Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Zakaj ravno on?

Why Him? komedija
 
Podnapisi Na sporedu od: 22.12.2016, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 1h 51min / 111min Leto: 2016 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: John Hamburg, Ian Helfer Režija: John Hamburg Igrajo: Bryan Cranston, James Franco, Zoey Deutch, Adam DeVine, Megan Mullally, Keegan Michael Key, Casey Rose Wilson, Andrew Rannells, Griffin Gluck, Zack Pearlman, Lucy Angelo, Isabel Dresden, Robert J. Stephenson, Jee Young Han
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Režiser komedij In prišla je poli ter Stari, rad te imam predstavlja zabavno zgodbo o tradicionalnem očetu Nedu, ki se z družino odpravi na prvi obisk hčerkinega fanta. Ležerni Laird je uspešen in premožen, toda njegova brezbrižna sproščenost v Nedu vzbudi nelagodje in odloči se, da si njegova hčerka zasluži boljšo partijo. Na skrivaj poskuša končati njuno zvezo, toda James med tem že pritegne na svojo stran vse preostale člane družine. Ned se kljub temu ne misli predati in poskrbi za nekaj bolečih udarcev pod pas, toda tudi James ni povsem nedolžen in še preden se dobro zavesta, se med njima razplamti neusmiljen spopad njunih vrednot in prepričanj.

Ned (Bryan Cranston), pretirano skrbeč in ljubeč oče, s preostalimi člani družine med prazniki obišče hčerko v Stanfordu in pri tem spozna svojo najhujšo nočno moro: njenega dobro namernega fanta, milijarderja Lairda (James Franco) iz Silicijeve doline, ki se v družbi ne znajde najbolje. Poštirkani Ned je prepričan, da Laird, ki nima dlake na jeziku, nikakor ni pravi za njegovo hčerko. Enostransko rivalstvo – skupaj z Nedovo paniko – se še razbohoti, ker se v bleščavi tehnološkega gnezda znajde kot riba na suhem, poleg tega pa izve, da namerava Laird njegovo hčer prositi za roko…

Komentarji

10.1. 2017
ob 15:14

Super film . Bil je zelo zabaven in duhovit in je meni in mojim prijateljem za rojstni dan popestril večer 😋😋😋

— Tisa
 
12.1. 2017
ob 11:46

Daleč najboljša komedija....

— Natalija
 
30.1. 2017
ob 12:33

Šla gledat in je bil super. Nove fore in ne tiste obrabljene... Cel film se prerežala. Po dolgem času res smešna komedija. Priporočam!

— Nina
 
2.2. 2017
ob 18:31

nasmejale smo se do solz........res smešna komedija...........proporočam ogled

— bibica
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.