Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Annabelle: Stvarjenje

nadnaravni triler / grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 10.8.2017, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Gary Dauberman
Sedemletna hčerka izdelovalca lutk Sama (Anthony LaPaglia) in njegove soproge Esther Mullins (Miranda Otto) umre v tragični nesreči. Dvanajst let za tem Sam in Esther, še vedno žalujoča za svojo izgubo, v svoj dom v Kaliforniji sprejmeta nuno Charlotte (Stephanie Sigman) in šest deklet sirot. Starejše punce skupaj bivajo v večjem skupinskem prostoru, medtem ko mlajši punci - bolna Janice (Talitha Bateman) in njena najljubša prtijateljica Linda (Lulu Wilson) - spita v nadstropni postelji v šivalni sobi, kjer so se nekoč izdelovala oblačila za lutke. Sam Mullins ima dve glavni pravili: Soba, kamor se je zatekla Esther, da se skrije pred zunanjim svetom in v miru žaluje, je dekletom nedostopna. In tudi v zaklenjeno sobo zgoraj je vstop prepovedan. Vendar kajkmalu za nove goste situacija postane zelo neudobna, saj postanejo tarča obsedene stvaritve izdelovalca, lutke Annabelle.

Komentarji

19.9. 2017 ob 7:22

Zaradi tega filma se ne bo nihče bolj bal lutk. Zgodba se prepočasi razvija, igralsko pa je dokaj dobro oddelano. Sploh mlada 'Linda', odlično odigrano. IT je mnogo boljši, za vzporedno primerjavo ko ga ravno že predvajajo.

— Jaka
30.10. 2017 ob 18:22

Sploh ni tok scary pa ful je slabši od filma it. Jst bi mu dala oceno od ena do pet kr tri kr je ful dolgočasen

— Ne vem

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.