Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Borba

Rumble
animirana pustolovščina
Na sporedu od: 17.2.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2021
Država: ZDA
Scenarij: Matt Lieberman
Režija: Hamish Grieve
V svetu, v katerem je rokoborba s pošastmi svetovni šport in so pošasti športne super zvezde, se najstniško dekle Winnie trudi stopati po očetovih stopinjah in pod svoje okrilje vzame ljubeznivo pošast ter jo trenira, da bi postala naslednji prvak.

Januarja prihodnje leto se bomo pridružili animiranim junakom v ringu, saj na velika platna prihaja animirana pustolovščina z naslovom Borba, ki prikazuje rokoborbo med pošastmi. A ena od njih bo želela postati naslednji prvak.


Studio Paramount Animation predstavlja novo animirano dogodivščino, ki jo je režiral Hamish Grieve, v ospredje pa postavlja pošasti, ki tekmujejo za naslov prvaka v rokoborbi. Glavnim likom so svoje glasove posodili igralci Will Arnett, Terry Crews in Geraldine Viswanathan, animirana pustolovščina pa bo na ogled v sinhronizirani različici in s podnapisi.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.