Kolosej je že tretjič SUPERBRAND

Ljubljana, 15. maj 2009

Kolosej je v letošnjem letu ponovno (že tretjič zapored) prejel priznanje Superbrands, ki ga prejmejo najboljše in najbolj prepoznavne blagovne znamke. Izmed 800 slovenskih blagovnih znamk, ki so se uvrstile v finalni izbor, je strokovni svet izbral 40 najboljših, ki so prejele laskav naziv Superbrands Slovenije 2009.

V izbor za najboljšo blagovno znamko, ki ga mednarodna organizacija Superbrands organizira v več kot 80 državah sveta - Slovenija se ji je pridružila leta 2007 - se je znamka Kolosej uvrstila na podlagi ocene strokovnega sveta, ki ga sestavljajo poslovni in marketinški strokovnjaki ter predstavniki medijev. Ključni kriteriji pri ocenjevanju so bili kvaliteta, zanesljivost, emocionalni naboj in drugačnost blagovne znamke. Naziv Superbrands prejmejo blagovne znamke, ki uporabnikom nudijo funkcionalne ali emocionalne prednosti učinkoviteje kot konkurenčne znamke.

Uvrstitev med najbolj uspešne blagovne znamke je za Kolosej pomembno priznanje za preteklo delo in obenem obveza in usmeritev za prihodnost, obenem pa je to priznanje, ki je posledica prizadevanj vseh zaposlenih v Koloseju.

Kontakt

Informacije za medije
info@kolosej.si