FITINN

Logo-Trummer

O nas / naša filozofija

Že več kot deset let v naših studiih svojim zadovoljnim članom po vsej Avstriji nudimo odlično razmerje med ceno in storitvami, vrhunsko kakovost in optimalne pogoje za vadbo. Osredotočamo se na najpomembnejše – na vadbe svojih strank. Kot rezultat tega smo postali najpriljubljenejša veriga fitnesov v Avstriji! Z novimi studii v tujini želimo še več ljudem nuditi optimalno vadbo v studiih skupine Fitinn in jih prepričati z edinstvenim konceptom.

Neomejena vadba za 19,90

Pri Fitinnu lahko vadiš vsak dan, za samo 19,90 € na mesec ob vezavi 12 mesecev. Dodatno ti je omogočeno ZAMRZNITEV paketa do dva meseca.

Sončenje za 1€

Fitinn vam ob najugodnejši fitnes karti nudi tudi najcenejše sončenje. Pri nas se lahko že za samo 1€/4min sončite v vrhunskih solarijih znamke Soltron. Ponujamo stoječe in ležeče solarije.

Odpiralni čas

Pri nas ni izgovorov, da nimaš časa. Odprti smo vseh 365 dni na leto od 6.00 – 24.00. Ja, to pomeni tudi sobote, nedelje in praznike.

Težki časi so mimo.

Zastavili smo si cilj, narediti celotno Evropo fit. In to po neprekosljivo ugodni ceni. Za vadbo v studiu Fitinn ne potrebujete debele denarnice. S svojim sloganom se pozicioniramo kot kakovosten fitnes studio v diskontnem segmentu.

Kontakt

FITINN Maribor Kolosej
Loška 13
2000 Maribor
tel: (0)59 34 32 30
mb.kolosej@fitinn.si

Kinocentri
Kontakt

Kolosej Maribor
Projektor d.o.o.
Loška 13
2000 Maribor
tel.: (02) 820 17 48
tel.: (02) 820 17 40
info@projektor-mb.si

Na e-poštna sporočila odgovarjamo ob delavnikih.

Predprodaja vstopnic: pol ure pred prvo predstavo.