Film distribucije Karantanija Cinemas

Petdeset odtenkov teme

Fifty Shades Darker romantična drama Rezervacija vstopnic ni možna. Za podatke o zasedenosti dvorane v Koloseju v Ljubljani, Kranju in Kinu Komuna pritisnite na modri gumb pri uri predstave in se prijavite kot Joker uporabnik ali kot gost.
 
Podnapisi Na sporedu od: 9.2.2017, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 1h 55min / 115min Leto: 2017 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Niall Leonard po romanu E.L. James Režija: James Foley Igrajo: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rusak, Eloise Mumford, Max Martini
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Temačna ljubezenska zgodba, posneta po uspešnici pisateljice E.L. James, se nadaljuje z novimi čustvenimi zapleti med bogatim Christianom in romantično Anastasio. Čeprav skuša mladenka preboleti njun boleči razhod, jo očarljivi lepotec prepriča, da dasta ljubezni še eno priložnost, vendar tokrat pod Anastasijinimi pogoji. Ko ji Christian počasi razkriva svoja čustva in strahove, mu izbranka počasi pričenja zaupati, toda duhovi njegove temačne preteklosti znova priplavajo na površje in ogrozijo njuno zvezo, Anastasia pa se znajde v smrtni nevarnosti.

Za valentinovo bo vaše čute razvnelo nekaj za odtenek temnejšega …

Prihaja novo poglavje svetovnega fenomena, ki je že v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji, si jih prisvoji ter se jim vtisne globoko v spomin. Govorimo seveda o nadaljevanju lanskoletne senzacije Petdeset odtenkov sive, ki to pot obljublja nekaj za odtenek temnejšega. Tokrat ljubimca Christian Grey in Anastasia Steele ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega. Njuno strastno razmerje bo potekalo po povsem novih pravilih, ogrožale pa ga bodo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja.

O FILMU:

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov.

Naj spomnimo, v Petdesetih odtenkih sive smo spoznali sramežljivo študentko književnosti Anastasio Steele, ki se je spustila v vroče in strastno razmerje z neverjetno privlačnim, skrivnostnim in strah vzbujajočim multimilijonarjem Christianom Greyem. Ana je počasi odstirala tančico in spoznavala vznemirljivo, a temno plat svojega ljubimca. In prav njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi je botrovala zaključku njunega burnega razmerja.

Romantična drama Petdeset odtenkov teme, ki sledi filmski uspešnici iz leta 2015, na velika platna prihaja za valentinovo 2017, ko si bomo na njeno povabilo nadeli nekaj za odtenek temnejšega ...

Iz prvotne igralske zasedbe se poleg Dakote in Jamieja vračajo tudi oskarjevka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford in Max Martini. Kot novi obrazi pa so se franšizi priključili še oskarjevka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote in Eric Johnson.

Petdeset odtenkov teme je režiral James Foley (Strah, Hiša iz kart), produkcijsko ekipo pa znova tvorijo Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi ter E L James, avtorica knjižne serije. Pod scenarij, ki temelji na romanu Petdeset odtenkov teme, se podpisuje Niall Leonard.

O ZGODBI:

»Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.« – Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja. Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe … Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega, prihaja v naše kinematografe FEBRUARJA 2017.

ZANIMIVOSTI:

  • Film Petdeset odtenkov sive je po svetu zaslužil 560 milijonov dolarjev, tudi v Sloveniji je požel veliko navdušenja, podiral rekorde in zabeležil skupno 136.370 gledalcev.
  • Scenarist Niall Leonard je mož avtorice knjižne serije E L James.
  • Kim Basinger bo v filmu prevzela vlogo Elene Lincoln, Christianove starejše ljubimke, ki ga je vpeljala v svet spolnih praks BDSM.

Komentarji

7.2. 2017
ob 9:09

Odličen film, priporočam

— Maja
 
8.2. 2017
ob 0:30

Super film, vreden ogleda. Bolj všeč mi je bil kot 50 odtenkov sive

— Marjana B.
 
9.2. 2017
ob 16:20

Z boljšimi igralci bi mogoče lahko bil celo ok

— PETRA
 
15.2. 2017
ob 14:38

Sem si ogledala 2.del filma. Pričakovala sem več-vse se vrti v bistvu okrog njega (princ na belem konju)... Prvi del mi je bil bistveno bolj všeč...

— Nina
 
16.2. 2017
ob 11:43

Film je odličen vreden ogleda

— Tomaž
 
18.2. 2017
ob 18:35

A se splaca gledat?

— Hanna
 
5.3. 2017
ob 22:38

Film je odličen .... čustven, erotičen, poln skrivnosti ... zdi se mi, da sta glavna igralca odlicno odigrala svoji vlogi. Če se prepustis zgodbi z lahkoto zacutiš ljubezen med glavnima likoma.

— Eli
 
9.3. 2017
ob 7:19

Film se splača it gledat ;)

— MAM
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.