Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Dance Flick

glasbena komedija
Podnapisi
Leto: 2009
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Craig Wayans in Damien Wayans
Režija: Damien Wayans
V parodiji na račun filmskih muzikalov spoznamo malce naivno, a zelo simpatično Megan, ki si že od nekdaj želi, da bi odplesala svoje sanje. Toda na plesni akademiji ugotovi, da obilica laka za lase in izkušnje s srednješolskimi muzikali ne bodo dovolj. Pomoč ji ponudi pretkani Thomas, ki je svoje spretnosti kalil z uličnimi plesi. A še preden skupaj zaplešeta v ritmu stepa, morata najbolj romantično melodijo prihraniti za zadnji ples.

Komentarji

13.2. 2009 ob 15:24

Zanima me gdaj pride film Dance flick v Kino??

— <3
25.12. 2010 ob 17:50

a je kul?

— mwa

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.