Kolosej
Film distribucije FAMOUS FOX, d.o.o.

Bombardiranje

Air Strike
vojni akcijski spektakel
Podnapisi
Na sporedu od: 15.11.2018, Kolosej Ljubljana
2h 6min / 126min
Leto: 2018
Država: Kitajska
Jezik: angleščina, mandarinščina
Scenarij: Ping Chen, Tie Dong Zhou
Režija: Xiao Feng
Bruce Willis se vrača na velika platna v velikem sijaju: kot ameriški letalski polkovnik, ki ga v drugi svetovni vojni angažirajo, da pomaga Kitajcem v letalskih spopadih z Japonci.

Druga svetovna vojna. Leto 1940. Pet kitajskih pilotov se pogumno spopade z japonskimi letalskimi silami, da bi v Chongqingu zaščitili pomembno napravo za dešifriranje.

O FILMU

Bruce Willis se vrača v vojni epopeji, v kateri kot ameriški polkovnik ob začetku druge svetovne vojne izuri pet Kitajcev, ki se morajo prebiti skozi japonske zračne napade, da bi v Chongqingu zaščitili pomembno napravo za dešifriranje. Drugi najdražji kitajski film zadnjih desetih let je poln veličastnih prizorov zračnih bitk, medtem ko se v ozadju odvija vohunska afera, ki bi utegnila spremeniti potek vojne. Pri filmu, v katerem igra tudi oskarjevec Adrien Brody, je kot umetniški direktor sodeloval tudi Mel Gibson, režiral pa je Xiao Feng.

Komentarji

21.11. 2018 ob 20:10

Tako trapastega filma pa ze dolgo ne.

— Pjepca

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.