Film distribucije Karantanija Cinemas

Zbeži!

Get Out! srhljivka, misteriozni triler
 
Podnapisi Na sporedu od: 16.3.2017, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 1h 43min / 103min Leto: 2017 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Jordan Peele Režija: Jordan Peele Igrajo: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield, Catherine Keener
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Chris se pripravlja, da bo prvič spoznal starše svojega dekleta Rose. Srečanje v njem vzbuja skrb saj Rose, ki je belka, svojim staršem ni povedala, da njen novi fant pripada drugi rasi. Čeprav se dekletu barva kože ne zdi bistvena, Chris sluti, da obisk ne bo minil brez zapletov, ki jih je kot temnopolti tudi sicer vajen iz svojega življenja. Mlad par je žrtev rasnega obračunavanja že med vožnjo na posestvo Roseinih staršev, ko njun avto ustavi policist. Ko končno prispeta na cilj pa nelagodja nad dejstvom, da je hčerin izbranec druge rase, ne skrivajo niti Roseini starši, sicer predstavniki višjega razreda ameriških belcev. Chris kmalu opazi, da se Afro Američani, ki jih srečuje na posestvu, obnašajo kot bi bili hipnotizirani, kar ga pripelje do šokantnega razkritja resničnega namena njegovega obiska.

Komentarji

15.3. 2017
ob 5:56

Odlično. Grem takoj prvi dan pogledat. Hvala.

— MJordan
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.