Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Peter Zajec

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
Na sporedu od: 26.3.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Ustvarjalne ideje za prosti cas, da nikoli ne bo dolgcas!
Ustvarjalne ideje za prosti cas, da nikoli ne bo dolgcas!

Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Peter Zajec: Skok v pustolovščino, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.


1. NAREDI SAM 🤷‍♀️DRUŽABNA IGRA🥕 OBIŠČI VRT PETRA ZAJCA

s klikom na povezavosi lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel vse potrebne materiale, navodila za izdelavo in igranje zabavne družabne igre, ki povezuje in združuje. 


Kaj potrebuješ? Škarje, igralne figurice in dobro voljo. Igraš lahko sam ali pa s svojimi bližnjimi. Zaenkrat #OstaniDoma,  S Petrom Zajcem pa se na pustolovščino v kino odpraviš kmalu. 🐇

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.