 krat glejte ga nebo vam žav

— dejčika
17.3. 2006 ob 17:59

krog sploh ni grozn tko kot pravijo

— s
18.3. 2006 ob 12:29

JOJ KAKI LJUDI SO TU .JES SEM KROG2 ZE GLEDALA 100CE NE VEC PA SE VEDNO ME JE MAL STRAH.TKO DA TISTI KI NISTE GA SE PO GLEDALI VAM PRIPOROCAN DA POLGEDATE.KER JE ZELO KUL

— MALA
23.3. 2006 ob 15:01

FuL sM sI gA žElElA gLeDaT aMpAk ZdEj Si Ga Ne ŽeLiM vEč K k Sm Pr PrJaTlCi GlEdAlA sKeRy MoVi3 Se Mi Je ZdEl FuL gRoZn!TkO dA mOgOčE sE bOm pA kDaJ oPoGuMlA pA sI gA bOm OgLeDaLa! *AnChYkA*

— *aNCHYKA*
23.3. 2006 ob 15:05

Ja...vsak ima o tem filmu drugačno mnenje in moje mnenje je da je GRRROOOZZNNN! Ne wem še če si ga bom ogledala k me je ful strah! Drgač pa pravjo da je ful kul! čaw,čaw

— ANCHYKA
20.4. 2006 ob 11:35

Film je fuul ql. Jaz sem si ga ogledal 2x :D Fuul obožujem grozljivke

— edn
25.4. 2006 ob 20:24

film je ful bedn!! ne morte si zmislt bl bednga filma!!!

— XXX
6.5. 2006 ob 21:24

Jaz tut fuul upam, da če pride trojka naj pride čim hitrej :P1 in 2 pa sta bli fuuul zakon

— edn
29.5. 2006 ob 19:36

prvi del je strašnejši

— Kiki Žnidar
3.6. 2006 ob 12:25

krog 2...hmmm...sploh ni grozliv!.js sm ga gledla pa so usi neki pravl, kok je kao grozliv...sam men se ni zdel...ok.res je neki takih prizorow, sam js sm ga lah normaln gledla...če pa pogledam krog 1!skery, skery, skery!škoda, da im ni uspel narest kroga 2 bl grozlivga, k bi blo ful več zanimnja.k krog 1 je pa res legenda...tipična grozlivka...no...kr bi loh še povedla o krohu 2...hm.mal več grozlivih prizorov pa bi blo bolše...drgač pa...meni ta film grozliv.!???halo!no way.

— t_e_a_r***
17.6. 2006 ob 10:29

meni je blaa fuul fajn grozlivka predvsem takrat ko so rachel & aidana napadli jeleni in takrat ko je samara plezala iz vodnjaka. je blo pa tut kul takrat ko je samara praskala po steni in je nastalo drevo pod katerim se je vedno igrala. mislim, film lahko gledaš če logično razmišlaš ker je vse skup povezano in morš fil razumet =) TROJKICA čakamo tee ! byby

— malecka
1.7. 2006 ob 20:51

NAJBOLJŠI FILM K SM GA GLADALA PA 1. DEL TUD!

— Samara
22.7. 2006 ob 23:38

še zdj me je strah...um aia pa folk zdele je krog po tw...pop tw;)

— karčy
27.7. 2006 ob 17:08

men je ful hud flm sam res 1 je bols 3 pa najbolsi 2 pa niti ne k ze lahk use ves k ti povejo iz 3 pa recejo use se bo povedal kako je kaseta nastala vav ful zves.ubuzjm ta film sam so anglezi mal prevec spreminjal

— nika
1.8. 2006 ob 15:13

ma ej zakon film!ni bolšga!vse pohvale! ;)

— *kr_ena*
25.8. 2006 ob 10:10

No, jaz sem gledala ta film in dobesedno je zelo strašen.Stara sem 12 let in ko sve s prijateljico ogledale ta film me je ves čas med filmom (in veliko časa po filmu) oblival srh, kaj če je to vse skupaj res.Vredno ogleda

— Krog 2
29.9. 2006 ob 19:36

odličn film ga lih dans gledave ha-ha upam da bojo še nadaljevanja!

