Kolosej
Film distribucije 2i Film

Dobri dinozaver 3D

animirana družinska pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 26.11.2015, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Enrico Casarosa in Bob Peterson
Režija: Peter Sohn
Ustvarjalci poučnih animacij Reševanje malega Nema in Vrvež v moji glavi predstavljajo novo zabavno pustolovščino dveh neobičajnih prijateljev. V svetu, kjer asteroid ni povzročil izumrtja dinozavrov, se mladi osiroteli dinozaver Arlo spoprijatelji z iznajdljivim človeškim otrokom, ki prav tako išče sorodno dušo. Kljub številnim razlikam se nenavadna dvojica počasi spoznava in s skupnimi močmi se uspešno borita proti nevarnim plenilcem in neizprosni naravi. Na nepozabni pustolovščini se učita soočanja z lastnimi strahovi in iskanja pravega poguma v lastnem srcu.
Ustvarjalci studia Pixar so pripravili novo animirano pustolovščino, v kateri nam z nepozabno in očarljivo animacijo naslikajo, kaj bi se zgodilo, če bi tisti nesrečni asteroid, ki je milijone let nazaj spremenil življenje na zemlji, zgrešil naš planet in velikanski dinozavri ne bi izumrli? Humorno obarvana pripoved sledi Arlu, mlademu apatozavru z velikim srcem, ki mu družbo dela nenavaden spremljevalec, deček Spot. Na poti skozi čudovito pokrajino se Arlo sooča s svojimi strahovi in spoznava, česa je sposoben.

Nagradna igra "novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver"

Začeli smo z nagradno igro “novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver”, kjer imate vsi sodelujoči možnost, da za eno leto domov odpeljete novi Ford C-MAX. Vse kar morate narediti je, da izpolnete nagradni letak in ga vržete v zbiralnik v preddverju kina Kolosej Ljubljana, Maribor ali Kranj.

Nagradni letak dobite ob nakupu vstopnice za ogled animirane pustolovščine Dobri dinozaver (2D ali 3D) v Koloseju Ljubljana, Maribor ali Kranj. Brezplačno pa letake najdete tudi na vseh lokacijah salonov Ford po Sloveniji.

Več o pravilih nagradne igre boste izvedeli s klikom na Pravilnik nagradne igre“novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver”.

Pravila nagradne igre "novi Ford C-MAX in Dobri dinozaver"

Pravila nagradne igre - PDF dokument

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.