Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

*Himalayas

2h 4min / 124min
Leto: 2015
Država: Južna Koreja
Scenarij: Jieun-min Suo, JK Youn, Seok-hoon Lee, Dae-gyu Kang, Su-jiu Park in Jong-suk Lee
Režija: Seok-min Suo
Zgodba, posneta po resničnih dogodkih, spremlja mlada južnokorejska plezalca Hong-gila in Mu-taeka, ki se podata na tretji najvišji vrh sveta, Kanchenjungo. Kljub uspehu dobita hude poškodbe in Hong-gil se upokoji, Mu-taek pa nadaljuje z osvajanjem Himalaje, vendar je vzpon na Mount Everest zanj usoden. Hong-gil se čuti odgovornega za prijateljevo smrt, zato se kljub poškodbam, nevarnim nevihtam in nadčloveškim naporom odpravi iskat prijateljevo truplo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.