Kolosej
Film distribucije 2i Film

Družina brez zavor

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 19.1.2017, Kolosej Ljubljana
1h 31min / 91min
Leto: 2016
Država: Francija, Makedonija
Jezik: francoščina
Scenarij: Nicolas Benamou
Režija: Nicolas Benamou
Režiser odbite komedije Vsi na jug predstavlja novo vratolomno avanturo brez zavor, ki doleti nič hudega slutečo družino na počitnicah. Z novim avtomobilom se zapeljejo na avtocesto, ko doživijo okvaro elektronike uravnavanja hitrosti in že brez možnosti zaviranja brezglavo drvijo s 130 km/h. Medtem ko se skušajo izogniti različnim oviram na cesti in po telefonu iščejo pomoč, se v utesnjenem prostoru začnejo dogajati komične družinske zdrahe in prepiri.

Družina se zgodaj zjutraj odpravi na poletne počitnice in ponosni oče Tom na svojem čisto novem enoprostorcu nastavi tempomat. Sredi običajnega družinskega vika in krika, ki spremlja vsako potovanje na končni cilj, Tom naenkrat spozna, da se elektronika v vozilu ne odziva več in da je avtomobil ušel njegovemu nadzoru. Vsi manevri, da bi podivjano vozilo ukrotili, so brez učinka - vozilo s šestimi potniki na robu živčnega zloma s hitrostjo 130 km/h drvi proti velikemu prometnemu zastoju, ki jih čaka 200 km stran.

Komentarji

27.1. 2017 ob 21:32

Meni je bil film zelo všeč in mi je bilo vredno plačati vsak evro in vsak cent zanj. Res je komičen s šokantnimi in napeto nepričakovanimi dogodki.

Ga priporočam vsem, ki imajo radi akcijo, nepredvidljivost, adrenalin in predvsem dobro komedijo!

— Lucy Lu
26.3. 2017 ob 11:43

fulj dobro

— sexialjaž
5.11. 2017 ob 16:18

Vredi film res no :)

— Luli

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.