Film distribucije 2i Film

Lepotica in zver

Beauty and the Beast romantična domišljijska drama
 
Podnapisi Na sporedu od: 16.3.2017, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 2h 9min / 129min Leto: 2017 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos Režija: Bill Condon Igrajo: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Josh Gad, Emma Thompson, Ian McKellen, Stanley Tucci, Kevin Kline, Sonoya Mizuno, Audra McDonald
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Z oskarjem nagrajeni režiser filmov Sanjske punce in Somrak saga: Jutranja zarja predstavlja igrano različico brezčasne Disneyjeve ljubezenske zgodbe o uročenem princu in prikupni lepotici. Premetena mladenka Bella se po očetovi nezgodi znajde v ujetništvu Zveri, srhljive kreature, ki dekle zapre v svojo graščino. S pomočjo čarobnih hišnih pomočnikov Bella spoznava tragično preteklost in nezavidljivo usodo Zveri, vendar naposled uvidi, da se pod grozljivo podobo skriva trpeče in prijazno srce. Glasba, ples in veselje postopoma odpirajo pot ljubezni, ki lahko edina konča zlovešče prekletstvo.

Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane. Na velikem platnu bo ponovno zaživela zgodba o čudovitem potovanju Belle, pametne, lepe in samostojne mlade ženske, ki jo Zver kot ujetnico zapre v svoj grad. Kljub začetni zadržanosti in strahu se Belle ščasoma spoprijatelji z začaranim grajskim osebjem in spozna, da se v prsih robustne Zveri skriva veliko in toplo srce..

Komentarji

14.2. 2017
ob 22:52

Končno. Kako to da v Sloveniji ta film pride prej kot v Ameriki?

— K
 
24.2. 2017
ob 13:14

komi čakam da pride u kino!

— -M-
 
19.3. 2017
ob 16:26

Super film. Definitivno priporočam.

— K
 
19.3. 2017
ob 21:34

Po 26 letih spet uživam v disneyevi mojstrovini.

— L.
 
7.4. 2017
ob 16:45

Krasen film! Za jok, za smeh, za sanje, za ljubezen.

— P
 
15.4. 2017
ob 9:50

Ful kul

— Nika
 
26.4. 2017
ob 18:50

GA GREM GLEDAT UPAM DA BO OK

— SOMEBODY
 
21.5. 2017
ob 14:33

naj filem ever. najboljša disneyeva mojtrovina. režiser je odličen saj režira mj najljubši filem (saga somrak), skratka za zjokat . vsak dan bi ga gledala.

— rose
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.