— nika&hana
19.10. 2006 ob 15:48

ko sem slišala za ta film sem si ga morala pogledat in tudi sem si ga. ko sem videla samaro sem hotela biti ona nekako sem jo vzljubila kot svojo kajti še dan danes po 5 dnevno gledam ta filem (ŽELIM BITI SAMARA)

— melanie
30.10. 2006 ob 11:30

krog 2 je kul grozljivka zato priporočam da tisti ki jo še niste vieli si ga ogledate.jaz sem gledala krog1in2.obedva sta ful vrei.lep pozdrav Ana

— ana
24.11. 2006 ob 20:31

film sem gledala pr sošolki na njenem rojstnem dnevu. Ble smo same doma. Crknu je TV pol pa je zazvonu telefon!!! Skor smo crklne od strahu!

— 11-letnica
29.11. 2006 ob 18:28

hej, ko sm JS gledla ta film... ... sicer res ne gledam rada grozljivk in jih verjetn nikdar ne bom... ampak ta samara me je čist prevzela... njena pojava... mam jo na msnju za slikco! sicer pa o filmu. ja. em... z tremi besedami: full kull horror! ajde, mejte se! =}

— simona
3.1. 2007 ob 14:12 zvezdica

film je hud, posebj ameriški se razume, nimam kej rečt, krasn izveden pa vs čas zanimiv in napet.samo nevem kaj je na tem, da me je po njem tako strah. gledala sem že na stotine takih in drugačnih grozlivk, pa me nobena ne prestraši. mogoče me je pretresel del, ko samara pripuza skozi tv zaslon. kaj ni to spooky??

— lenchka
17.3. 2007 ob 10:11

Bolj zanimivo kot krog1...super je! Dobra grozljivka

— Samy
17.3. 2007 ob 12:06

Heey..meni so ble grozlivke zlo grozne...morm priznat mogoče me je pretreslo tudi to da...men je ime isto kot njej SAMARA in imam iste črne dolge lase in mene je blo ful strah tako da sem si mogla pobarvat lase..ker vsako noč sem sanjala...o tem...je pa res da druge grozlivke me ne prestrašijo ta pa me je ful in gledala sem jo pred mesecema in še vedno me je strah in tega strahu se ne morem rešiti in se ga tudi nikoli ne bom...no mogoč kday ampak težko...Najbolj pa me je prestrašilo to ko je naenkrat prišla iz zaslona in..nwm..in muha na zaslonu me prestraši ker sem jo točno takrat imela na zaslonu in bilo me je zelo strah..Hudo pa je tudi to ko mrtev po samarini zaslugi...prime nyo za roko in yo..yooy..skratka bilo je zelo hudo prestrašena sem zelo..ampak bi pa čestitala vsem ki so to grozljivko uvedli...ker je več kot ENKRATNA tako da res..ČESTITAM..čepra v vsako noč moram spati pri dvema lučkama da me pol ni strah in še potem mi glasba odmeva v ušesih in imam privide tako da ponoči včasih tudi zakričim.Spim pri bratu ali se skrijem pod odejo sanjam grozne stvari kot so..Samara se mi približuje..no zday bom opisala ene moje sanje..katere sem si najbolj zapomnila..."Bila sem na podeželju, in sem se gugala na gugalnici. Slišala sem nevihto in bil je sončen dan. Zunaj sem imela radio ki je bil na baterije in poslušala članek o skrivnostni samari ki ubij aljudi in zaslišala glasen pok...Šla sem pogledat v hišo..in zagledala nyo.,,ugrabila me je..me rezala z nožem in mi z rokami delala opekline..." Bilo je zelo resnično prikazano in tudi takrat sem se zbudila vsa potna in sem zakričala...mama je prihittela k meni in me odpeljala v bolnišnico..od tedaj naprej se razburim ob vsaki stvari, saj sem psihično prizadeta od filma " THE RING"

— Samara..
31.3. 2007 ob 9:15

ta grozljivka je zelo cool samo je nisem gledala od začetka pa tud kod je že barbara rekla je tudi zelo kriza. ponoči nisem mogla spat jooo živa groza

— minaka
14.6. 2007 ob 22:13

men je pa full hud ajdi

— natasa
2.7. 2007 ob 10:47

jz pa sm vidla sam 2 dela (ameriška) pa se mi zdi 2 bol grozn...sam je kul.

— larysa
7.8. 2007 ob 11:47

Samara ti si kul! zanima me, kako ti je v resnici ime! všeč mi je ta krog! samo ne razumem, kako so ga posneli! nekateri prizori so tako nemogoči! kak so lahko samaro naredili tako grozno? prav rada bi nekoš igrala v kaki grozljivki! tista deklica, ki je igrala Samaro, moram te pohvaliti. lep pozdrav SAMARI in vsem ostalim, Nuša

— NuSey
29.10. 2007 ob 11:53

grozljivka

— andrej
18.1. 2008 ob 16:16

Zelo dober film!

