Kolosej
Film distribucije Razno

Beli labirint

smučarski film
Samo v Koloseju Maribor
Podnapisi
52min / 52min
Leto: 2016
Država: Avstrija
Jezik: nemščina
Scenarij: Matthias Haunholder, Matthias Mayr
Po celoletnem planiranju, preverjanju in iskanju rešitev sta smučarja prostega sloga Matthias Haunholder in Matthias Mayr uspela izvesti osebno misijo nemogoče. Kot prva človeka sta smučala z gore Pobeda, najvišje gore vzhodne Sibirije. Beli labirint je film o smučarski avanturi, ki se dogaja v človeku popolnoma nepoznani, a prelepi pokrajini. Kako sta se dva Matthiasa uspela prebiti do 3000 m visoke gore, ki je več kot 350 km stran od najbližje ceste in več kot 1300 km stran od prvega malo večjega mesta Yakutsk, si oglejte v filmu Beli labirint.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.