Film distribucije Karantanija Cinemas

Kako biti latino ljubimec

How to Be a Latin Lover komedija
 
Podnapisi Na sporedu od: 27.4.2017, Kolosej Ljubljana
 
Dolžina: 1h 55min / 115min Leto: 2017 Država: ZDA Jezik: angleščina, španščina Scenarij: Chris Spain, Jon Zack Režija: Ken Marino Igrajo: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raquel Welch, Michael Cera, Rob Riggle, Rob Corddry, Michaela Watkins, Rob Huebel
 
Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.com
Maximo, profesionalni žigolo, se socialno dviguje po družbeni lestvici na račun starejših, bogatih vdov. Po 25 letih zakona ga njegova 80 letna žena da na čevelj in si poišče družbo mladega prodajalca avtomobilov. Maximo je primoran, da se odseli iz dvorca in mora prositi svojo odtujeno sestro, da ga sprejme pod streho.

Komentarji

27.4. 2017
ob 15:58

super in zabaven film

— komentar
 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.