— Anja
9.2. 2008 ob 15:08

Meni je krog 2 ful bol strašen od 1. dela!!! Ma sta oba fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dora (meni) !!! :)
Js ka sm gledla 2. del nam je puščala streha in pol u kopalnci je blo use mokro!!!
:S
To ni lih lepo videt da tkoj ka gledaš film se ti zgodi to!!!
Papa!!!
Pa fajn se mejte!!

— KROG 2
7.3. 2008 ob 0:00

upam da še bo gdaj na poptevju

— naty
8.3. 2008 ob 0:00

meni je to drugi najbolj grozljiv film.po ogledu filma me je bilo tako strah da niti v miru nisem mogel srati na WC-ju spati pa nisem mogel dobrih 6 mesecev.ne vem pa zakaj se je med snemanjem tako tresla kamera.mogoče je tistega ki je krog 2 snemal bilo tako strah?če pa hočete fuuuuuuuul dobro grozljivko pa poglejte film:The grudge2

— yanchy@windowslive.com
26.4. 2008 ob 2:00

ej a kdo ve kdo je sadako??????

— krogica
28.4. 2008 ob 2:00

men je KROG fuuuul zakon film...ei<3<3<3 just love it
Sam dvojke nažalost nisme vedla tak da ljudi ki pišete in berete komentarje mi lahk plisss sporočite ki nej dobim krog II?
tenxy

— maJa
6.5. 2008 ob 2:00

zaaaakooooo film...boukšoga nega...eiii..scenarist saka ti čast...sicer stran je bedna...film pa zaaaakoooon

— jeiiii
14.6. 2008 ob 2:00

Ta film ie ful d best, itq grozlivka. Vsi deli so ul res ful supr. Ko sm prvič gledala prvi del filma me ie blo res mal strah in pol sm ži komi čakala, da bojo dal nov del u kino. =) Ful fajni deli sor, res in se splača pogledat. Če ne vrjamete, poglejte!

— *_bLacKiie
29.10. 2008 ob 0:00

ful dobr film...sam j pa tut ful stršn..=)

— amra
13.11. 2008 ob 15:00

Original ni Kitajski, je Japonski. Ameriška varijanta je v prvem delu dodala le foro z muho, ki pa je bila fenomenalna. Drugi del Japonske verzije lahko pogledate na na SLO1 v soboto 19.2.2005 ob 23.35 uri. Čez teden dni bo še tretji del. Aja, da omenim v drugem delu bodo uničili deklco, tretji del pa je v bistvu Krog 0, film prikaže dogajanje, zakaj so deklico sploh ubili (v orginalu je to bil oče, v holivudski verziji pa mati). Lep pozdrav

ojči

— oj
8.3. 2009 ob 0:00

jst sm gledu 1. pa 2. film pa mi prvi ni nč grozn drug pa je dokaj grozn lp. tiki 182 9.let

— tiki 182
7.2. 2010 ob 13:38

ta film je res cool ,najboljsi je do zdej kar sem jih gledala .malo sem se ustrasila sicer je film cudovit.

— nina
28.4. 2010 ob 10:15

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL FILM

— SDFGHJ
7.1. 2011 ob 18:31

samara je ful dobr film.Čeprav je grozen je ccccccccccccccooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

— tanja
27.1. 2011 ob 15:05

Simara je grozna

— monika
15.10. 2011 ob 11:36

s samaro sem prijateljica začarala sem jo v prijazno tako da se jo ne bt

— legendarna vila monika
19.6. 2012 ob 20:30

Krog sem gledal in moje mnenje je, da ni bolj bednega filma! A je res point tega fima klanje!!!!! Sorry, če bi ga blo manj bi bil lih tko "grozn film" ne gledat takega filma! izguba časa! Raje berite časopis! Boste čas bolje izkoristili!

— wecky :D
19.1. 2013 ob 8:33

haha 100 let str film pa še kr komentirate niste pr pamet. drgač pa kr hud film ja :)

— haski
19.1. 2013 ob 8:37

100 let str film pa še kr komentirate jao -.- drgač pa kr uredu film ja :)

— haski

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.