Kolosej
Film distribucije Razno

Asimetrija (FSF 2020)

Asimetrija / Asymmetry
drama
1h 33min / 93min
Leto: 2020
Scenarij: Maša Nešković, Vladimir Arsenijević, Staša Bajac
Producent: Martina Lajtner
Fant in dekle skupaj preživljata zadnje dni brezskrbnih poletnih počitnic. Vse bolj se približuje dan, ko bo moralo dekle za vedno zapustiti domovino. Mladenka in mladenič se nepričakovano srečata in spustita v strastno ljubezensko razmerje. Medtem ko ona raziskuje mesto, ki ga je zapustila kot otrok, ima on nerazložljiv občutek, da sta se nekoč že srečala. Ženska in moški se razideta po dvajsetih letih zakona, vendar jima nekaj preprečuje, da bi začela znova.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.