Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Valerian in mesto tisočerih planetov

Valerian and the City of a Thousand Planets akcijska zf pustolovščina
 
Podnapisi Na sporedu od: 20.7.2017, Kolosej Ljubljana
 
Leto: 2017 Država: Francija Jezik: angleščina Scenarij: Luc Besson po stripih Pierra Christina in Jean-Clauda Mézieresa Režija: Luc Besson Igrajo: Cara Delevingne, Ethan Hawke, John Goodman, Dane DeHaan, Clive Owen, Rihanna, Rutger Hauer, Mathieu Kassovitz, Yifan Wu, Alexandre Nguyen, Eric Lampaert, Herbie Hancock, Emilie Livingston
 
Povezavi: uradna stran, IMDB
Vizionarski režiser slikovitih spektaklov Nikita, Peti element in Lucy nas popelje v daljno človeško prihodnost, kjer časovna agenta Valerian in Laureline skrbita za mir v galaksiji. Poveljnik ju pošlje v osupljivo milijonsko vesoljsko velemesto Alpha, ki ga naseljujejo tisočere vrste nezemljanov iz vseh kotičkov vesolja. Na prvi pogled se zdi, da so meščani svoje talente posvetili dobronamernim raziskavam novih tehnologij, toda pod sijočim površjem se skriva temačna skrivnost. V sencah mesta se skrivajo zlovešče sile, ki utegnejo galaksijo potisniti v kaos, zato morata agenta razkriti njihove namene in obvarovati vesolje pred uničenjem.

Valerian (Dane DeHaan) in Laureline (Cara Delevingne) sta posebna vladna agentia odgovorna za vzdrževanje reda v celotnem vesolju. Valerian se na veliko ogreva za svojo sodelavko Laureline, medtem, ko ga ona zaradi njegove preteklosti z mnogimi ženskami pušča na hladnem.

Poveljnik Filitt (Clive Owen) pošlje Valerian in Laureline na misijo v medgalaktično mesto Alpha, rastočo metropolo, ki je sestavljajo tisočeri planeti. Alpha ima sedemnajst milijonov prebivalcev, ki so združili vse svoje talente, tehnologijo in vire za skupno dobro. Vendar pa na Alphi ne delijo vsi enakih interesov in ciljev, zato nevidne sile mesto privedejo v veliko nevarnost.

Komentarji

21.12. 2016
ob 16:54

KOMI ČAKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— fan
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.