Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Scooby-Doo!

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
Leto: 2019
Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Scooby-Doo!, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.

1. POBARVANKE SCOOBY-DOO! 🐕✍️

S klikom na povezavo na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko  s pobarvankami Scooby-Doo. Vse kar potrebuješ so barvice in pobarvaj priljubljene junake risanke SCOOBY-DOO! po svojih željah. Kateri junak pa je tebi najbolj pri srcu?


2. NARIŠI SCOOBYJEVO VELIKO POJEDINO 🥩🍔🌭

S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF dokument. Čaka te prav posebna naloga - čas kosila je za Scoobyja, zato mu nariši njegovo VELIKO pojedino, da ne bo ostal lačen. 


3. LABIRINT 🤔

S klikom na povezavo si lahko preneseš labirint in tako pomagaj Scooby-Doojevi druščini najti pogrešano vozilo Mystery Machine!


4. DAJ VOZILU NOVO PODOBO 🚐

Ali veš kako se imenuje kombi v katerem Scooby-Doo druščina išče zlikovce? Odgovor je le en klik stran, zato klikni na povezavo, natisni dokument in daj vozilu novo podobo ter ga pobarvaj.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.