Kolosej
Film distribucije Goethe-Institut Ljubljana

Cvetke iz drugega sveta

Flores de otro mundo
komična drama
Film iz cikla Nasmejana Evropa
Na sporedu od: 14.1.2007, Kino Komuna
1h 48min / 108min
Leto: 1999
Država: Španija
Scenarij: Iciar Bollain, Julio Llamazares
Režija: Iciar Bollain
V vasici Santa Eulalia živijo skorajda sami moški. Za prihodnost vasi potrebujejo ženske. Da bi jih iz mesta privabili na deželo, organizirajo veliko praznovanje s pojedino, glasbo in plesom. Damián, Alfonso in Carmelo poskusijo svojo srečo pri Patriciji, Dominikanki, Milady iz Havane in Marirosi, mladi osamljeni bolniški sestri - tako se odvije grenko-sladka zgodba o ljudeh, ki želijo deliti življenje. Prikupen film o nekonvencionalni rešitvi vsakodnevnega problema sodobne družbe.

Komentarji

10.2. 2008 ob 15:46

lep film,almodoar itak zna,ima nek svoj stil......

— mano
13.6. 2008 ob 16:35 zvezdica

Film je bil res simpatičen, z veseljem bi ga pogledala še enkrat!!! Toplo priporočam!

— irena

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.