Kolosej
Film distribucije 2i Film

Dobri dinozaver

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 26.11.2015, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Enrico Casarosa in Bob Peterson
Režija: Peter Sohn
Ustvarjalci poučnih animacij Reševanje malega Nema in Vrvež v moji glavi predstavljajo novo zabavno pustolovščino dveh neobičajnih prijateljev. V svetu, kjer asteroid ni povzročil izumrtja dinozavrov, se mladi osiroteli dinozaver Arlo spoprijatelji z iznajdljivim človeškim otrokom, ki prav tako išče sorodno dušo. Kljub številnim razlikam se nenavadna dvojica počasi spoznava in s skupnimi močmi se uspešno borita proti nevarnim plenilcem in neizprosni naravi. Na nepozabni pustolovščini se učita soočanja z lastnimi strahovi in iskanja pravega poguma v lastnem srcu.
Ustvarjalci studia Pixar so pripravili novo animirano pustolovščino, v kateri nam z nepozabno in očarljivo animacijo naslikajo, kaj bi se zgodilo, če bi tisti nesrečni asteroid, ki je milijone let nazaj spremenil življenje na zemlji, zgrešil naš planet in velikanski dinozavri ne bi izumrli? Humorno obarvana pripoved sledi Arlu, mlademu apatozavru z velikim srcem, ki mu družbo dela nenavaden spremljevalec, deček Spot. Na poti skozi čudovito pokrajino se Arlo sooča s svojimi strahovi in spoznava, česa je sposoben.

Nagradna igra "novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver"

26.11.2015 smo pričeli z nagradno igro “novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver”, kjer imate vsi sodelujoči možnost, da za eno leto domov odpeljete novi Ford C-MAX. Vse kar morate narediti je, da izpolnete nagradni letak in ga vržete v zbiralnik v preddverju kina Kolosej Ljubljana, Maribor ali Kranj.

Nagradni letak dobite ob nakupu vstopnice za ogled animirane pustolovščine Dobri dinozaver (2D ali 3D) v Koloseju Ljubljana, Maribor ali Kranj. Brezplačno pa letake najdete tudi na vseh lokacijah salonov Ford po Sloveniji.

Več o pravilih nagradne igre boste izvedeli s klikom na Pravilnik nagradne igre“novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver”.Akcija bo potekala do 16.12.2015.

Pravila nagradne igre "novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver"

Pravila nagradne igre - PDF dokument

Zaključek nagradne igre “Novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver"

Nagradno igro smo zaključili z žrebanjem, ki je srečo namenilo Iztoku Klunu iz Škofje Loke. Tako je nagrajenec v torek, 12.1.2016, iz prostorov Summit Motors-a za eno leto odpeljal Novi Ford C-MAX.

Komentarji

13.12. 2015 ob 15:29

KAKO SI

— GDFDFADFFD
17.12. 2015 ob 15:37

Srednje.😶😐😑😮

— val
29.12. 2015 ob 9:07

Žalostno da niste sposobni sinhronizirati tako "zahtevne" risanke

— anon
17.1. 2016 ob 10:31

ta risanka je ful dobra

— ela
31.1. 2016 ob 17:53

Super risanka, lepa, poučna...za vse starosti :)

— aisa
8.2. 2016 ob 14:43

kaaaj je s tabo gdfdfadffd????????????
mim grede ful kul risanka od desetih točk bi ji dala jih milijon

— N.C.
11.2. 2016 ob 12:43

Ali je primerna risanka za otroka starega 4,5 let???

— kmet
13.3. 2016 ob 21:55

A je primerna za otroka 3,5 let starga?

— jest

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.