Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Egipčanski princ

The Prince of Egypt
animirani
Na sporedu od: 1.4.1999, Kolosej Ljubljana
Režija: Brenda Champan

Glasovi:

Sandra Bullock, Ralph Fiennes, Danny Glover, Jeff Goldblum, Val Kilmer, Steve Martin, Michele

Komentarji

8.12. 2004 ob 9:39

Dobra izvedba filma iz svetega pisma

— Jure Zdešar
6.11. 2005 ob 7:03

ful hudo!

— ena.
17.9. 2006 ob 17:46

zlo vredu

— tinc
9.9. 2007 ob 20:51 zvezdica

Ta film je najboljši animirani celovečerek kar sem jih kdaj videl! Zgodba, čeprav ne sledi čisto originalni pripovedi je odlična. Film pa še bol veličastnega naredi odlična glasovna zasedba kot so: Val Kilmer Ralph Fiennes, Michelle Pfeiffer Sandra Bullock Jeff Goldblum Danny Glover Patrick Stewart Helen Mirren Steve Martin Film pa dopolnjujejo tudi nekatere sicer redke 3D animacije. Čeprav je film kot tak zelo super pa ima nekaj pomankljivosti. Naprimer mojzes je star in zguban, njegova sestra pa izgleda kot najstniška frklja čeprav je bila ko ga je mati spustila v vodo kot dojenčka stara nekje 10-12 let. Tudi število judov se korenito spreminja, ko so prečkali ocean jih je bilo manj kot pa na koncu ko so zapolnili celo pokrajno!!! Ampak film je res vreden ogleda še posebej če še niste imeli možnosti slišali kakšne od velikih krščanskih pripovedi pa ste si jo vedno želeli!!! Ocena 8/10

— WBPJAckBIll
6.3. 2010 ob 11:17

zelo dober film

— renee

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.