Kolosej
Film distribucije Cankarjev dom

Buena Vista Social Club

Buena Vista Social Club
Na sporedu od: 17.6.1999, Kolosej Ljubljana
1h 41min / 101min
Leto: 1999
Država: ZDA
Režija: Wim Wenders
Razvpit glasbeni dokumentarec Wima Wenders je obudil nesmrtno kubansko glasbo in poskrbel za ponovni preporod že pozabljenih, a prekaljenih glasbenikov starega kova. Ry Cooder se je pred leti ustavil na Kubi in srečal presenetljivo dobre glasbenike, ki so bili v svetu skoraj neznani. S seboj je pripeljal tudi Wima Wendersa, da je zapisal njihovo ustvarjanje in predvsem življenje, ki je neločljivo povezan z glasbo. Z njim posname priljubljeno zgoščenko in jim odpre vrata v svet.

Komentarji

5.7. 2005 ob 13:21

bi komentiral če bi vedel kaki filem sploh je to! nix ne piše če je komedija ali akcija ali,...!

— nekdo
22.8. 2005 ob 23:33 zvezdica

Cudovita glasba, zanimivi glasbeniki, izredna harmonija, inventivne pesmi - res kvalitetna skupina, takih bi moralo biti vec! Take glasbe se nikoli ne navelicas, vedno znova te navdusi - to so resnicno avtorji z duso!

— Buena Vista Social Club

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.