Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Kletna ruleta

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 29.6.2017, Kolosej Ljubljana
1h 28min / 88min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Brendan O'Brien, Andrew Jay Cohen
Scott in Kate Johansen (Will Ferrell in Amy Poehler) poženeta vse prihranke, ki sta jih bila namenila za fakultetno izobrazbo svoje hčerke Alex (Ryan Simpkins), in zdaj si na vse pretege prizadevata denar dobiti nazaj, da bi Alex vseeno lahko šla na kolidž, kot si je vedno želela. S pomočjo soseda Franka (Jason Mantzoukas) se odločita v kleti lastnega doma odpreti nezakonit kazino …

Igrajo še Nick Kroll, Allison Tolman, Michaela Watkins, Jessie Ennis, Rob Huebel, Cedric Yarbrough  in oskarjevi nominiranec Jeremy Renner.

Andrew Jay Cohen svoj celovečerni prvenec, ki v kinematografe prihaja poleti, režira na podlagi scenarija, ki ga je sam spisal z Brendanom O'Brienom (skupaj sta prispevala že scenarija za uspešnici Neighbors in Neighbors 2: Sorority Rising). Producirajo Nathan Kahane, Joe Drake, Brendan O'Brien, Andrew Jay Cohen, Jessica Elbaum, Will Ferrell in Adam McKay, izvršni producenti so Marc S. Fischer, Chris Henchy, Spencer Wong, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco in Bruce Berman.

Izza kamer sodelujejo še direktor fotografije Jas Shelton, scenograf Clayton Hartley, montažerja Evan Henke in Mike Sale ter kostumograf Christopher Oroza. Glasbo sta zložila Andrew Feltenstein in John Nau.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.