Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Let domov

romantični film
Podnapisi
Na sporedu od: 9.4.2015, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2014
Država: Belgija, Nemčija
Jezik: angleščina
Scenarij: Dominique Deruddere
Ambiciozni ameriški poslovnež Colin si želi skleniti posel z bogatim arabskim šejkom, ki je obseden s tekmami športnih golobov. Da bi ustregel šejku, Colin odpotuje v Belgijo, kjer želi v prodajo šampionskega goloba prepričati ostarelega Josa. S pretvezo iskanja pradedkovega groba se zbliža z Josovo vnukinjo, mlado študentko Isabelle, toda ko resnica o njegovih namerah pride na dan, se mora dokončno odločiti, če mu več pomeni denar ali iskrena ljubezenska čustva?

Komentarji

1.5. 2015 ob 16:06

Zelo lep film z izjemno poanto! Priporočam ogled. Super je!

— Anja
23.5. 2015 ob 11:56

Film sploh ni dobr, raj pejte karkol druzga sploh ni neki romanticn vecinoma sam o teh golobih bv res! Bv zgodba jst in spremljevalec* sva se dolgocasila ! Ni vredn ocene 6,2 na imdbju

— Razocarana

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.