Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

And So It Goes *

komedija
1h 34min / 94min
Leto: 2014
Država: ZDA
Scenarij: Mark Andrus
Režija: Rob Reiner
Režiser komedij Preden se stegneva in Ko je Harry srečal Sally predstavlja zabavno zgodbo o uspešnem in odrezavem nepremičninskem posredniku Orenu, ki kljub spoštljivim letom še vedno z levo roko pometa z ljudmi in uživa v življenju. Toda vse se spremeni, ko mu odtujeni sin v oskrbo preda najstniško vnukinjo, ki jo Oren vidi prvič v življenju. Osupli samec za pomoč zaprosi sosedo Leah, s katero je bil ves čas na bojni nogi. Prisiljena v sodelovanje, Oren in Leah počasi spoznavata, da pod površino njunih predsodkov vendarle tlijo nepričakovani občutki.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.