Kolosej
Film distribucije Goethe-Institut Ljubljana

En dan v Evropi

One Day In Europe
komedija
Film iz cikla Nasmejana Evropa
1h 35min / 95min
Leto: 2005
Država: Nemčija, Španija
Scenarij: Hannes Stöhr
Režija: Hannes Stöhr
Angleška poslovna ženska in ruska upokojenka v Moskvi, berlinski turist z nahrbtnikom in švabski taksist v Istanbulu, madžarski romar in galicisjki policaj v Santaigu de Compostela, francoski par pouličnih umetnikov v Berlinu: vsi se zapletejo v krajo prtljage. To je dan finala nogometnega prvenstva med Galatasaray Istanbulom in Deportivo La Coruna v Moskvi. Povsod vlada nogometna mrzlica, tudi evro je že v veljavi. Le z sporazumevanjem so včasih težave...

Komentarji

13.8. 2011 ob 11:32

bv bedarija čista

— dfsd

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.