Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Dekliška noč

črna komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 22.6.2017, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Režija: Lucia Aniello
V filmu Dekliška noč, navihani komediji scenaristov serije Broad City, se pet najboljših prijateljic s kolidža (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell in Zoe Kravitz) po desetih letih ponovno sreča na divji vikendski dekliščini v Miamiju. Nebrzdano žuranje se mračno prekine, ko po nesreči ubijejo striptizerja. Medtem ko panično tuhtajo, kako naj se izvlečejo iz godlje, njihovo noč popestrijo nepričakovani, a tudi komični zapleti, ki jih nazadnje zbližajo v najpomembnejšem trenutku.

Komentarji

29.4. 2017 ob 22:04

Loh sam recm MauMau

— Kosta M
28.7. 2017 ob 0:18

super, full odstekan film, sem se narezal!!!!!

— Gasper

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.