Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Tisto

It grozljivka
 
Podnapisi Na sporedu od: 7.9.2017, Kolosej Ljubljana
 
Leto: 2017 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Chase Palmer, Cary Fukunaga in Gary Dauberman po romanu Stephena Kinga Režija: Andres Muschietti Igrajo: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton.
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Grozljivka, posneta po nadvse priljubljenem istoimenskem romanu Stephena Kinga, ki že desetletja navdušuje (ali, bolje rečeno, ustrahuje) bralce po vsem svetu. Ko v kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine začnejo izginjati otroci, se skupina otrok znajde iz oči v oči s svojim največjim strahom – spopadejo se z zlobnim in zloveščim klovnom Pennywisejem, ki že stoletja mori in ustrahuje ljudi.

Komentarji

14.6. 2017
ob 17:54

Ta film sm gledala ko sm bla se fuul mjhna in to je bil zame en izmed najbolj groznih filmov ever....sam zdi sevmi da je to cist isto film nc novejsi 💪🏼

— Alina
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.