Kolosej
Film distribucije Fivia

Inventura

Inventura
drama
Na sporedu od: 10.2.2022, Kolosej Ljubljana
1h 45min / 105min
Leto: 2022
Država: Slovenija
Scenarij: Darko Sinko
Režija: Darko Sinko
Boris Zupancič je, kot recčemo, obicčajen clovek. A nekega dne po večerji, ko bere v svoji sobi, nekdo skozi okno strelja nanj. Pride policija, zacčne se preiskava pod vodstvom kriminalista Andreja. Izkaže se, da Boris nima nobenih sovrazžnikov in ni v sporu z nikomer. Ni nobenih osumljencev - Boris zdi se popolnoma nezanimiv človek za odstrel. Zdi se, da je šlo za nekakšno naključje, zato policija čez čas preiskavo ustavi. A Boris se s tem ne more sprijazniti, dvom ga črviči in začne raziskovati sam. Pri iskanju potencialnih storilcev pa se pred nami odvije tragikomedija človeka, ki odkrije, da ga sovrazži več ljudi, kot si je lahko predstavljal in da so njegove predstave o lastnem življenju le iluzija.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.