Kolosej
Film distribucije Fivia

Kauwboy

Kauwboy
drama
1h 21min / 81min
Leto: 2012
Država: Nizozemska
Scenarij: Boudewijn Koole in Jolein Laarman
Režija: Boudewijn Koole
Ganljiv portret desetletnega dečka Joja, v katerem vsak trenutek čutimo njegovo potrebo po bližini staršev ter obenem njegovo neizmerno in nebrzdano veselje do življenja in ustvarjanja lepih trenutkov. Čeprav je desetletni Jojo pred kratkim izgubil mamo, si želi, da bi lahko živel normalno življenje. Pretvarja se, da je mama le odšla na turnejo v Ameriko; ko se bo vrnila, pa bo spet tako, kot je bilo prej. Jojev oče se z izgubo sooča drugače, zato je Jojo prepuščen sam sebi s številnimi skrbmi in neodgovorjenimi vprašanji. Prek posebnega prijateljstva z mlado kavko in prilagodljivosti, ki jo premorejo le otroci, pa Joju uspe podreti zid, ki obdaja očetovo srce.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.