Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Alibi.com

Alibi.com
komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 6.7.2017, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2017
Država: Francija
Jezik: francoščina
Scenarij: Philippe Lacheau, Julien Arruti in Pierre Dudan
Na filmska platna se vračajo priljubljeni francoski igralci, ki so nas v dobro voljo spravljali v komedijah Babysitting (2014) in Vsi na jug (2015). Glavni krivec za zmedo in smeh bo tokrat mladi poslovnež Greg, ki si ni nikoli predstavljal, da obstaja toliko ljudi, ki so pripravljeni plačati mastne denarce za to, da jim nekdo zagotovi alibi. A njegov start up Alibi.com, ki svojim klientom zagotavlja, da njihovi bližnji nikoli ne izvejo, kaj v resnici počnejo, doživi neverjeten razcvet. Ne samo, da se poslovni uspehi kar vrstijo, sreča celo dekle svojih sanj - čedno svetlolaso Flo, ki ima samo eno 'napako': ne mara lažnivcev. Ker je Greg pravi specialist v izmišljevanju zgodbic, svoji novi ljubezni naplete, da v resnici opravlja delo stevarda. Njegovo življenje pa se še dodatno zaplete, ko ugotovi, da je eden od klientov tudi zaročenkin oče in njegov bodoči tast.


V odbiti francoski komediji ALIBI.COM se bomo do solz nasmejali priljubljenemu in vsestranskemu Philippu Lacheaju, ki je pred časom svet navdušil s komedijama Vsi na jug in Babysitting. V svoji najnovejši stvaritvi priljubljeni Francoz ni odigral le glavne vloge, ampak je film tudi režiral in zanj napisal scenarij. Njegova pisana druščina se spet znajde v vrtincu zmešnjav in dvoumnih situacij, iz zagat pa jih (bolj kot ne na videz) rešuje podjetje Alibi.com, nekakšen star up, ki ga ob pomoči sodelavcev Augustina in Medhija vodi premeteni in zapeljivi Greg. Osnovna dejavnost s katero se fantje, ki so pravi magnet za težave in smešne prigode, ukvarjajo je, da svojim strankam na vse mogoče načine omogočajo nemoteno dvojno življenje. Tako se vsaj zdi na prvi pogled. Zapletena zgodba se lahko samo še bolj zaplete in dobi neslutene razsežnosti , kako se iz nje rešijo glavni liki filma, in kaj vse jih čaka na poti do resnice.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.