Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Another Earth

drama
1h 32min / 92min
Leto: 2011
Država: ZDA
Scenarij: Brit Marling in Mike Cahill
Režija: Mike Cahill
Nadarjena študentka Rhoda nekega večera na nočnem obzorju opazi nov planet, toda zaradi nepazljivosti povzroči nesrečo, v kateri umre nedolžna družina. Preživi zgolj skladatelj John in po dolgoletni zaporni kazni ga Rhoda obišče, vendar si mu ne upa izdati svoje prave identitete. Med njunim negotovim zbliževanjem znanstveniki ugotovijo, da je novi planet popolna kopija Zemlje, zato si Rhoda želi izvedeti, kakšno življenjsko pot je usoda namenila njeni dvojnici na skrivnostnem planetu.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.