Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Peter Zajec

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
Na sporedu od: 26.3.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2019
Ustvarjalne ideje za prosti cas, da nikoli ne bo dolgcas!

Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Peter Zajec: Skok v pustolovščino, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.


1. NAREDI SAM 🤷‍♀️DRUŽABNA IGRA🥕 OBIŠČI VRT PETRA ZAJCA

s klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel vse potrebne materiale, navodila za izdelavo in igranje zabavne družabne igre, ki povezuje in združuje. 


Kaj potrebuješ? Škarje, igralne figurice in dobro voljo. Igraš lahko sam ali pa s svojimi bližnjimi. Zaenkrat #OstaniDoma,  S Petrom Zajcem pa se na pustolovščino v kino odpraviš kmalu. 🐇


2. KRIŽANKA - KAJ VSE RASTE NA VRTU PETRA ZAJCA


Dragi raziskovalci, čas je, da se poglobite v vrt Petra Zajca. Prepoznate vso zelenjavo, ki gre hudomušnemu Petru v slast? Hitro po svinčnik - in rešit križanko.


3.LABIRINT - POMAGAJ PETRU ZAJCU DO KORENJA 🥕🥕

S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel labirint. Labirint si natisni, vklopi možgančke in pomagaj Petru Zajcu do slastnega korenja. 


4.POBARVANKE 🐇🥕

S klikom na povezavi spodaj si lahko brezplačno preneseš PDF datoteki pobarvank filma Peter Zajec: Skok v pustolovščino. Vse kar potrebuješ so barvice in kanček domišljije. 

pobarvanka 1

pobarvanka 2


Spodaj boste našli še nekaj velikonočnih pobarvank Peter Zajec 2 🐰, s katerimi si boste lahko popestrili letošnje praznike in si krajšali čas.

pobarvanka 3

pobarvanka 4

pobarvanka 5


velikonočne pobarvanke5.OKRASITE SVOJE VELIKONOČNE SLADICE S PETER ZAJEC DEKORACIJAMI 🧁

S klikom na povezavo boste našli super idejo, kako okrasiti svoje velikonočne sladice, da bodo še bolj pisane in atraktivne. Vse kar morate narediti, je da izrežete jajca, jih prilepite na en konec zobotrebca, drugi konec zobotrebca pa zapičite v poljubno velikonočno sladico, npr. mafin, cupcake, kolački itd. Pa dober tek! 


6.NAJDI RAZLIKE 🐇🥕

S klikom na povezavo si lahko preneseš PDF datoteko, kjer je potrebno poiskati 6 razlik med eno in drugo sličico. Igra bo od tebe zahtevala izjemno pozornost in natančnost. 


7.KATERA POT TE PRIPELJE DO PRAVEGA ZAJČKA?🐇

S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko z igro, kjer moraš ugotoviti katera pot povezuje dva enaka zajčka. 


Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.