Kolosej
Film distribucije Razno

Koliko se ljubiš?

Koliko se ljubiš? / How Much Do You Love Yourself?
dokumentarni
Film je prejel nagrado vesna za najboljši dokumentarni film in najboljšo montažo
V slovenščini
1h 21min / 81min
Leto: 2017
Država: Slovenija
Jezik: slovenščina
Scenarij: Nina Blažin
Režija: Nina Blažin
Viktorija je brezdomka, ki raziskuje zapuščene objekte. Obiskuje svojega moža v zaporu. Poskuša najti stanovanje s tekočo vodo, kopalnico in toplo posteljo. Po zaporu so načrti veliki: najti stanovanje, službo, začeti novo življenje. Hkrati imata oba težave z odvisnostjo. Jima bo uspelo? Film skozi njuno zgodbo govori o željah, ki jih imamo vsi: biti ljubljen, pripadati nekomu, nekam spadati. A najprej moramo imeti radi samega sebe.

Nina Blažin (1980, Ljubljana) po končani AGRFT, smer TV in filmska režija, sodeluje pri različnih projektih. Udeležila se je različnih mednarodnih delavnic (med drugim Mobile Academy 2005, Masterclass 2005, Berlin Talent Campus 2006, Masterclass 2010, IDFAcademy 2010, NISI MASA 2012, ESODOC 2013 in druge delavnice MEDIA Desk).

Komentarji

15.12. 2020 ob 20:57

Zelo " frustriran" zaradi vsega skupaj!!!

— Damjan Bitenc

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.