Fresh time

Fresh time - Bubble tea

Pod imenom Bubble tea se po svetu že nekaj časa pojavljajo neverjetne kombinacije osvežilnih sadnih ali kremastih pijač, ki pa svojih prijetnih mehurčkov ne dobijo od običajnega ogljikovega dioksida, temveč s široko slamico razvajate svoje brbončice z naravne tapioke, svežih raznovrstnih popping juice ball in zračnih mehurčkov, ki se pojavijo ob živahnem mešanju. Kozarec, slamica in njami!

Vse pijače mešamo s svežimi sestavinami po svojih prav posebnih receptih, ki ujamejo popolno ravnovesje okusov in zagotavljajo najvišjo kakovost. Kot domiseln prigrizek in osvežilna pijača v enem!

Ime Bubble tea torej izhaja iz mehurčkov, ki se naredijo v pijači ob energičnem mešanju. V ta namen imamo v svojem lokalu prav poseben aparat, ki zelo natančno zmeša vse okuse tako, da v slastnem prigrizku in osvežilni pijači nastane na tisoče zračnih mehurčkov, ki vsekakor razvajajo vaše brbončice ob vsakem srku!

Bubble tea izvira s Tajvana, kjer so se na raznoraznih stojnicah s pijačo trudili privabiti čim več strank, zato je neka gospa pričela v svoje pijače mešati sadje, mleko ... Zaradi živahnega mešanja je v njeni pijači nastalo tisoč mehurčkov, kar je kmalu privabilo vse okoliške otroke, ki so neizmerno uživali v igračkastem okusu norih novih pijač. Od 1980-ih do danes se je Bubble tea razširil po celem svetu in sedaj vam jih ponujamo tudi pri nas, v samem centru dogajanja, v Koloseju!

Kontakt

Šmartinska ulica 152
1000 Ljubljana
tel.: (031) 412 803
mail: info@freshtime.si
web: www.freshtime.si

Odprti smo

Od ponedeljka do četrtka: 14h - 22h
Petek in sobota: 14h - 24h
Nedelja: 14h - 22h

Kinocentri
Kontakt

Sedež družbe in uprava
REIT Investicije, d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: (01) 810 71 01
faks: (01) 810 71 75

Kolosej Ljubljana
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: (01) 810 71 01
info@kolosej.si

Na e-poštna sporočila odgovarjamo ob delavnikih.

Predprodaja vstopnic v Koloseju v Ljubljani poteka pol ure pred začetkom prve predstave do začetka zadnje predstave, od 10.ure dalje v kavarni Happy End.