Kolosej
Film distribucije 2i Film

All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakurju

biografska drama
Podnapisi
Na sporedu od: 29.6.2017, Kolosej Ljubljana
2h 20min / 140min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Ed Gonzalez, Jeremy Haft
Režija: Benny Boo
Film prinaša resnično, nikoli povedano zgodbo o produktivnem reperju, igralcu, pesniku in aktivistu Tupacu Shakurju. Film spremlja Shakurja od njegovih mladih dni v New Yorku do takrat, ko je postal en od najbolj znanih in najvplivnejših glasov na svetu pred svojo prezgodnjo smrtjo v starosti komaj 25 let. Kljub vsem težavam so ga edinstven talent, močni teksti in revolucionaren um poganjali naprej in postal je kulturna ikona, katerega dediščina raste še dolgo po njegovem odhodu.

Komentarji

11.7. 2017 ob 0:53

napeta zgodba, glavni igralec je podoben Tupacu in ga zelo dobro posnema. Tudi glasba je zela poslušljiva in taka da težko gledaš film brez, da bi malo migal in muval z glavo ali z rokami :D.
Tale film je res vreden ogleda

— Leone

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.