Kolosej
Film distribucije 2i Film

Če bi bila moški

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 6.7.2017, Kolosej Ljubljana
1h 35min / 95min
Leto: 2017
Država: Francija, Belgija
Jezik: francoščina
Scenarij: Maud Ameline, Audrey Dana, Murielle Magellan
Režija: Audrey Dana
Ali je kje kdo, ki si ni nikoli predstavljal, kako bi bilo, če bi za en dan zamenjal spol? Je! Jeanne. Pred kratkim se je ločila, otroka vidi samo vsak drugi teden. Moškim se je odrekla, niti slišati noče zanje. Nekega dne pa se ji življenje postavi na glavo. Na prvi pogled se ni spremenilo nič. Le ena malenkost. Od smešnih situacij do histeričnega smeha z najboljšo prijateljico, od paničnih izbruhov do obiska ginekologa… Storila bo vse, da se prebije skozi to … precej nenavadno situacijo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.